» » Cum Sa Alegi Suplimente De Colagen?

Cum Sa Alegi Suplimente De Colagen?

Suplimente de colagen sunt extrem de popular, deoarece colagen sprijină piele şi este esenţială pentru corpurile noastre naturale gama de mişcări. Colagenul este vital pentru structura de bază a muşchilor, tendoanele, cartilaj, ligamentele şi oasele. Sagging pielii şi ridurile se dezvolta prin pierderea de colagen.

Pentru unele naturale retete mare puteţi face la domiciliu şi puteţi utiliza împreună cu suplimente de colagen pentru a menţine pielea caută vibrante, am recomanda tu a verifica afară incredibil de popular În mod natural Skinsational. Retete din aceasta carte sunt o completare perfectă pentru supliment de dreapta.

click aici pentru a cumpara supliment de colagen

Cum sa alegi suplimente de colagen?

Cum Sa Alegi Suplimente De Colagen?Multe persoane cu artrita sau legate de osoase durerii raport funcţie a crescut şi a scăzut cu durere, atunci când se utilizează suplimente de colagen. Dacă aveţi în vedere intervenÅ £ ii chirurgicale sau sunt în durere, puternic să ia în considerare un program de supliment de colagen pentru a vedea dacă puteţi îmbunătăţi funcţionalitatea dumneavoastră, rezistenta şi reducerea nivelurilor de durere.

Mulţi oameni, de asemenea, folosi colagen local şi prin suplimentarea pentru îmbunătăţirea aspectul părului, pielea şi unghiile. În prezent multe plumpers buza, piele produse şi alte colagen Suplimente colagen creştere la cererea şi tout acest lucru pentru că colagen este gandit pentru a crea un aspect mai tineresc.

Injectii cu colagen, crema si alte produse faciala colagen devin tot mai populare şi disponibile.

Dacă aveţi în vedere începutul unui regim de colagen Suplimente, există câteva lucruri pe care tu trebiue a considera mai întâi.

click aici pentru a cumpara supliment de colagen

Determina nevoia ta

Dacă luaţi colagen pentru schimbărilor artritice, dureri osoase sau a repara un prejudiciu, veţi dori să ia în considerare combinatii glucozamina – ca glucozamina, condroitina, MSM-frecvent disponibile.

Dacă sunteţi interesat în suplimentele de colagen în scopuri estetice pielii, veţi fi mult mai interesaţi în non-glucozamina Suplimente. Reţineţi că există trei tipuri de colagen: Colagenul I, II şi III. Colagen II este folosit în principal pentru nevoile legate de artrita.

Determina suplimente de însoţire

Funcţia de prim-vitamina C este de a face colagen, si Lizina SIDA în formarea colagenului. În cazul în care nu pot tolera suplimente de vitamina C gută sau alte medicamente, considera C formă de vitamina C, care este cunoscut ca Ascorbyl Palmatate; Acesta este uşor accesibilă şi este mai puţin acide, astfel încât organismul tolerează mai bine.

Poti cumpara suplimente de vitamina C online. Dacă nu puteţi lua vitamina C ca un supliment, uita-te pentru a creşte aportul alimentar de vitamina C, ca colagen trebuie să aibă vitamina C pentru a lucra.

Acid alfa Lipoic, în timp ce nu este necesar pentru a face colagen suplimentarea lucra la şi de la sine, va servi pentru a “ de reciclare ” nutritive vitamina C deja în corpul dumneavoastră, stimularea astfel eficacitatea de vitamina C care lucrează deja pentru a forma şi susţine colagen. Acid alfa Lipoic este, de asemenea, un antioxidant mare toate-scop pentru a reduce umflarea asociate cu dureri osoase sau de rănire. Aceasta va elimina toxine şi de a îmbunătăţi funcţionalitatea de lichid în comun care provoacă durere, şi este mare pentru aspectul pielii dumneavoastră, precum şi.

Glucozamina funcţionează în tandem cu colagen Suplimente pentru artrită şi alte probleme de dureri osoase, dar nu are impact direct asupra producţiei de colagen sau întreţinere. În cazul în care intenţia dumneavoastră este să ţină colagen aveţi pentru probleme estetice, cum ar fi pentru a îndepărta riduri, vitamina C este un supliment necesar. Alte tipic “ beauty ” legate de motive pentru a lua colagen includ unghiile slabe şi păr fragil.

