» » Dr Oz Detox Plan

Dr Oz Detox Plan

Semesterperioden är över oss! Det är tiden på året när det känns omöjligt att undkomma säsongsbetonade godis och fet behandlar. Om du letar efter ett enkelt sätt att hjälpa offset allt detta överflöd, har Dr Oz detox för dig.

Följer denna enkla två-dagars plan innan en part eller mellan dagar av tunga äta för att förhindra semester vikt vinna.

Klicka här för att köpa Detox produkter

Dr Oz Detox Plan

Snabb spola vatten

Det första steget i Holiday Detox är att släppa vattenretention och slå svälla. Du kan göra detta snabbt genom smuttar på Dr Oz snabbt spola vatten!

Göra denna potent dryck i minuter! Någon typ av melon kommer att göra, så plocka din favorit. Meloner består av ca 92% vatten och kommer att spola bort vatten vikt i kombination med kalium-rika kokosvatten.

Drick fem koppar detta uppfriskande juice en dag. Om du tar en urindrivande medicin, ska du fråga din läkare först.

Klicka här för att köpa Detox produkter

Uppsvälld-Busting frukost

Bästa för din kropp efter en dag av tunga holiday äta är att börjar dagen starkt med en uppsvälld-busting frukost med havregryn och jordnötssmör. Havremjöl är ett naturligt vätskedrivande som hjälper släppa extra vatten i kroppen. Under tiden är jordnötssmör packad med niacin, ett B-vitamin som kommer att stödja matsmältningen.

Flytande Lunch

En skål med flytande linssoppa till lunch är lätt att smälta och kommer att bidra till att ge din mage och tarmar en paus. Linssoppa är också lågt glykemiskt, som kan bidra till att tämja ditt blodsocker. Göra Dr ozs favorit linssoppa med kyckling buljong, lök, tomater och selleri, eller köpa en låg salthalt, 300 kalorier soppa om du inte har tid att laga mat.

Lågt glykemiskt linssoppa
  • 1 dl linser
  • 3 dl hönsbuljong
  • 1/2 lök
  • 1 kopp tomater
  • 1/2 kopp selleri
Vägbeskrivning

Blanda ingredienser i gryta på medelvärme. Rör om tills väl uppvärmda. Servera och njut!

Klicka här för att köpa Detox produkter

Avgiftande middag

Semester favoriter som tårta och kakor ofta har inte tillräckligt med fiber för att flytta pallen genom din tjocktarmen. I stället, den stannar i tarmen och saktar matsmältning. En kål sallad middag är hög i olösliga fibrer, som kan hjälpa eliminera avfall och hålla avföring regelbundet.

Protein-packade kål sallad
  • 2 koppar lila kål
  • 1 kycklingbröst, kokta
  • 1 oz pumpa frön
  • 1 apelsin
  • 3 tsk olivolja
VägbeskrivningHacka kycklingen i strimlor eller små bitar. Slänga ingredienser tillsammans. Servera och njut!

Bonus Metabolism Booster

Chokladälskare, glädjas! Du behöver inte ge upp din favorit söt på denna detox. Choklad te har metabola öka egenskaper och kan hjälpa dig att bromsa din söta tand för varaktigheten av detox. Du hittar den på din lokala te-shop eller via återförsäljare online.

Klistra in den på ditt kylskåp

Stick till denna enkla mat plan för två dagar i taget och du kommer att kunna äta den säsongsbetonade behandlar du älskar utan all skuld! Denna plan kan hjälpa lindra svälla, balansera blodsocker, reglera matsmältningen och ladda din ämnesomsättning.

Klicka här för att köpa Detox produkter