» » Dr Oz Detox Plan

Dr Oz Detox Plan

Het vakantieseizoen is op ons! Het is de tijd van jaar wanneer het onmogelijk om te ontsnappen seizoensgebonden snoep en vette behandelt voelt. Als u naar een eenvoudige manier om te helpen compenseren van al deze verwennerij zoekt, heeft Dr Oz de detox voor u.

Volg deze eenvoudige twee-daagse plan voor een feest of tussen dagen van zware eten om te voorkomen dat vakantie gewicht krijgen.

Klik hier om te kopen van Detox producten

Dr Oz Detox Plan

Snel Flush Water

De eerste stap van de vakantie Detox is vrij waterretentie te verslaan zwellen. U kunt dit snel doen door nippen op Dr Oz's Flush snel Water!

Maak deze krachtige drank in minuten! Elk type van meloen zal doen, dus kies uw favoriete. Meloenen bestaan uit ongeveer 92% water en zal helpen weg water gewicht wanneer gecombineerd met kalium-rijk kokosnoot water spoelen.

Drinken vijf kopjes dit verfrissende SAP per dag. Als u een diureticum medicatie neemt, moet u uw arts eerst vragen.

Klik hier om te kopen van Detox producten

Zwellen-Busting ontbijt

Het beste ding voor je lichaam na een dag van het eten van zware vakantie is om te beginnen uw dag sterk met een ontbijt bloat-busting havermout en pindakaas. Havermout is een natuurlijk diureticum die zullen helpen vrij van extra water in je lichaam. Ondertussen, pindakaas is verpakt met niacine, een B-vitamine die gezonde spijsvertering zal ondersteunen.

Vloeibare Lunch

Een kom van vloeibare linzensoep voor de lunch is gemakkelijk te verteren en zal helpen uw maag en darmen een onderbreking geven. Linzensoep is ook laag-glycemische, die kan helpen uw bloedsuikerspiegel te temmen. Dr Oz's favoriete Linzensoep met kippenbouillon, uien, tomaten en selderij maken, of kopen een zoutarm, 300-calorie soep als u geen tijd om te koken.

Laag-Glycemic linzensoep
  • 1 kopje linzen
  • 3 kopjes kippenbouillon
  • 1/2 UI
  • 1 kopje tomaten
  • 1/2 kopje selderij
Routebeschrijving

Meng ingrediënten in een pot op de middellange warmte. Roer tot goed verwarmd. Dienen en geniet van!

Klik hier om te kopen van Detox producten

Ontgiftende diner

Vakantie favorieten zoals cake en koekjes vaak hoeft niet genoeg vezel te helpen bewegen kruk via uw dikke darm. In plaats daarvan, het stopt in je darmen en vertraagt de spijsvertering. Een kool salade diner is hoog in onoplosbare vezels, die helpen kan elimineren verspilling en stoelgang regelmatig te houden.

Eiwit-verpakt kool salade
  • 2 kopjes paarse kool
  • 1 kipfilet, gekookt
  • 1 oz pompoen zaden
  • 1 oranje
  • 3 theelepels olijfolie
RoutebeschrijvingHak kip in stroken of op kleine stukjes. Gooi ingrediënten samen. Dienen en geniet van!

Bonus metabolisme-Booster

Chocolade liefhebbers, verheugen! U hoeft niet te geven uw favoriete zoet op deze detox. Chocolade thee metabolisme stimuleren eigenschappen heeft en u het beteugelen van uw zoete tand voor de duur van de detox kan helpen. U kunt het vinden op uw lokale thee winkel of via online boekhandelaren.

Stick het op je koelkast

Stick tot deze eenvoudige voedsel plan voor twee dagen op een tijd en u zult kunnen eten de seizoensgebonden lekkernijen je zonder de schuld liefde! Dit plan kan helpen verlichten zwellen, evenwicht bloedsuikerspiegel, reguleren spijsvertering en laad uw stofwisseling.

Klik hier om te kopen van Detox producten