» » Dr. Oz Dezintoxicare Plan

Dr. Oz Dezintoxicare Plan

Sezonul de vacanţă este la noi! Aceasta este perioada din an când se simte imposibil pentru a scăpa de sezon dulciuri şi bunătăţi gras. Dacă sunteţi în căutarea pentru un mod simplu de a ajuta să compenseze toate acest overindulgence, Dr. Oz are dezintoxicare pentru tine.

Urmaţi acest plan simplu de două zile înainte de un partid sau între zile grele mănâncă pentru a preveni vacanţă greutate câştig.

Click aici pentru a cumpara dezintoxicare produse

Dr. Oz Dezintoxicare Plan

Rapid de culoare de apă

Primul pas de vacanţă de detoxifiere este de a elibera retenţie de apă şi bate se umfla. Puteti face aceasta rapid de sorbindu pe Dr. Oz rapidă Roiala de apă!

Face această băutură puternic în câteva minute! Orice tip de pepene galben va face, asa ca alege dumneavoastră preferat. Pepenii galbeni sunt formate din aproximativ 92% apa si va ajuta îmbujora greutate departe de apă atunci când sunt combinate cu apă de nucă de cocos bogate in potasiu.

Bea cinci cesti de aceasta răcoritor suc de zi. Dacă sunteţi luaţi un medicament diuretic, asiguraţi-vă că întrebaţi medicul dumneavoastră primul.

Click aici pentru a cumpara dezintoxicare produse

Umfla-Busting mic dejun

Cel mai bun lucru pentru corpul tau dupa o zi de vacanţă grele mănâncă este să începeţi ziua puternic cu o umfla-busting mic dejun de fulgi de ovăz şi de unt de arahide. Fulgi de ovăz este un diuretic natural, care va ajuta la eliberarea suplimentar de apă în corpul dumneavoastră. Intre timp, untul de arahide este ambalat cu niacina, o vitamina B, care va sprijini digestie sánátoasá.

Pranz lichid

Un bol de supa de linte lichid pentru masa de prânz este usor de digerat si va ajuta dau stomac şi intestine o pauză. Supa de linte este, de asemenea, low-glicemic, care vă pot ajuta să îmblânzit de zahăr din sânge. Face supa de linte preferat Dr. Oz cu supa de pui, ceapa, rosii si telina, sau cumpara o supa scăzut de sodiu, 300 de calorii, dacă nu aveţi timp pentru a găti.

Supa de linte low-glicemic
  • 1 cana linte
  • 3 cani supa de pui
  • 1/2 ceapa
  • 1 cana rosii
  • 1/2 ceasca telina
Directii

Se amestecă în oala la foc mediu. Se amestecă până când bine încălzite. Servesc şi bucuraţi-vă!

Click aici pentru a cumpara dezintoxicare produse

Detoxifiere cina

Favorite vacanţă ca prăjituri şi biscuiţi adesea nu au suficiente fibre pentru a ajuta muta scaun prin intestinul gros dumneavoastră. În schimb, se opreşte în intestinului, şi încetineşte digestia. O cina de salata de varza este ridicat in fibre insolubile, care pot ajuta la eliminarea deşeurilor şi menţine mişcările intestinului regularitate.

Salata de varza de proteine-ambalate
  • 2 cupe purpuriu varză
  • 1 piept de pui, fierte
  • seminţe de dovleac 1 oz
  • 1 portocaliu
  • 3 lingurite de ulei de măsline
DirectiiTaie pui în benzi sau în bucăţi mici. Amestecati ingredientele împreună. Servesc şi bucuraţi-vă!

Bonus de rapel metabolismul

Iubitorii de ciocolata, se bucura! Nu trebuie să renunţe la dumneavoastră preferat dulce pe acest dezintoxicare. Ciocolata ceai are proprietati-stimularea metabolismului şi vă poate ajuta să stopa dumneavoastră sweet dinte pentru durata de dezintoxicare. Puteţi găsi la magazinul local ceai sau prin comercianţii cu amănuntul online.

Stick-l pe frigiderul

Stick la acest hrană simplă plan pentru două zile la un moment şi vă veţi putea mânca sezoniere tratează te iubesc toate vină! Acest plan poate ajuta la ameliorarea bloat, reechilibra de zahăr din sânge, regleaza digestia şi metabolismul de reîncărcare.

Click aici pentru a cumpara dezintoxicare produse