» » Colagen Suplimente Pentru Piele

Colagen Suplimente Pentru Piele

Suplimente de colagen sunt adesea comercializate ca produse anti-imbatranire care ajuta la îmbunătăţirea pielii. O proteină găsit în ţesuturile conjunctive de-a lungul corpului, colagen este o componentă majoră a pielii. Odata cu varsta, pielea pe stratul interior pierde colagen şi ca urmare devine mai supla si firma si mai vulnerabil la daune.

Cu toate acestea, în ciuda susţine că suplimente de colagen pot restabili colagen şi inversa procesul de îmbătrânire, există o lipsă de dovezi că suplimente de colagen pot beneficia de pielea ta.

click aici pentru a cumpara supliment de colagen

Sănătate beneficii de colagen Suplimente:

Colagen Suplimente Pentru PielePână în prezent, foarte puţine studii au testat efectele asupra sănătăţii de colagen Suplimente. Aici sunt unele descoperiri de la cercetare disponibile:

1. Osoase de sănătate

Într-un studiu de 2010 publicat în revista Maturitas, cercetatorii au descoperit că suplimente de colagen nu a reuşit să îmbunătăţească sănătatea osul la femeile în postmenopauză. Pentru studiu, femeile 71 cu osteopenie au fost atribuite să ia suplimente de colagen hidrolizat sau un placebo în fiecare zi timp de 24 săptămâni.

Rezultate a arătat că Suplimentele colagen nu au produs nici un efect asupra metabolismului osos.

2. Compoziţia corpului

Colagen hidrolizat Suplimente pot ajuta la pastrarea musculara luând masa în femeile în vârstă, potrivit unui studiu 2009 în Journal of American Dietetic Association. Studiul a implicat nouă femei sănătoase în vârstă, care au primit suplimente de colagen hidrolizat pentru 15 zile.

Utilizeaza comun pentru colagen Suplimente

Unele susţinătorii susţin că suplimente de colagen oferă o gamă de beneficii, inclusiv:

  • îmbunătăţire a pielii, părului şi unghiilor
  • mai bine ochi de sănătate
  • protecţie împotriva bolilor de inima
  • athletic de performanţă îmbunătăţită
  • oase mai puternice
click aici pentru a cumpara supliment de colagen

Forme suplimentare de colagen:

1. Hidrolizat colagen

Colagen hidrolizat este o substanţă produsă de rupere jos colagen derivat din oase de animale şi/sau ţesuturile conjunctive. Colagen este rupt în jos printr-un proces denumit hidroliză, care implică descompunerea compusilor de reacţie cu moleculele de apă. Multe produse comercializate ca colagen Suplimente sau produse pe bază de colagen frumusete contin Colagen hidrolizat.

2. Injectii cu colagen

Menţionată ca un "umplere", un tip de procedură cosmetice implica injectarea unor substanţe pentru a reduce semnele de imbatranire la nivelul pielii (cum ar fi linii fine). Poli-L-lactic acid umplutură, de exemplu, ajuta la lupta împotriva efectelor îmbătrânirii prin stimularea productiei de colagen în piele. Deşi materiale de umplutură, în general, sunt considerate sigure, uneori ei duce la efecte secundare ca decolorarea pielii şi reacţii alergice. Ce e mai mult, anti-imbatranire efectele acestor proceduri sunt temporare şi necesită tratamente repetate pentru a menţine rezultatele.

3. Colagen creme

În prezent nu există o lipsă de dovezi ştiinţifice pentru efectele anti-imbatranire creme, lotiuni sau alte produse de frumusete, care conţin colagen. Cu toate acestea, cercetări preliminare sugerează că aplicarea DHEA a pielii poate ajuta promovează producţia de colagen si ajuta la reducerea semnelor de imbatranire. Deoarece această constatare nu a fost încă să fie testate în studiile clinice mari, este important să se consulte un dermatolog înainte folosind produse de îngrijire a pielii pe bază de DHEA.

click aici pentru a cumpara supliment de colagen

Folosind suplimente de colagen

Dacă sunteţi în vedere utilizarea de colagen Suplimente anti-îmbătrânire în scopuri sau în tratamentul de o boala cronica, discutaţi cu medicul dumneavoastră înainte de a începe ta regim de supliment.

Colagen Suplimente Pentru Piele