» » Bőrápoló Kollagén-kiegészítők

Bőrápoló Kollagén-kiegészítők

Az ötlet, hogy a nyelési néhány kollagén kiegészítők, származik, tehenek porc, hozzá fog járulni az egészségügyi, a szervezet saját kollagén van, véleményünk szerint, nehéz lesz lenyelni! És még több ezer ember fogyaszt a kollagén és az úgynevezett "hidrolizált" kollagén kiegészítők, abban a hitben, hogy ez segít nekik visszaszerezni a fiatalos megjelenés.

Az öregedés, a szervezet természetes termelését kollagén kezd lassulni, és szabad gyök károsodás napsugárzás és a szennyezés által okozott azt jelenti, bőr elveszti rugalmasságát, és egyre inkább hajlamos a ráncok.

Kattintson ide vásárolni kollagén kiegészítés

Kollagén-kiegészítők

Bőrápoló Kollagén-kiegészítőkKollagén-kiegészítők elvárják, hogy fordított ez természetes a veszteség a kollagén, de nem nehéz belátni, hogyan lenyelése bizonyos tehén kollagén esetleg segíthet. Részére a elkezd kollagén a legtöbb gazdag fehérje a szervezetben, és így már több kilót is.

Tehát a tehén kollagén kiegészítése néhány milligramm teljesen irreleváns, különösen, mivel az emésztő enzimek fog break it down, néhány egyszerű aminosav-, mi nem tudja elnyelni kollagén egyébként!

A jó hír az, hogy meg lehet nézni a saját kollagén után, eszik sok gyümölcsöt és zöldséget, tartózkodó ki a nap, és nem dohányzik.

Egy csoport, alapít-ban gyümölcs és zöldség, úgynevezett flavonoidok hosszú ideig elismerték, hogy fontos az egészség. De újabban, egy osztály nevezett anthocyanidins flavonoid-család már megállapították, hogy különösen fontos a támogatása és javítása a kollagén-gazdag struktúrákat a szervezetben. A növények ezek anthocyanidins felelősek a pigmentek, hogy ad gyümölcs és bogyók a mesés gazdag színek.

Egyes bizonyítékok arra utalnak, hogy anthocyanidins védik és erősítik a kollagén és az elasztin, szó szerint gátolja a keresetet a szabad gyökök és a romboló enzimeket úgynevezett collagenases ismert, hogy a kollagén fokozatosan gyengül, ahogy öregszünk. A baj az, hogy a legtöbb ember egyszerűen nem eszik elég ezek az élelmiszerek, hogy jelentős hatást.

Kattintson ide vásárolni kollagén kiegészítés

Bőrápoló kollagén-kiegészítők

Úgy tűnik, a többség a nyugati világ van egy küldetés, hogy elleni küzdelem az öregedés jelei, de egyre népszerűbb keresni kevésbé tolakodó ways-ból csinálás ez. Tehát, miért van az, hogy a bőr megjelenését rontja a korral, és mi is teszünk róla?

Kollagén olyan fehérje található kötőszövet egész testünket, és egyik fő eleme a bőrünk. Ahogy öregszünk, bőrünk belső réteg elveszti a kollagén, így kevésbé rugalmas és szilárd, és sokkal veszélyeztetettebbek a kár és észrevehető jelei az öregedés, mint a sagginess bőr és a ráncok.

Bőrápoló Kollagén-kiegészítők

Fiatal bőr kollagén keretében áll sértetlen, és a bőr hidratált és rugalmas marad. Ez a rugalmas-hoz sok, de fogadunk el, valamint a mindennapi környezeti expozíció arc-kifejezések. De idővel a vázszerkezet gyengíti, és a bőr elveszti rugalmasságát. A bőr kezd elveszíteni a hang, a kollagén támogató hord le.

Ön valószínűleg hallott "kollagén injekciók", vagy "kollagén krémet", a kozmetikai iparban megválaszolása segít a férfiak és a nők elleni küzdelem az öregedés jelei.  Azonban a közelmúltban, belső kollagén pótlás már ajánlott mint egy hatékony módja annak, hogy segít leküzdeni az öregedés jelei. Tanulmányok kimutatták, hogy figyelembe véve a kollagén kapszula élénkíti az új kollagén kialakulását a szervezetben, így szereplés mint egy anti-aging kiegészítése.

Kattintson ide vásárolni kollagén kiegészítés

A kollagén molekula történelmileg ítélték túl nagy ahhoz, hogy felszívódik a belső, de az új fejlesztéseket is megjegyezte, hogy biológiailag kollagén-kiegészítők formájában. A kollagén-alapú szépség kiegészíti a piacon tartalmaz, az úgynevezett "hidrolizált kollagén" – egy anyag származó állati csont vagy kötőszöveti kollagén lebontva. A kollagén lebontva, hidrolízis, amely magában foglalja a vegyületek a bomlási reakció a vízmolekulák nevű eljárással.

Kollagén-kiegészítők javíthatja a kollagén kimerülése a kor által okozott nemkívánatos megjelenését. Egészséges emberek általában nem kell, hogy a kollagén-kiegészítők, de sok ember úgy dönt, hogy nekik-hoz előléptet a fiatalos megjelenés. Kollagén kiegészítők jönnek a különböző adagok, mivel ezeket használják más célokra is, például ízületi gyulladás kezelése. Mikor használt mint egy szépség kiegészítő, kollagén kell csak körülbelül öt vagy hat gramm naponta.

Figyelembe véve a kollagén-kiegészítők, mikor-a ' fontos, hogy a megfelelő C-Vitamin és az aminosav "lizin" a diéta. Néhány kollagén-kiegészítők is tartalmaz C-Vitamin is szükséges a kollagén dolgozni és épület a kollagén a szervezet felelős. Alpha Lipoic Acid egy másik kiegészítés, hogy fontolja meg, a kollagén, figyelembe véve, hogy maximalizálja a C-Vitamin a szervezet hatékonyságát.

Ha azt fontolgatja, hogy a kollagén-kiegészítők használata anti-aging célokra, vagy a kezelés egy krónikus állapot, Beszéljen orvosával vagy a természetes egészségügyi szakmai a kiegészítő kezelés megkezdése előtt.

Kattintson ide vásárolni kollagén kiegészítés