» » Colagen Comentarii şi Informaţii

Colagen Comentarii şi Informaţii

Colagenul este o substanţă care este produs în mod natural de organism. Cu toate acestea, producţia de această substanţă se diminueaza ca oamenii îmbătrânesc. Rezultatele de producţie scăzută includ riduri, subtierea pielii şi păr fragil, printre altele.

Există un număr de colagen Suplimente disponibile pe piaţă care pot restabili cantitatea de colagen în organism. Multe persoane folosesc suplimente de colagen pentru a reduce liniile sau ridurilor.

click aici pentru a cumpara supliment de colagen

Ce este colagen?

Colagen Comentarii şi InformaţiiColagenul este o proteina care se găseşte în tesuturile conjunctive ale corpului. Este semnificativ în luarea anumitor părţi ale corpului, cum ar fi cuie puternic şi este, de asemenea, un factor important în comun de sănătate. Colagen Suplimente veni în diferite forme. Una dintre cele mai comune este numit gelatina.

Pentru o lungă perioadă de timp gelatină a fost folosit în colagen de înlocuire şi a fost gandit pentru a consolida unghiile si parul. Persoanele care suferá de condiţii, cum ar fi osteoartrita si artrita reumatoida de multe ori să ia suplimente de colagen pentru a înlocui colagen la nivelul articulaţiilor.

Suplimentele colagen cea mai mare parte utilizate în acest caz are colagen de pui ca un ingredient activ. Există, de asemenea, colagen creme care sunt aplicate pe piele pentru a ajuta la reducerea ridurilor si a liniilor.

click aici pentru a cumpara supliment de colagen

Cum funcţionează colagen

Colagenul este o formă de proteina fibroasa, care este în mod normal prezenţi în organelor de oameni şi chiar mamifere. Acesta oferă o structură de susţinere pentru diverse tesuturi ca muşchii, oasele şi ligamentele şi previne-le la care se încadrează afară. Acesta funcţionează cu un alt compus numit elastina pentru a oferi putere si fermitate a tesuturilor.

Colagen, de asemenea, funcţionează pentru a păstra pielea caută ferm, strans, flexibil şi tineresc Căutaţi. Tinerii produce în mod natural mai mult colagen decât persoanele în vârstá. Cu vârsta, de colagen în organism se descompune lider ridurile şi cutele din jurul gurii. Ca atare, colagen stimulare duce la o piele cu aspect mai tineresc. Substanţa a fost folosit pentru o lungă perioadă de timp în combaterea semnelor de imbatranire.

click aici pentru a cumpara supliment de colagen

Colagen în chirurgie plastica

Colagenul de lucrări pentru a reduce semnele de imbatranire prin umflare sus piele, făcându-l ferm şi flexibil datorita structurii fibroase şi stabilă a substanței. Mulţi chirurgi plasticieni utilizarea substanței pentru a oferi clienţilor lor un aspect tineresc. În acest caz, colagen este injectat direct la nivelul pielii în zonele cu depresiunile create de riduri.

Colagen plumps până ridurile, făcându-le mai puţin vizibile. Injectii de colagen poate dura până la şase luni după care trebuie să treacă prin aceeași procedură pentru a umple ridurile. Procedura poate dura câteva ore sau minute, în funcţie de gradul de riduri.

Colagen are diverse alte utilizări inclusiv piele sintetica construcţia arde victimelor. Colagen utilizate în această procedură este în mod normal, obţinute din surse de bovine și cabaline să înlocuiască pielea pierdute ca rezultat al treilea petrecere arsuri. Recent, colagen din surse umane au devenit disponibile pentru pielea de înlocuire în cazul arsurilor, deşi este mai scump.

click aici pentru a cumpara supliment de colagen

Beneficiile de colagen Suplimente

Mulţi oameni iau suplimente de colagen că de beneficii substanţiale de sănătate are asupra corpului. Rapoarte anecdotice de stat că există anumite îmbunătăţiri atunci când luate. Cu toate acestea, pic de cercetare a fost făcut pentru a sprijini eficienţa acestor Suplimente.

Substanța este pretinse pentru a ajuta persoanele cu artrită şi alte boli care afectează articulaţii sau a oaselor. Colagen ajută la creşterea mobilităţii şi reduce durerea. Colagenul se crede că pentru a îmbunătăţi aspectul de piele, unghii si par. Acolo eşti variabil produse topice de sănătate care sunt disponibile pentru îmbunătăţirea aspectului pielii. Injectii cu colagen sunt în mod normal, administrat de chirurgi din plastic pentru a corecta piele Indentările şi grăsuţ până pielea.

Colagen Comentarii şi Informaţii

click aici pentru a cumpara supliment de colagen

Colagenul pentru artrita

Diverse studii indică faptul că Suplimentele de colagen pui pot fi eficiente în tratamentul durerii, umflarea şi rigiditate în jurul articulaţiilor. Acest tip de colagen este folosit mai ales de persoanele care suferă de poliartrită reumatoidă. Studii, de asemenea, indică faptul că colagen Suplimente folosite cu proteine şi aminoacizi suplimente ajuta în îmbunătăţirea mobilitatea şi flexibilitatea în sportivi.

Colagen efecte secundare

Efectele adverse de a lua suplimente de colagen variază în funcţie de ce tip de supliment de colagen a fost folosit. Colagen creme va avea un efect substanţial pe portofel şi nu pe fata sau pe piele. Orală colagen Suplimente numai voinţă a voi pose un pericol, dacă unul are sensibilitati alimentare; cele mai multe suplimente de colagen sunt realizate din produse obţinute de la vaci sau pui.

Injectii cu colagen poate produce anumite efecte secundare pe indivizi cu reacţii alergice la injecţii. Cu toate acestea, teste în mod normal se face înainte de injectare pentru a stabili dacă persoana are acest tip de alergie. Cei cu tulburări autoimune, cum ar fi herpes simplex pot experimenta un episod acut-up pentru ca organismul să reacţioneze este noua substanță.

click aici pentru a cumpara supliment de colagen