» » Dr. Oz Detox Plan

Dr. Oz Detox Plan

Feriesæsonen er over os! Det er tid på året hvor det føles umuligt at undslippe årstidens slik og fedtholdige lækkerier. Hvis du leder efter en simpel måde at hjælpe forskydning alle denne frådseri, har Dr. Oz detox for dig.

Følg denne enkle to-dages plan før en part eller mellem dage i tung spise for at forhindre ferie vægt vinde.

Klik her for at købe Detox-produkter

Dr. Oz Detox Plan

Hurtigt skylle vand

Det første trin i ferie Detox er at frigive væskeophobning og slå bloat. Du kan gøre dette hurtigt ved nipper på Dr. ozs hurtigt skylle vand!

Gøre denne potente drink i minutter! Enhver form for melon vil gøre, så vælg din favorit. Meloner består af omkring 92% vand og vil hjælpe flush væk vand vægt kombineret med kalium-rige kokos vand.

Drik fem kopper af denne forfriskende juice om dagen. Hvis du tager vanddrivende medicin, skal du bede din læge først.

Klik her for at købe Detox-produkter

Bloat-Busting morgenmad

Den bedste ting for din krop efter en dag med tunge ferie spise er stærk starte din dag med en bloat-busting morgenmad bestående af havregryn og jordnøddesmør. Havregryn er et naturligt diuretikum, der vil hjælpe med at frigive ekstra vand i kroppen. I mellemtiden, jordnøddesmør er pakket med niacin, et B-vitamin, der vil støtte sund fordøjelse.

Flydende frokost

En skål af flydende linsesuppe til frokost er let at fordøje og vil hjælpe med at give din mave og tarme en pause. Linsesuppe er også lav-glykæmiske, som kan hjælpe med at tæmme dit blodsukker. Gøre Dr. ozs foretrukne linsesuppe med kylling bouillon, løg, tomater og selleri, eller købe en lav-natrium, 300-kalorie suppe, hvis du ikke har tid til at koge.

Lav-glykæmiske linsesuppe
  • 1 kop linser
  • 3 kopper hønsebouillon
  • 1/2 løg
  • 1 kop tomater
  • 1/2 kop selleri
Retninger

Bland ingredienserne i gryde over medium varme. Rør indtil godt opvarmet. Serveres og Nyd!

Klik her for at købe Detox-produkter

Afgiftende middag

Ferie favoritter som kager og kiks ofte har ikke nok fiber til at hjælpe med at flytte afføring gennem din tyktarmen. I stedet, det stopper i din tarm og fordøjelse bremser. En kål salat middag er høj i Uopløselige fibre, der kan hjælpe med at fjerne affald og holde afføring regelmæssigt.

Protein-pakket kål salat
  • 2 kopper lilla kål
  • 1 kyllingebryst, kogt
  • 1 ounce græskar frø
  • 1 appelsin
  • 3 tsk olivenolie
RetningerHak kylling i strimler eller små stykker. Smid ingredienser sammen. Serveres og Nyd!

Bonus metabolisme Booster

Chokolade elskere, glæde! Du behøver ikke at opgive din favorit søde på dette afvænning. Chokolade te har stofskifte-styrke egenskaber og kan hjælpe dig med at bremse dine søde tand for varigheden af detox. Du kan finde det på din lokale tea shop eller gennem online-forhandlere.

Holde den på dit køleskab

Stick til denne enkle mad plan for to dage ad gangen, og du vil være i stand til at spise de sæsonbetonede lækkerier du elsker uden alle skyld! Denne plan kan hjælpe med at lindre oppustet, afbalancere blodsukker, regulere fordøjelsen og genoplade dit stofskifte.

Klik her for at købe Detox-produkter