Daca scopul tau este de a cumpăra Suplimente comune pentru managementul durerii, uita-te pentru un supliment de combinaţie pentru această utilizare, cum ar fi glucozamina comprimate. Suplimente de glucozamina si condroitina sunt relativ ieftine si pot fi eficiente. Deci, acesta este de obicei folosit pentru motive de sănătate osoase.

click aici pentru a cumpara supliment de colagen

Determina doza corespunzătoare

Dozele sunt determinate de motivul pentru luarea de colagen. Acolo nu pare a fi un risc de supradozaj de colagen este solubil în apă şi este rapid eliminat din organism. Cu toate acestea, acest lucru înseamnă că acesta trebuie să fie alimentată în mod regulat.

FDA consideră suplimente de colagen pentru a fi o substanţă de alimentare. În cazul în care luaţi colagen pentru motive legate de frumusetea sau generale osoase de sprijin, care nu este legată de artrita reumatoida, aproximativ 5-6 grame este adecvată. O opţiune este “ Super colagen + C, tip I şi III ” de laboratoarele Neocell. Acest set de 250 pastile vinde pentru aproximativ $20 la Amazon.

Dacă sunteţi în căutarea la adresa artrită durere, în special artrită reumatoidă, dozele de colagen II trebuie să fie mai specifice şi poate varia de oriunde de la 5 la 10 grame pe zi. Utilizarea de colagen tip II reduce comun umflarea, inflamaţiei şi durerii, astfel încât aceasta poate fi o soluţie eficientă.

Chirurgi ortopedice Yale au fost recomandând glucozamina si colagen Suplimente pentru a încerca să evite chirurgie invazivă ori de câte ori este posibil. Branduri precum Schiff comun gratuit Plus cu glucozamina Chondroitin MSM & colagen pulbere uscată Mix conţin doze adecvate în acest scop.

Selectaţi un interval de preţ

Glucozamina si colagen combinaţii sunt mai scumpe, dar, în general, considerat în valoare de ea, deoarece ele sunt adesea foarte eficiente în reducerea durerii şi medicaţie utilizarea în timp ce creşterea funcţiei. Veţi şti, în general, în termen de trei luni în cazul în care le-aţi ajutat durerea artrita. Mai multe variante sunt disponibile, cum ar fi numele de marcă Schiff "Muta liber".

Medicul sau farmacistul probabil pot recomanda un brand pe care ei cred că este deosebit de util; prietenii cu condiţii artritice au adesea sugestii bune pentru eficiente Suplimente, de asemenea.

Selectaţi un brand care vă puteţi permite în mod rezonabil de cumpărare pentru utilizare zilnica, fără skimping pe costul. Un bun toate-scop, supliment de colagen non-Glucozamina este numit “ Super colagen + C, tip I şi III ” de laboratoarele Neocell.

click aici pentru a cumpara supliment de colagen

Evalua conflictelor alergie, medicaţie şi stil de viaţă

Unele capsule de supliment conţin zahăr, grâu, drojdie, gluten, soia, sare, sau crustacee, astfel încât ar trebui să revizuiască vitamina sticla etichetele pentru orice alergenele potenţiale. Crustacee, în special, este un risc cu un supliment de glucozamina si şi pot intra în conflict cu unele medicamente tensiunii arteriale.

Evalua, de asemenea, dacă dumneavoastră colagen este bazat pe pui sau bovine dacă aveţi nelămuriri peste vacii produse de boală sau de carne de vită. Vegetarieni si vegani va dori, de asemenea, să evalueze cu atenţie sursa de colagen în toate Suplimentele lor. Glucozamina, în general, nu este disponibil ca un produs pentru vegani sau vegetarieni.

O formă alternativă de colagen suplimentarea este pur şi simplu de a lua doze mai mari de vitamine care produc colagen natural, cum ar fi vitamina C. Vitamina suplimente sunt disponibile în mai multe forme, cum ar fi lichid vitamina C care este un supliment nutritiv foarte popular. Unii vegetarieni au considerat, de asemenea, produse cum ar fi “ Multi-Scorb ” de Labs progresivă, care conţine toate Suplimentele pentru a menţine şi de a construi propriul colagen cu nici produse de origine animală cunoscute.

Cum Sa Alegi Suplimente De Colagen?

click aici pentru a cumpara supliment de colagen