» » Bivirkninger Af Graviola

Bivirkninger Af Graviola

Graviola er en lille, stedsegrønt træ, der producerer en stor, hjerte-formede frugter. Passiv frugt synes at være gullig grøn, mens interiøret ser ud til at være hvid. Dette træ vokser almindeligvis i Brasilien region og andre varme tropiske regioner i Sydamerika og Nordamerika. Nogle af de andre områder, hvor den vokser er Peru, Venezuela og Mexico.

Det er også vokset i nogle områder i Sydøstasien. Dette træ har mange navne bortset fra Graviola og nogle af dem er soursop, brasiliansk paw paw, guanábana, guanábano, guanavana, guanaba, corossol épineux, huanaba, toge-banreisi, durian benggala, nangka blanda, cachiman épineux. Graviola kommer fra en familie af Annonaceae, sin slægt er Anona og dens arter er muricata.

Klik her for at købe Graviola kapsler

Bivirkninger Af Graviola

De dele, der er brugt er blade, frugt, frø, bark og rødder. Frugt, frø og blade har talrige naturlægemidler medicinske anvendelser. Frugten er rig på kulhydrater, hovedsageligt fructose. Det indeholder også vitamin C, vitamin B1 og vitamin B2.

Graviola er en plante, som er omkring 30-foot-tall og det producerer frugt som har mange traditionelle anvendelser. Denne plante indeholder kemiske forbindelser kaldet alkaloider, der påvirker mennesker fysiologisk. I denne verden, der er masser af forskellige urter og naturlige afhjælpe at folk mener kan hjælpe dem inddrive, når de er syge og Graviola er en af disse urter.

Graviola er kendt for at helbrede alle slags sygdomme nogle af dem er diabetes, malaria, diarré, ringorm, hudproblemer, hjerte problemer, gigt, kræft, leverproblemer bare for at nævne nogle få. Det er også brugt til berolige nerverne, behandle maveproblemer og lindre feber. Bortset fra, at det mindsker hævelse og lindrer smerter.

Graviola reducerer væksten af kræftceller; Dette blev rapporteret juni 1997 oplag af "Journal of medicinalkemi. Det anføres at Graviola uddrag dræber virus, stop inflammation, lavere blodsukker og stimulere opkastning når nogen har taget gift.

Klik her for at købe Graviola kapsler

Bivirkninger af Graviola

Hvis du er en af disse mennesker spørger sig selv dette spørgsmål, så er her svaret. Det er vigtigt at vide, at ikke alle, der formodes for at tage Graviola. Mennesker, der ikke skal bruge eller tage Graviola omfatter personer med hjerteproblemer, hjerteproblemer eller nogen med blodtryk recept. Gravide kvinder bør også undgå at bruge Graviola, da det forårsager for tidlig uteruskontraktioner og dette kan være farligt at hende og barnet hun forventer. Bortset fra, at kvinder, der ammer bør undgå at bruge den.

Graviola kan dræbe nerveceller i hjernen eller andre dele af kroppen. Derfor, hvis du har nogen betingelse, der involverer nervefunktion, som Parkinsons sygdom tager Graviola kan gøre din tilstand værre og derfor er det tilrådeligt for nogen med sådanne problemer eller betingelse for at undgå at tage Graviola.

Før du bruger nogen urtemedicin er det meget vigtigt at kende sin bivirkning. Nogle mennesker ignorere for at gøre dette og de skynder sig og begynde at bruge den urtemedicin, men i slutningen de beklager for de oplever, hvad de havde ikke forventet. Det er meget vigtigt at finde ud af bivirkning af Graviola før du bruger den. En af Graviola bivirkninger er, at det sænker niveauet af blodtryk; Dette kan være en fordel for dem, der lider af forhøjet blodtryk, der normalt kræver reduceres. Ikke desto mindre, folk der har en lavere sat blodtrykket niveau bør være forsigtig når du tager Graviola.Graviola kan også forårsage kvalme og opkastning nogle, og det er mest sandsynligt at ske for dem, der har følsom mave. I de fleste tilfælde sker denne slags problemer, når en person tager mere end én plantelægemidler. Hvis du har problem, og det stopper ikke så du ikke skal vente længe, konsultere en læge.

Før du begynder at bruge Graviola det er anbefalelsesværdigt, at du søger rådgivning fra en læge, skyldes dette organer reagerer forskelligt. En læge vil foretage check op på dig og hun/han vil rådgive dig om at bruge Graviola eller ikke eller hvordan du bruger den.

Ikke desto mindre bør du ikke bange for at bruge Graviola på grund af dens bivirkninger, som mange mennesker har brugt det har overvundet bivirkningerne.

Klik her for at købe Graviola kapsler

Fordele af Graviola

Graviola blade anvendes til behandling af følgende; intestinal kolik, leverproblemer, diarré, gigt, dysenteri, bronkitis bylder og ødem. Det er også bruges til behandling af forskellige hudsygdomme, ringorm, diabetes, indre sår og hypertension. Bortset fra at, det bruges som et beroligende middel, en anti-krampagtige og også som malaria kæmpe off.

Graviola frø bliver brugt som en astringerende. De anvendes som en værdifuld insekticid, og bruges til at ødelægge og dræbe hud parasitter og lus.

Barken af Graviola bruges som beroligende middel og det hjælper folk med hjerteproblemer og også det hærder hoste. Graviola frugt er brugt til at dræbe parasitter og at kurere diarré samt reducere feber. Graviola rødder bruges til at hjælpe diabetisk mennesker og det fungerer også som et narkotikum.

Generelt, Graviola har mange anvendelsesmuligheder og det er dybest set et lægemiddel alternativ til at behandle alle former for symptomer og sygdomme, samt kræft. Det har hjulpet en masse mennesker, der har forskellige heath problemer. Selvom vi har sagt at Graviola er meget effektive på at behandle sygdomme og har mange andre anvendelser har vi bemærke, at det har bivirkninger. Derfor bør du tage forholdsregler, når du bruger det om du tager det i form af en frugt, blade eller i form af en pille. Det er meget vigtigt at vide, at høj mængde af Graviola kunne føre til nogle alvorlige bivirkninger.

Klik her for at købe Graviola kapsler