» » Collageen Supplementen Voor Huidverzorging

Collageen Supplementen Voor Huidverzorging

Het idee dat het slikken van sommige collageen supplementen, afgeleid van koeien kraakbeen, aan de gezondheid van uw lichaamseigen collageen bijdragen zal is, naar onze mening, moeilijk te slikken! En nog duizenden mensen consumeren collageen en zo 'gehydrolyseerd' collageen, genoemd supplementen in de overtuiging dat het zal helpen hen weer een jeugdige uitstraling.

Met de vergrijzing, het lichaam de natuurlijke productie van collageen begint te vertragen en vrije radicalen schade veroorzaakt door blootstelling aan de zon en vervuiling betekent huid verliest zijn elasticiteit en wordt meer vatbaar voor rimpels.

Klik hier om te kopen van collageen aanvulling

Collageen supplementen

Collageen Supplementen Voor HuidverzorgingCollageen supplementen zijn verondersteld om te keren dit natuurlijke verlies van collageen, maar het is moeilijk om te zien hoe sommige koe collageen slikken zou kunnen helpen. Voor een begin, collageen is de meest voorkomende eiwit in het lichaam en dus hebben we al verscheidene kilo van het.

Dus de paar milligram van koe collageen in een supplement is volstrekt irrelevant, temeer daar onze spijsvertering enzymen zal breken het een paar eenvoudige aminozuren – als we niet kunnen absorberen collageen toch!

Het goede nieuws is dat u uw eigen collageen verzorgen kan door het eten van veel groenten en fruit, uit de zon blijven en niet roken.

Één groep van voedingsstoffen, gevonden in fruit en groenten genaamd flavonoïden zijn voor een lange tijd erkend als belangrijk voor de gezondheid. Maar meer recentelijk, een divisie van de familie van de flavonoïde genaamd anthocyanidinen zijn geïdentificeerd als zijnde bijzonder belangrijk bij het ondersteunen en collageen-rijke structuren in het lichaam te herstellen. In planten zijn deze anthocyanidinen verantwoordelijk voor de pigmenten die geven fruit en bessen van hun fantastische rijke kleuren.

Sommige bewijs suggereert dat anthocyanidins beschermen en versterken van collageen en elastine door het letterlijk het blokkeren van de werking van vrije radicalen en destructieve enzymen genoemd collagenases bekend te verzwakken geleidelijk onze collageen naarmate we ouder worden. Het probleem is dat de meeste mensen gewoon niet eten genoeg van deze voedingsmiddelen tot een significant effect hebben.

Klik hier om te kopen van collageen aanvulling

Collageen supplementen voor huidverzorging

Het lijkt de meerderheid van de westerse wereld is op een zoektocht naar de tekenen van veroudering te bestrijden, maar het wordt steeds populairder te zoeken naar minder opdringerig manieren om dit te doen. Dus waarom is het precies dat onze huid verschijning met de leeftijd degradeert en wat kunnen we eraan doen?

Collageen is een eiwit gevonden in bindweefsels overal in ons lichaam, en is een belangrijk onderdeel van onze huid. Naarmate we ouder worden, verliest de binnenste laag van onze huid collageen, waardoor het minder soepel en stevige en gevoeliger voor schade en merkbare tekenen van veroudering, zoals sagginess van de huid en rimpels.

Collageen Supplementen Voor Huidverzorging

In jonge huid, het collageen kader intact is en de huid gehydrateerd en elastisch blijft. Het is aan de vele gezichtsuitdrukkingen die wij evenals dagelijks milieublootstelling aannemen veerkrachtig. Maar, na verloop van tijd de ondersteunende structuur verzwakt en de huid verliest zijn elasticiteit. De huid begint te verliezen haar Toon als de collageen steun draagt naar beneden.

U hebt waarschijnlijk gehoord van 'collageen injecties', of 'collageen crèmes', de schoonheid industrie antwoord mannen en vrouwen te helpen bestrijden de tekenen van veroudering.  Echter, meer recentelijk, interne collageen suppletie is aanbevolen als een effectieve manier om te helpen bij de bestrijding van de tekenen van veroudering. Studies hebben aangetoond dat de vorming van nieuw collageen collageen capsules te nemen door het lichaam activeert, dus die fungeert als een anti-veroudert supplement.

Klik hier om te kopen van collageen aanvulling

Het collageen molecuul historisch is beschouwd als te groot om te worden geabsorbeerd intern maar nieuwe vooruitgang hebben geconstateerd in het collageen biologisch beschikbaar maken in de vorm van supplementen. Meest collageen gebaseerde schoonheid supplementen op de markt bevatten wat heet 'gehydrolyseerd collageen' – een stof geproduceerd door het afbreken van collageen afgeleid van dierlijke beenderen en/of bindweefsel. Het collageen wordt afgebroken door middel van een proces genaamd hydrolyse, waarbij de ontleding van verbindingen door reactie met watermoleculen.

Collageen supplementen kunnen verbeteren de ongewenste verschijning veroorzaakt door collageen uitputting met de leeftijd. Gezonde mensen over het algemeen hoeft niet te nemen collageen supplementen, maar veel mensen kiezen ze ter bevordering van een jeugdige uitstraling mee te nemen. Collageen supplementen komen in verschillende doseringen, omdat ze worden gebruikt voor andere doeleinden ook, zoals het beheer van artritis. Wanneer gebruikt als een aanvulling op schoonheid, collageen moet worden beperkt tot ongeveer vijf of zes gram per dag.

Bij het nemen van collageen supplementen, is het belangrijk dat er voldoende vitamine C en het aminozuur 'lysine' in het dieet. Sommige supplementen collageen bevatten ook vitamine C, want het is verantwoordelijk voor de bouw van collageen in het lichaam en vereist voor collageen te werken. Alpha Lipoic Acid is een andere aanvulling op het in overweging nemen met collageen, zoals het maximaliseert de effectiviteit van vitamine C in het lichaam.

Als u het gebruik van collageen supplementen voor anti-veroudert doeleinden of op de behandeling van een chronische aandoening overweegt, praat met uw arts of natuurlijke gezondheid professionele voordat uw aanvulling regime.

Klik hier om te kopen van collageen aanvulling