» » Efectele Secundare Ale Graviola

Efectele Secundare Ale Graviola

Graviola este un arbore mic, sempervirescent, care produce un fruct mare, în formă de inimă. Pasivă de fructe pare a fi gălbui verde în timp ce interiorul pare să fie de culoare albă. Acest copac, de obicei, creste in regiunea Brazilia şi alte calde regiuni tropicale din America de Sud şi America de Nord. Unele alte domenii unde creste sunt Peru, Venezuela si Mexic.

Este crescut, de asemenea, în unele zone din Asia de Sud-Est. Acest copac are multe nume în afară de Graviola şi unele dintre ele sunt soursop, Brazilian paw paw, guanábana, guanábano, guanavana, guanaba, corossol épineux, huanaba, Car-banreisi, durian benggala, cristina nangka, cachiman épineux. Graviola vine dintr-o familie de Annonaceae, genul acestuia este Annona şi speciile sale este Annona.

Click aici pentru a cumpara Graviola capsule

Efectele Secundare Ale Graviola

Piese care sunt utilizate sunt frunze, fructe, seminţe, scoarţă şi rădăcini. Fructe, seminţe şi frunze au numeroase utilizări medicinale pe bază de plante. Fructul este bogat in glucide, în special fructoză. Acesta conţine, de asemenea, vitamina C, vitamina B1, vitamina B2 şi.

Graviola este o planta care este de aproximativ 30-picior-înalt şi produce fructe care are multe utilizări tradiţionale. Aceasta planta conţine compuşi chimici numită alcaloizi care afectează oameni fiziologic. În această lume, există o mulţime de diferite ierburi si remediu natural că oamenii consideră că poate ajuta ei recupera atunci când sunt bolnavi şi Graviola este unul dintre acele plante.

Graviola este cunoscut pentru a vindeca tot felul de boli unele dintre ele fiind diabet, malarie, diaree, pecingine, probleme ale pielii, inima probleme, artrita, cancer, probleme hepatice doar pentru a menţiona câteva. De asemenea, este utilizat pentru a calma nervii, trata probleme de stomac şi ameliorarea febră. În afară că, reduce umflarea şi ameliorează durerile articulare.

Graviola reduce cresterea celulelor canceroase; Acesta a fost raportat iunie 1997 al "revistei de chimie medicamentoase. Este declarat că Graviola extrage kills virus, opri inflamaţie, mai mică de zahăr din sânge şi stimulează vărsături atunci când cineva a luat otravă.

Click aici pentru a cumpara Graviola capsule

Efectele secundare ale Graviola

Dacă sunteţi unul dintre acei oameni care ei înşişi cere această întrebare, atunci aici este răspunsul dumneavoastră. Este important de stiut ca nu toti cei care ar trebui să ia Graviola. Oameni care nu ar trebui să utilizaţi sau de a lua Graviola include cele cu probleme cardiace, probleme cardiace sau oricine cu tensiune arterială prescriptie. Femeile gravide ar trebui să evite, de asemenea, utilizarea Graviola ca provoacă premature contracţii uterine şi acest lucru poate fi periculos pentru ei şi ea asteapta copilul. În afară de asta femeilor care alăptează ar trebui să evite utilizarea acestuia.

Graviola poate ucide celulele nervoase în creier sau în alte părţi ale corpului. Prin urmare, dacă aveţi orice condiţie care implică funcţionarea nervilor, cum ar fi boala Parkinson luând Graviola pot face starea dumneavoastră de rău şi din acest motiv este recomandabil pentru cineva cu astfel de probleme sau condiţie pentru a evita luarea Graviola.

Înainte de a începe să utilizaţi orice medicament pe bază de plante este foarte important să cunoască efectele sale secundare. Unii oameni ignora pentru a face acest lucru şi ei papură şi începe să utilizaţi remediu pe bază de plante, dar la sfârşitul ei regret pentru ei experienta ceea ce ei nu se aştepta. Este foarte esenţial pentru a afla efect secundar al Graviola înainte de al utiliza. Unul dintre efectele secundare Graviola este că acesta reduce nivelul tensiunii arteriale; Acest lucru poate fi un avantaj pentru cei care suferă de hipertensiune arterială, care, de obicei, necesită să fie redus. Cu toate acestea, oamenii care au o mai mică seta nivelul tensiunii arteriale ar trebui să fie atenţi atunci când se iau Graviola.Graviola, de asemenea, poate provoca greaţă şi vărsături în unele şi acest lucru este cel mai probabil să se întâmple pentru cei cu stomacul sensibil. În cele mai multe cazuri acest tip de problemă se întâmplă atunci când o persoană este de a lua mai multe medicamente pe bază de plante. Dacă aveţi astfel de problemă şi nu se opresc, atunci nu ar trebui să aşteptaţi pentru o lungă perioadă de timp, consulta un medic.

Înainte de a începe să utilizaţi Graviola este recomandabil să caute sfat de la un medic, aceasta este pentru ca organismele reactioneaza diferit. Un medic va efectua verificarea sus pe tine şi el va sfătui dacă se utilizează Graviola sau nu sau cum să-l folosească.

Cu toate acestea, tu ar trebui să teama de a utiliza Graviola din cauza efectelor sale secundare, ca mai multe persoane care au folosit-o au depăşit efectele secundare.

Click aici pentru a cumpara Graviola capsule

Avantajele Graviola

Graviola frunze sunt folosite pentru tratarea următoarele; colici intestinale, probleme hepatice, diaree, artrita, dizenterie, bronşită abcese şi edem. Este, de asemenea, folosit pentru tratarea pielii diferite boli, pecingine, diabet, ulcere interne şi hipertensiune arterială. În afară de aceasta, este folosit ca un tranchilizant, un anti-convulsiv şi, de asemenea, ca malariei lupta impotriva.

Graviola seminţe sunt folosite ca un astringent. Acestea sunt folosite ca un insecticid valoroase, şi folosite pentru a distruge şi ucide paraziţi pielii şi păduchi.

Scoarţă de Graviola este folosit ca tranchilizant şi ajută oamenii cu probleme cardiace şi, de asemenea, vindeca tusea. Graviola fructe este folosit pentru a ucide paraziţi şi de a vindeca diareea, precum şi reducerea febrei. Graviola radacini sunt folosite pentru a ajuta persoanele cu diabet zaharat şi, de asemenea, funcţionează ca un narcotic.

În general, Graviola are multe utilizări şi este în esenţă o alternativă medicamentoase pentru a trata toate tipurile de simptome si boli, precum cancerul. Ea a ajutat o multime de oameni care au diferite probleme de heath. Chiar dacă am spus că Graviola este foarte eficient pe tratarea bolilor şi au multe alte intrebuintari trebuie să reţineţi că are efecte secundare. Prin urmare, ar trebui să ia măsurile de precauţie atunci când se utilizează dacă luaţi în formă de fructe, frunze sau în formă de o pilula. Este foarte esenţial să ştii că cantitatea mare de Graviola ar putea duce la unele reacţii adverse severe.

Click aici pentru a cumpara Graviola capsule