» » Doza De Phentermine Pentru Pierderea în Greutate

Doza De Phentermine Pentru Pierderea în Greutate

Doza recomandată de phentermine pentru formă de capsule este 15 mg, 30 mg sau 37,5 mg o dată pe zi. Cu comprimate, doza recomandată este 18.75 mg (jumatate de comprimat) sau 37,5 mg (un comprimat) o dată pe zi.

Dacă este necesar, furnizorul de asistenţă medicală poate creşte doza la jumatate un comprimat de două ori pe zi. Medicamentul este destinat utilizării pe termen scurt numai.

click aici pentru a cumpara Phen375 la site-ul oficial

Dozare cu Phentermine

Doza De Phentermine Pentru Pierderea în GreutateDoza de phentermine furnizorul de asistenţă medicală prescrie variază, în funcţie de o serie de factori, inclusiv:

 • Dacă vă dezvolta efecte secundare stânjenitoare sau periculoase phentermine
 • Cum vă răspunde la droguri
 • Produs special phentermine
 • Alte afectiuni pot avea
 • Alte medicamente care pot fi luaţi în prezent.

Cum este întotdeauna cazul, ajusta doza, excepţia cazului în care furnizorul de asistenţă medicală în special instruieşte să facă acest lucru.

click aici pentru a cumpara Phen375 la site-ul oficial

Doza de phentermine pentru pierderea în greutate

Doza recomandată de capsule phentermine pentru pierderea în greutate este de 15 mg, 30 mg sau 37,5 mg o dată pe zi în dimineaţa. Pentru phentermine comprimate, doza recomandată este 18.75 mg (jumatate de comprimat) sau 37,5 mg (un comprimat) o dată pe zi în dimineaţa.

În cazul în care este necesar, furnizorul de asistenţă medicală poate recomanda luând jumătate un comprimat de două ori pe zi pentru a controla pofta de mancare, deşi acest lucru creşte riscul de insomnie.

Phentermine este destinat utilizării pe termen scurt (pentru doar câteva săptămâni). Utilizarea mai nu este probabil să fie eficace, deoarece organismul se adapteaza la suprimarea apetitului proprietăţile de droguri. De asemenea, phentermine este formativa şi are potenţialul de a fi abuzat, care este un alt motiv de ce utilizarea acestuia ar trebui să fie limitată la doar câteva săptămâni.

click aici pentru a cumpara Phen375 la site-ul oficial

Informatii generale despre doza Phentermine

Consideraţii pentru persoanele care iau phentermine includ următoarele:

 • Phentermine vine sub formă de tablete şi capsule. Este, de obicei luate de gura o dată pe zi, deşi unii oameni poate fi necesar să ia-l de două ori pe zi.
 • Doza trebuie luate înainte de micul dejun sau una la două ore după micul dejun, în funcţie de produs special phentermine.
 • Acest medicament ar trebui să fie combinate cu o dietă corespunzătoare. Acesta nu este menit să fie folosit fără dieting.
 • Nu luaţi phentermine mai des sau la doze mai mari decât prescrise, deoarece acest lucru poate duce la dependenţă sau dependenţă.
 • Pentru medicamente să funcţioneze corect, trebuie luate ca prescris.
 • Dacă nu sunteţi sigur despre ceva legat de doza phentermine, vă rugăm să discutaţi cu medicul dumneavoastră, asistentă medicală sau farmacistul.
click aici pentru a cumpara Phen375 la site-ul oficial

Phentermine este o opţiune bună pentru pierderea în greutate

Phentermine (Adipex-P, Suprenza) este un medicament de amfetamină-ca bază de prescripţie medicală utilizate pentru a suprima pofta de mâncare. Poate ajuta pierderea în greutate prin scăderea foamea sau a face sa te simti plin mai mult. Phentermine poate fi recomandat ca parte a unui plan general de pierdere în greutate dacă sunteţi în mod semnificativ supraponderali — nu dacă doriţi să-şi piardă câteva kilograme.

Phentermine poate fi o modalitate de a iniţia pierderea in greutate. Dar după ce încetaţi să luaţi-l, esti probabil, să-şi recapete greutatea pe care ţi-ai pierdut. De aceea phentermine ar trebui să fie parte dintr-un plan care include o alimentaţie sănătoasă şi exercitiile regulate — aveţi mai multe şanse să menţină pierdere în greutate în timp, în cazul în care nu se bazează exclusiv pe medicamente.

Phentermine este un medicament de programare IV, o clasificare dat medicamente care au un potenţial de abuz, deşi potenţialul real este scăzută. Phentermine este aprobate doar pentru utilizarea pe termen scurt — 12 săptămâni sau mai puţin.

click aici pentru a cumpara Phen375 la site-ul oficial

Efectele secundare ale Phentermine

Deşi phentermine este unul dintre medicamente cel mai frecvent prescris de slabire, are unele neajunsuri grave potențiale.

Efectele secundare pot include:

 • Creşterea tensiunii arteriale
 • Ameţeli
 • Gură uscată
 • Insomnie
 • Nervozitate
 • Constipaţie

Phentermine nu este o opţiune bună dacă aveţi anumite condiţii medicale, inclusiv boli de inima, hipertensiune arterială, un hiperactivă glandei tiroide sau glaucom, sau dacă sunteţi gravidă, poate deveni gravidă sau sunt alăptaţi. Asemenea phentermine nu ar trebui să fie combinate cu alte medicamente de slabire.

click aici pentru a cumpara Phen375 la site-ul oficial

Doza De Phentermine Pentru Pierderea în Greutate