» » Dr Oz Detox Načrt

Dr Oz Detox Načrt

Turistične sezone je na nas! To je čas v letu, ko se počuti nemogoče pobegniti sezonske sladkarij in mastne vesti. Če iščete preprost način, da bi jim pomagala zmanjšati ta Prejedanje, dr Oz je detox za vas.

Sledite ta preprost načrt dvodnevni pred stranko ali med dni, težka prehranjevanja, da bi preprečili svetek obtežiti korist.

Kliknite tukaj za nakup Detox izdelki

Dr Oz Detox Načrt

Hitro Flush vode

Prvi korak Holiday Detox je javnost zadrževanja vode in premagal bloat. To lahko storite hitro z srkanje na dr Oz hitro Flush vode!

Da ta močan pijačo v minutah! Kakršno koli melona bo storila, torej izbrati vaš najljubši. Melone so sestavljene iz približno 92 % vode ter hoteti pomoč preplašiti stran vodo teže v kombinaciji s kalijem bogato kokosova voda.

Piti pet skodelic to osvežujoč sok na dan. Če ste ob diuretik zdravilo, se prepričajte, da se najprej posvetujte z zdravnikom.

Kliknite tukaj za nakup Detox izdelki

Bloat-bankrot zajtrk

Najboljša stvar za vaše telo, po dnevu težkih holiday prehranjevanja je začeli vaš dan močno z zajtrkom bloat-bankrot ovsena kaša in arašidovo maslo. Ovsena kaša je naravni diuretik, ki bodo pomagali sprostite dodatne vode v telesu. Medtem, arašidovo maslo je pakiran z niacin, vitamin B, ki bo podpiral zdravo prebavo.

Tekoče kosilo

Skledo tekoče Lens juho za kosilo je enostaven za prebavljanje in bodo pomagali, da vaš želodec in črevesje odmora. Leče juha je tudi nizko glycemic, ki lahko pomagajo Pripitomiti vaš krvni sladkor. Dr Oz najljubših leča juha z piščančje juha, čebula, paradižnik in zelena, ali kupiti nizko vsebnostjo natrija, 300 kalorij juha, če nimate časa kuhati.

Lens juho z nizkim glikemičnim indeksom
  • 1 skodelica leča
  • 3 skodelice piščančje bujona
  • 1/2 čebule
  • 1 skodelica paradižnika
  • 1/2 skodelice zelena
Smeri

Zmešamo sestavine v loncu na srednje močnem ognju. Mešamo, dokler dobro ogrevana. Služijo in uživajte!

Kliknite tukaj za nakup Detox izdelki

Razstrupljanje večerja

Počitnice priljubljene kot torto in piškote pogosto nimajo dovolj vlaken, da pomagajo premakniti blata skozi debelo črevo. Namesto tega se ustavi v vašem črevesju, in upočasni prebavo. Zelje solata večerja je veliko netopnih vlaknin, ki lahko pomaga odstranitev odpadkov in obdržati iztrebljanja redno.

Protein zapakirane zelje solata
  • 2 skodelici vijolično zelje
  • 1 piščančje prsi, kuhano
  • 1 oz bučna semena
  • 1 pomaranča
  • 3 čajne žličke oljčnega olja
SmeriSesekljajte piščanca v trakove ali majhne koščke. Sestavine Razbacivati skupaj. Služijo in uživajte!

Bonus Presnova Booster

Čokolado ljubitelje, veselite se! Nimate, da se vaši favorite sladko na ta detox. Čokolada čaj ima presnove lastnosti in lahko pomagam omeji vaše Sladokusac za trajanje detox. Najdete ga na vaš lokalni čaje ali prek online drobno.

Nalepite na vaš hladilnik

Stick za to preprosto hrano načrt za dva dni v času, in boste mogli jesti sezonsko vesti se ljubiš brez vse krivde! Ta načrt lahko pomaga lajšanje bloat, uravnotežiti krvni sladkor, urejajo prebavo in napolnite vaš metabolizem.

Kliknite tukaj za nakup Detox izdelki