» » Dr. Oz Detox Plan

Dr. Oz Detox Plan

Ferien er over oss! Det er tiden av året når det føles umulig å unnslippe sesongmessige søtsaker og fet behandler. Hvis du leter etter en enkel måte å oppveie alle denne overindulgence, har Dr. Oz detox for deg.

Følg denne enkle to-dagers planen før en fest eller mellom dager med tung spise for å hindre ferie vekt få.

Klikk her for å kjøpe Detox produkter

Dr. Oz Detox Plan

Rask Flush vann

Det første trinnet i ferie Detox er å frigjøre vannretensjon og slå oppsvulmet. Du kan gjøre dette raskt ved sipping på Dr. ozs raskt tømme vann!

Gjøre denne potent drikk i minutter! Alle typer melon vil gjøre, så velge din favoritt. Meloner består av ca 92% vann og vil skylle bort vann vekt kombinert med kalium-rik kokos vann.

Drikk fem kopper dette forfriskende juice om dagen. Hvis du tar et vanndrivende medisiner, må du spørre legen din først.

Klikk her for å kjøpe Detox produkter

Oppsvulmet-Busting frokost

Beste for kroppen etter en dag med tung ferie spise start dagen sterk med en oppsvulmet-byste av havregryn og peanøttsmør. Havremel er en naturlig vanndrivende som vil bidra til å gi ekstra vann i kroppen. I mellomtiden er peanøttsmør fullpakket med niacin, et B-vitamin som vil støtte en sunn fordøyelse.

Flytende lunsj

En bolle med flytende linse suppe til lunsj er lett å fordøye og vil bidra til å gi magen og tarmen en pause. Linse suppe er også lav-glycemic, som kan hjelpe til å temme blodsukkeret. Dr. ozs favoritt linse suppe med kylling kjøttkraft, løk, tomat og selleri, eller kjøpe en lav-natrium, 300-kalori suppe hvis du ikke har tid til å koke.

Lav Glycemic linse suppe
  • 1 kopp linser
  • 3 kopper kylling kjøttkraft
  • 1/2 løk
  • 1 kopp tomater
  • 1/2 kopp selleri
Retninger

Bland ingrediensene i gryte over middels varme. Rør til godt oppvarmet. Serve og nyte!

Klikk her for å kjøpe Detox produkter

Avgifte middag

Feriefavoritter som kake og informasjonskapsler ofte har ikke nok fiber til å flytte krakk gjennom din tykktarmen. I stedet den stopper i tarmen din, og fordøyelsen bremser. En salat borte er høy i uløselig fiber, som kan hjelpe eliminere avfall og holde avføring regelmessig.

Protein-pakket kål Salad
  • 2 kopper lilla kål
  • 1 kyllingbryst, kokt
  • 1 oz gresskar frø
  • 1 appelsin
  • 3 ts olivenolje
RetningerHogge kylling strimler eller små biter. Kaste ingrediensene sammen. Serve og nyte!

Bonus stoffskifte-Booster

Sjokolade elskere, gled dere! Du trenger ikke å gi opp din favoritt søte på denne detox. Sjokolade te stoffskifte som øker egenskaper og kan hjelpe deg begrense dine søt tann for varigheten av detox. Du kan finne den hos din lokale te eller gjennom Internett-forhandlere.

Holde på kjøleskapet

Stick til denne enkle maten plan for to dager om gangen, og du vil kunne spise det sesongbaserte behandler du elsker uten alle skyld! Denne planen kan hjelpe lindre oppsvulmet, balansere blodsukker, regulere fordøyelsen og lade stoffskiftet.

Klikk her for å kjøpe Detox produkter