» » Colagen Supliment Efecte Secundare

Colagen Supliment Efecte Secundare

Suplimente de colagen sunt administrate de cei al căror organism este în imposibilitatea de a sintetiza această proteină. Desi eficient, există, de asemenea, câteva colagen supliment efecte secundare, care trebuie să fie conştienţi de.

click aici pentru a cumpara supliment de colagen

Colagen Supliment Efecte SecundareCorpul uman este format din proteine şi alte elemente nutritive esenţiale, care sunt vitale pentru o serie de funcţii. Muschii sunt alcătuite din proteine, care vă ajută să lega împreună fire. O astfel de proteine, colagen acţionează ca bloc pentru organism. Există niveluri ridicate ale acestei proteine fibroase specifice, care pot fi găsite în oase, cartilaj, muşchii, pielea şi tendoanele. Colagen joacă un rol esenţial în menţinerea puterea si fermitate a tesuturilor din organism.

De asemenea, ajută să păstreze pielea întinsă şi suplu. Cu toate acestea, cu trecerea timpului, cantitatea de colagen începe să se epuizează, care pot fi identificate prin observarea semnelor de imbatranire. Persoanele cu niveluri reduse de colagen în organism poate experienţă deteriorarea rezistentei osoase şi sagging piele. Prin urmare, pentru a evita această problemă multe persoane sunt optează pentru suplimente de colagen, care utilizează colagen sintetic, care imită un original.

Suplimentul este introdus în organism pe cale orală, sub forma de creme şi, de asemenea, prin intermediul hipodermic ace. Ea apoi funcţionează ca colagen natural şi reduce problemele cauzate de acest deficit de proteină. Cu toate acestea un supradozaj sau maltratarea poate duce la colagen supliment efecte secundare, care poate duce la complicatii nedorite în absenţa unui diagnostic corect şi tratamentul.

click aici pentru a cumpara supliment de colagen

Recomanda adaugarea de colagen Suplimente

Suplimente de colagen sunt recomandate pentru persoanele care suferă de probleme de piele şi cei care au deformari ca prea subţire buzele, obrajii sagging sau ridurilor. Colagen sintetic este derivat dintr-un număr de surse cum ar fi pui, vacă şi marine animale.

Doza corespunzătoare de aceste Suplimente se determină pe baza unor factori precum vârsta şi de sănătate de conditia de persoana care primeşte tratamentul. Medicul poate, de asemenea, a verifica dacă persoana suferă de orice boală în timp de administrare. Suplimente de colagen sunt vândute sub formă de capsule, pastile, creme şi, de asemenea, pot fi luate în formă de injecţii.

Colagen Supliment Efecte Secundare

Puteţi să luaţi 2 capsule de colagen cu apa pe stomacul gol, după o masă. În cazul în care aţi avut o grea masă, apoi ţine un decalaj de trei-patru ore înainte de a lua capsula. Acest lucru este că colagen ar trebui să nu defalcarea şi obţine digerate, care poate face ineficiente. În caz de injectii, medicul poate injecta un flacon (aproximativ 100 ml), de două ori într-o săptămână. Creme pot fi aplicate recomandată pe zona necesare organismului.

click aici pentru a cumpara supliment de colagen

Riscurile de colagen Suplimente

Deşi există un număr de beneficii de colagen Suplimente, de asemenea, au fost raportate câteva cazuri de reacţii alergice. Efectele secundare pot varia în funcţie de colagen supliment tratament administrat la persoana. Principalul motiv pentru apariţia acestor efecte bolnav este că organismul respinge supliment sau dacă într-o manieră zelos individuale durează mai mult decât doza recomandată.

  • Unul dintre efectele secundare comune de colagen tablete şi alte suplimente este o reacţie alergică. În acest caz, persoanele fizice pot prezenta simptome ca erupţia de erupţii cutanate, greaţă indus vărsături, dificultate în respiraţie, faceţi o baie în tensiunea arterială şi ulcere de piele.
  • Unele persoane pot suferi, de asemenea, de sensibilitate la alimente, în special în cazul în care acestea sunt pe cale orală colagen Suplimente. Deoarece multe dintre Suplimente colagen sunt facute din produse de pui sau de vaca, indivizi pe pilula au tendinţa de a dezvolta sensibilitate fata de anumite alimente.
  • Colagen tablete puteţi lăsa, de asemenea, o senzaţie de gust rau in gura. Utilizare continuă de pastile poate duce la formarea de un strat de pe limbă care poate modifica gustul şi se lasă o respiratie urat mirositoare.
  • Injectarea de colagen, de asemenea, are partea sa de riscuri. Site-ul de injectare se pot infecta în cazul seringa nu este steril. Pigmentare vânătaie şi piele, care poate dura mai mult de o săptămână este, de asemenea, observate la locul injectării. Cicatrici permanente poate produce în anumite cazuri, dacă vânătăi nu este tratata prompt.
  • O altă complicaţie gravă de colagen este apariţia de necroza pielii. Aceasta este o afecţiune gravă în cazul în care există alimentarea inadecvată cu sânge la ţesuturi, care rezultă în dezechilibrată uite. Conturul feţei şi a pielii fermitate pot suferi. În cazuri extreme, celulele pieri în absenţa circulatia sangelui buna.
  • Persoanele care suferă de tulburări autoimune ar trebui să evite strict luând suplimente de colagen în orice formă. Acest lucru este în special cazul pentru persoanele care suferă de herpes simplex. Corpul se tratează ca o substanţă străină şi tinde să respingă, rezultând într-o reacţie alergică a observat ca umflarea feţei şi extremităţilor.
  • Alte complicaţii de colagen Suplimente includ ritm anormal de inima, constipaţie, slăbiciune generalizată corpului, hipercalcemie, dureri musculare şi dureri în articulaţii etc.

Practicianul medical determină doza de supliment de colagen bazate pe cerinţele individuale. Este întotdeauna mai bine să consulte un specialist, atunci când sunt luaţi suplimente pentru orice deficit sau boală.

click aici pentru a cumpara supliment de colagen