» » A Bőr Kollagén-kiegészítők

A Bőr Kollagén-kiegészítők

Gyakran forgalmazott anti-aging termékek, amelyek segítenek javítani a bőr kollagén-kiegészítők. A fehérje található egész tested, kötőszöveti kollagén jelentős összetevője a bőr. Ahogy öregszel, a bőr belső réteg kollagén elveszíti, és ennek következtében egyre kevésbé rugalmas és szilárd, és sokkal veszélyeztetettebbek a kár.

Annak ellenére, hogy azt állítja, hogy a kollagén-kiegészítők visszaállítása a kollagén, és fordított az öregedés folyamatát, van azonban hiányosak a bizonyítékok, hogy a kollagén-kiegészítők előnyös a bőrt.

Kattintson ide vásárolni kollagén kiegészítés

Egészségügyi elónyei kollagén-kiegészítők:

A Bőr Kollagén-kiegészítőkEddig nagyon kevés tanulmány teszteltük a kollagén-kiegészítők egészségre gyakorolt. Íme néhány a rendelkezésre álló kutatási eredmények:

1. Bone Health

A 2010-es tanulmány folyóiratban Maturitas kutatók megállapították, hogy a kollagén-kiegészítők nem javítják a csontok egészségét a posztmenopauzában lévő nők. A tanulmány 71 osteopenia a nők osztották, hogy hidrolizált kollagén-kiegészítők, vagy placebót minden nap 24 héten át.

Eredmények kiderült, hogy a kollagén-kiegészítők nem gyártanak csont-anyagcsere, a hatások.

2. A testösszetétel

Véve hidrolizált kollagén kiegészítések lehetnek segít megőrizni a szikár test tömeg az idősebb nők, az amerikai dietetikusok Szövetségének Lapjában egy 2009-es tanulmány szerint. A vizsgálatban részt kilenc egészséges idős nők, akik kaptak 15 napig hidrolizált kollagén-kiegészítők.

Közös használ, a kollagén-kiegészítők

Néhány támogatói azt állítják, hogy kollagén-kiegészítők kínálnak a hasznot, beleértve:

  • javulása a bőr, a haj és a körmök
  • jobb szem egészségét
  • szívbetegségek elleni védelem
  • továbbfejlesztett sportteljesítményt
  • erősebb csontok
Kattintson ide vásárolni kollagén kiegészítés

Kollagén további formái:

1. Hidrolizált kollagén

Hidrolizált kollagén az anyag származó állati csont vagy kötőszöveti kollagén lebontja a producere. A kollagén lebontva, hidrolízis, amely magában foglalja a vegyületek a bomlási reakció a vízmolekulák nevű eljárással. Sok termékek forgalomba, mint a kollagén-kiegészítők, vagy kollagén-alapú kozmetikai cikkek tartalmaz hidrolizált kollagén.

2. Kollagén injekciók

A továbbiakban a "töltelék", egyfajta kozmetikai eljárást magában foglalja az intravénás bizonyos anyagok csökkentésére (mint például a finom vonalak) a bőr öregedés jeleit. Poli-L-tejsav, savas töltőanyagok, például segít elleni küzdelem az öregedés hatásait, a bőr stimuláló kollagén termelés. Töltőanyagok rendszerint biztonságosnak tekinthetők, bár ők néha vezethet mellékhatások, mint a bőr elszíneződése és allergiás reakciók. Mi több ezek az eljárások anti-aging hatásainak ideiglenesek, és szükség ismételt kezelések fenntartása az eredmények.

(3) A kollagén krémek

Jelenleg egy tudományos bizonyítékok hiányát a krémek, krémek és egyéb szépségápolási termékek tartalmazó kollagén anti-aging hatásait. Előzetes kutatások azonban arra utal, hogy a DHEA alkalmazása a bőr segíthet elősegíti a kollagén előállításához, és csökkenti az öregedés jeleit. Mivel ez a megállapítás még nagy klinikai vizsgálatok vizsgálni, fontos, hogy konzultáljon a bőrgyógyász DHEA-alapú bőrápolási termékek használata előtt.

Kattintson ide vásárolni kollagén kiegészítés

Kollagén-kiegészítők használata

Ha azt fontolgatja, hogy a kollagén-kiegészítők használata anti-aging célokra, vagy a kezelés egy krónikus állapot, beszélje meg orvosával a kiegészítő kezelés megkezdése előtt.

A Bőr Kollagén-kiegészítők