» » Dr. Oz Detox Suunnitelma

Dr. Oz Detox Suunnitelma

Lomakausi on ovella! Se on aika vuodesta, kun tuntee mahdotonta välttyä kausiluonteinen makeisia ja rasva kohtelee. Jos etsit helppo tapa auttaa offset tämä overindulgence, Dr. Oz on detox puolestasi.

Seuraa yksinkertainen kahden päivän suunnitelmaan ennen osapuolena tai päivän raskas syöminen estää loma saada.

Klikkaa tästä ostaa Detox tuotteet

Dr. Oz Detox Suunnitelma

Nopeasti huuhtele vedellä

Ensimmäinen askel Holiday Detox on vapauttaa nesteen kertyminen ja ehkä paisunut. Voit tehdä tämän nopeasti siemaillen Dr. Oz nopeasti huuhtele vedellä!

Tee tämä voimakas juoma minuutissa! Meloni tahansa tehdä, niin valita suosikki. Melonit ovat koostuu noin 92 prosenttia vettä ja auttaa huuhtele pois veden paino yhdistettynä kalium-rikas kookosmehu.

Juoda viisi kupillista virkistävää mehua päivässä. Jos otat diureetti lääkitys, muista kysyä lääkäriltä ensin.

Klikkaa tästä ostaa Detox tuotteet

Paisunut selättäminen Aamiainen

Parasta kehosta päivän raskas holiday syöminen on Aloita päiväsi vahva paisunut selättäminen aamiaisella kaurapuuroa ja maapähkinävoita. Kaurapuuro on luonnollinen diureetti, joka auttaa vapauttamaan lisää vettä kehosta. Samaan aikaan maapähkinävoi on täynnä Niasiini, B-vitamiini, joka tukee tervettä ruoansulatusta.

Nestemäinen lounas

Lounas-linssikeitto nestettä kulhoon on helppo sulattaa ja auttaa antaa vatsaa ja suolistoa tauko. Linssikeitto on myös alhainen glykeeminen, joka voi auttaa kesyttää verensokeria. Dr. Oz suosikki linssi keitto sipulit, tomaatit, selleri ja kanaliemi, tai ostaa vähäsuolainen, 300-kalori keitto, jos sinulla ei ole aikaa kokata.

Matalan glykeemisen linssikeitto
  • 1 kuppi linssit
  • 3 kuppia kanaliemi
  • 1/2 sipuli
  • 1 kuppi tomaatit
  • 1/2 cup selleri
Ohjeet

Sekoita ainekset potissa yli keskilämmöllä. Sekoita kunnes hyvin lämmitetty. Tarjoile ja nauti!

Klikkaa tästä ostaa Detox tuotteet

Detoxifying illallinen

Holiday suosikit kuten leivonnaisia sekä pikkuleipiä, usein ole riittävästi kuitua auttaa Siirry jakkara kautta paksusuolen. Sen sijaan se pysähtyy suolistossa ja hidastaa ruoansulatusta. Kaali salaattia illallinen on liukenematon kuitu, joka voi auttaa poistamaan jätteet ja pitää suolen säännöllisesti.

Proteiini pakattujen kaalisalaatti
  • 2 kuppia violetti kaali
  • 1 Kananpojanrintaa, keitetty
  • 1 oz kurpitsan siemenet
  • 1 appelsiini
  • 3 tl oliiviöljyä
OhjeetPilko kana suikaleiksi tai pieniksi paloiksi. Sekoita ainekset. Tarjoile ja nauti!

Bonus aineenvaihduntaa Booster

Suklaan ystäville iloisia! Ei tarvitse luopua suosikki makea tämä Detox. Suklaa teetä on aineenvaihduntaa lisääviä ominaisuuksia ja voi auttaa hillitsemään makealle detox ajan. Löydät paikallisen kakkukahvilassa tai verkkokaupoista.

Kiinnitä se jääkaapin

Kiinni yksinkertainen ruoka suunnitelma kaksi päivää kerrallaan ja voi syödä sesongin herkkuja rakastat ilman kaikki syyllisyyttä! Tämä suunnitelma voi auttaa lievittämään paisunut, tasapainottaa verensokeria, säännellään ruoansulatus ja lataa aineenvaihduntaa.

Klikkaa tästä ostaa Detox tuotteet