» » Beneficiile De Colagen

Beneficiile De Colagen

Beneficiile de colagen.

Beneficiile de suplimente de colagen este lucrul cel mai interesant să vină pe piaţa pentru industria de sănătate şi înfrumuseţare în ultima vreme. Am inceput sa adăugarea de colagen la dieta mea o pereche de ani în urmă şi eu sunt mai mult decât fericit cu rezultatele.

Colagen în produsele de frumusete.

Sunt cele mai susceptibile de a fi familiarizat cu colagen prin produse de frumusete. Industria de frumuseţe sunt deosebit de încântat de beneficiile de colagen, deoarece are astfel un efect de întinerire pe pielea, parul si unghiile. Problema lor este că colagen nu este bine absorbit, dacă la toate, prin piele prin intermediul creme. Include in dieta ta sau de a lua un supliment este cel mai bun mod pentru a obţine toate beneficiile minunat de colagen.

click aici pentru a cumpara supliment de colagen

Ce este colagen?

Beneficiile De ColagenColagenul este o proteina care se găseşte în ţesutul conjunctiv de toate mamifere, inclusiv omul. Tipurile 16, I, II şi III sunt colagen comune găsite în oameni. Colagenul face până mai mult de 25% din proteine din organismul nostru; de fapt acesta este adesea menţionată ca liantul care ţine-ne împreună. Este doua cea mai mare componentă în trupurile noastre după apă.

Tipuri de colagen. De tip I, II şi III colagen de cont pentru până la 90% de colagen în corpurile noastre. Tipul I este necesar pentru piele sanatoasa, ligamente, oase, dinţi şi tendoanele. Colagen tip II este găsit în cartilajelor şi ochii. În timp ce de tip III este necesară pentru tonusul muscular, vasele de sânge, şi, din nou, din piele.

Colagen produs natural mirare. Trupul unui copil nou-născut este bogat in colagen, cu toate acestea la aproximativ varsta de 25 de capacitatea de a reproduce colagen este diminuat. După vârsta de 35 ani se opreşte cu totul şi procesul de imbatranire este în plină desfăşurare. Cea mai bună sursă de colagen de animale este de carne de vită sau de pui, cu toate acestea un colagen marin acum se dovedeşte a fi mai bine. Albuşuri de ou sau germeni de grâu pot fi singura sursă pentru vegetarieni.

click aici pentru a cumpara supliment de colagen

Uite tânăr.

 • Beneficiile de colagen pot ajuta la intarirea parului si stimuleaza cresterea acestuia.
 • Unghiile pot deveni mai puternică, pete albe ar trebui să dispară şi unghii pat ar trebui să aibă o culoare sanatoasa.
 • Pielea va apărea mai puţin uscată şi elasticitatea este probabil pentru a îmbunătăţi, conferă un aspect neted tineri.
 • Pielea, de asemenea, vindecă foarte repede şi va ajuta la reducerea de tesut cicatricial.
 • Celulita. Datorită calităţilor sale de hidratare, colagenul ajuta la reduce aspectul de celulita.
 • Pierdere în greutate. Colagen ajută la pierderea in greutate este proteina toate și aceasta metabolizeaza grăsime şi ajută dezvoltare musculară.
 • Ajută să se estompeze, pete de vârstă. În cazul meu o foarte întuneric vârstă locului pe partea din spate a mâna mea aproape a dispărut.

Simţiţi-vă de tânăr.

 • Artrita şi articulaţii în gât. Colagenul poate ajuta pentru a calma durere şi frecare în articulaţiile dumneavoastră ca acesta reconstruieşte cartilaj.
 • Oasele. Colagenul este la fel de important pentru oasele tale ca calciu. Beneficiile de colagen ajuta la intarirea oaselor si a reduce şansa de a le deveni casante.
 • Bun pentru ochi. Corneea are nevoie de colagen şi va ajuta, de asemenea, să păstreze muschii în ochii tăi supla oferindu-vă o mai bună vizibilitate.
 • Boli de inima. Colagen va ajuta la eliminarea placii din peretii arterelor în timp ce consolidarea si repararea acestora.
 • Fitness. Colagen construieşte musculare ton şi ajută cu sanatatea cardiovasculara.
 • Păstraţi creierul sănătos. Glya celulele furniza hrana pentru creier şi acestea sunt acceptate de colagen. Este important să vă asiguraţi că creierul tău devine beneficiile de colagen astfel încât mintea ta rămâne în formă bună ca tine de vârstă.

Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile vă pot experimenta, practic colagen va fi un avantaj pentru fiecare parte a corpului.

click aici pentru a cumpara supliment de colagen

Cum a face tu a lua colagen?

Colagenul este dificil de a absorbi într-o dieta naturala, este practic găsit în gelatină. Frumusete creme nu sunt foarte eficiente, ca pielea nu va absorbi colagen, în timp ce preparate injectabile sunt foarte scumpe doar o durată de câteva luni. Cu toate acestea, cea mai bună formă de colagen si cel mai simplu mod pentru organismului de a absorbi aceasta, este de a lua via un supliment, şi vă recomandăm hidrolizate de colagen.

O formulă de combinaţie de îngrijire anti-îmbătrânire şi comun excelent, maxim puterea a fost asemenea pretinse pentru a ajuta la intarirea parului, pielea si unghiile, precum oferind sprijin comun.

Colagenul este o proteina scheletice naturale şi este una dintre componentele cele mai abundente organismului, aproape 80% din corpul pielii, muşchilor şi ţesutului conjunctiv. Epuizarea de colagen din piele este motivul principal pentru formarea de linii, riduri şi aspectul de imbatranire.

 • Potrivit ca o piele & comun de îngrijire supliment pentru barbati si femei
 • Ideal pentru oricine caută pentru a ajuta încetini pielea pe imbatranire proces
 • Poate ajuta la reducerea simptomelor osteoartritei

Se crede că la vârsta de 25 de ani, corpul tau pierde colagen la o rată de 1,5% pe an, astfel încât la vârsta de 35 de ani, corpul tau va fi pierdut 15% şi de 45, 30%. Acest lucru este atunci când într-adevăr începe să observaţi o schimbare în elasticitatea pielii şi textura. Echilibru adecvat colagen în organism, prin urmare, este foarte de dorit, şi esenţială, dacă vă arată şi structura faciale sunt să fie menţinute.

click aici pentru a cumpara supliment de colagen

Beneficiile De Colagen