» » Bivirkninger Av Graviola

Bivirkninger Av Graviola

Graviola er en lille, evergreen treet, som produserer en stor, hjerteformet frukt. Ytre av frukten synes å være gulaktig grønn mens interiøret synes å være hvit. Dette treet vokser vanligvis i Brasil-regionen og andre varme tropiske områder i Sør-Amerika og Nord-Amerika. Noen av de andre områdene hvor det vokser er Peru, Venezuela og Mexico.

Det er også vokst i deler av Sørøst-Asia. Dette treet har mange navn fra Graviola og noen av dem er soursop, brasilianske paw paw, guanábana, guanábano, guanavana, guanaba, corossol épineux, huanaba, toge-banreisi, flagrende benggala, nangka urtefly, cachiman épineux. Graviola kommer fra en familie av Annonaceae, Røking er Annona og dets Art er muricata.

Klikk her for å kjøpe Graviola kapsler

Bivirkninger Av Graviola

Deler som brukes er blader, frukt, frø, bark og røtter. Frukt, frø, og bladene har mange urte medisinsk bruk. Frukten er rik på karbohydrater, hovedsakelig fruktose. Den inneholder også vitamin C og vitamin B1 vitamin B2.

Graviola er en plante som er omtrent 30 meter høye, og det produserer frukt som har mange tradisjonelle bruk. Dette anlegget inneholder kjemiske forbindelser som kalles alkaloider som påvirker mennesker fysiologisk. I denne verden, det er mange ulike urter og naturlig middel som folk tror kan hjelpe dem komme seg når de er syke og Graviola er en av de urter.

Graviola er kjent for å helbrede alle slags sykdommer noen av dem som diabetes, malaria, diaré, ringorm, hudproblemer, hjerte problemer, leddgikt, kreft, lever problemer bare for å nevne noen. Det er også brukt til roe nervene, behandle mageproblemer og lindre feber. Bortsett fra at det reduserer hevelse og lindrer leddsmerter.

Graviola reduserer veksten av kreftceller; Dette ble rapportert juni 1997 spørsmålet om "Journal av medisinsk kjemi. Det er oppgitt som Graviola ekstrakt dreper virus, opphøre inflammation, lavere blod sukker og stimulere oppkast når noen har tatt gift.

Klikk her for å kjøpe Graviola kapsler

Bivirkninger av Graviola

Hvis du er en av dem spør seg selv dette spørsmålet, så er her svaret. Det er viktig å vite at ikke alle som skal ta Graviola. Folk som ikke bør bruke eller ta Graviola inkluderer de med hjerteproblemer, hjerteproblemer eller noen blodtrykk resept. Gravide kvinner bør også unngå å bruke Graviola som forårsaker tidlig livmor contractions, og dette kan være farlig for henne og babyen hun forventer. Bortsett fra at kvinner som ammer bør ikke bruke den.

Graviola kan drepe nerveceller i hjernen eller andre deler av kroppen. Derfor, hvis du har en tilstand som involverer nerve funksjon, som Parkinsons sykdom tar Graviola kan gjøre tilstanden verre og derfor anbefales for alle som har slike problemer eller betingelse for å unngå å ta Graviola.

Før du begynner å bruke noen urtemedisin er det veldig viktig å kjenne sin bivirkning. Noen ignorere dette og de rush og begynne å bruke urtemedisin, men på slutten de angrer for de opplever det de ikke forventer. Det er svært viktig å finne ut bivirkningen Graviola før du bruker den. En av bivirkningene Graviola er at det reduserer nivået av blodtrykket; Dette kan være en fordel for de som lider av høyt blodtrykk som vanligvis krever reduseres. Likevel, folk som har en lavere angitt blodtrykk nivå bør være forsiktig når du tar Graviola.Graviola kan også forårsake kvalme og oppkast til noen og dette er mest sannsynlig til å skje med de som har følsom mage. I de fleste tilfeller skjer denne type problem når en person tar flere urte medisiner. Hvis du har problem, og det stopper ikke så ikke bør du vente lenge, oppsøke lege.

Før du begynner å bruke Graviola er det anbefales at du søke råd fra en lege, er dette fordi kroppen reagerer forskjellig. En lege vil gjennomføre sjekke opp på deg og han/hun vil gi deg råd om Graviola eller ikke eller hvordan den skal brukes.

Likevel, du skal ikke frykte for å bruke Graviola på grunn av bivirkninger som mange mennesker som har brukt det har overvinne bivirkninger.

Klikk her for å kjøpe Graviola kapsler

Fordeler Graviola

Graviola bladene brukes til behandle følgende; intestinal kolikk, lever problemer, diaré, leddgikt, dysenteri, bronkitt abscesser og ødem. Det brukes også for behandling av ulike hudsykdommer, ringorm, diabetes, interne sår og hypertensjon. Bortsett fra det, det er brukt som en beroligende, en anti-spasmodic og også som malaria bekjempe.

Graviola frø brukes som en snerpende. De er brukt som en verdifull insektmiddel og ødelegge og drepe skin parasitter og lus.

Barken av Graviola brukes som beroligende, det hjelper folk med hjerteproblemer, og også det cures hoste. Graviola frukt brukes til å drepe parasitter og Cure diaré, samt redusere feber. Graviola røtter brukes til å hjelpe diabetiker folk og det fungerer også som et narkotisk stoff.

Vanligvis Graviola har mange bruksområder, og det er i utgangspunktet en medisinsk alternativ å behandle alle typer symptomer og sykdommer, i tillegg til kreft. Det har hjulpet mange mennesker som har ulike heath problemer. Selv om vi har sagt at Graviola er svært effektiv i behandling av sykdommer og har mange andre bruker må vi oppmerksom på at det har bivirkninger. Derfor bør du ta forsiktighetsregel når benytter den om du tar den i form av en frukt, blader eller i form av en pille. Det er veldig viktig å vite at høy mengde Graviola kan føre til noen alvorlige bivirkninger.

Klikk her for å kjøpe Graviola kapsler