» » фентермин доза за загуба на тегло

фентермин доза за загуба на тегло

Препоръчителната доза от фентермин за формата на капсули е 15 mg, 30 mg или 37.5 мг веднъж дневно. С таблетки препоръчваната доза е 18.75 mg (половин таблетка) или 37,5 mg (една таблетка) веднъж дневно.

Ако е необходимо, лекар може да увеличи дозата до половин таблетка два пъти на ден. Лекарството е предназначен за краткосрочни използване само.

Щракнете тук, за да купуват Phen375 от официалния сайт

Дозиране с фентермин

фентермин доза за загуба на теглоДозата на phentermine лекар предписва ще варира, в зависимост от редица фактори, включително:

 • Независимо дали развивате досаден или опасни фентермин странични ефекти
 • Как реагира на наркотици
 • Продукт специално фентермин
 • Други медицински условия, може да имате
 • Други лекарства, които може да приемате в момента.

Както винаги е така, не настройвате вашата доза, освен вашия доставчик на здравеопазването специално ви инструктира да направите това.

Щракнете тук, за да купуват Phen375 от официалния сайт

Фентермин доза за загуба на тегло

Препоръчваната доза на phentermine капсули за отслабване е 15 mg, 30 mg или 37.5 мг веднъж дневно сутрин. За phentermine таблетки препоръчителната доза е 18.75 mg (половин таблетка) или 37,5 mg (една таблетка) веднъж дневно сутрин.

Ако е необходимо, Вашият лекар може да препоръча като половин таблетка два пъти на ден, за да контролирате апетита си, въпреки, че това увеличава риска от безсъние.

Phentermine е предназначен за краткосрочни използване само (за само за няколко седмици). По-дълъг употреба не е вероятно да бъдат ефективни, тъй като тялото се приспособява към апетит задържащо свойства на наркотика. Също така phentermine е навик-формиращи и има потенциал да се злоупотребява, което е още една причина защо неговата употреба трябва да бъдат ограничени до само няколко седмици.

Щракнете тук, за да купуват Phen375 от официалния сайт

Обща информация за вашите фентермин доза

Съображения за хората, като фентермин включват следното:

 • Фентермин идва в таблета и капсула форма. Тя обикновено се приема през устата, веднъж дневно, въпреки че някои хора може да се наложи да го взема два пъти на ден.
 • Вашата доза трябва да се вземат преди закуска или в един до два часа след закуска, в зависимост от конкретна фентермин продукт.
 • Това лекарство трябва да се съчетае с подходящ хранителен режим. Той не е предназначен да се използва без диета.
 • Не приемайте фентермин по-често или по-високи дози от предписаните, тъй като това може да доведе до пристрастяване или зависимост.
 • За лекарства да работи правилно трябва да се вземат, както е предписано.
 • Ако не сте сигурни за всичко свързано с фентермин доза, моля Говорете с вашия лекар, медицинска сестра или фармацевт.
Щракнете тук, за да купуват Phen375 от официалния сайт

Phentermine е добър вариант за загуба на тегло

Фентермин (Adipex-Р, Suprenza) е амфетамин като рецепта лекарства, използвани за подтискане на апетита. Тя може да помогне загуба на тегло чрез намаляване глада си или да се чувстват напълно се удължи. Фентермин може да се препоръчва като част от цялостния план за загуба на тегло, ако сте значително наднормено тегло — не и ако искате да отслабнете само с няколко килограма.

Фентермин може да бъде начин за летящ старт вашия загуба на тегло. Но след като спрете да го приемате, вие сте вероятно да си възвърне теглото, сте загубили. Ето защо фентермин трябва да бъде част от план, който включва здравословно хранене и редовните упражнения — по-вероятно да поддържа вашия загуба на тегло с течение на времето, ако ви не разчитайте само на медикаменти.

Phentermine е график IV наркотик, класификацията, дадена на лекарства, които имат потенциал за злоупотреба, въпреки че действителния потенциал е ниска. Phentermine е одобрен само за краткосрочна употреба-12 седмици или по-малко.

Щракнете тук, за да купуват Phen375 от официалния сайт

Страничните ефекти от фентермин

Въпреки че phentermine е един от загуба на тегло, най-често предписваните лекарства, че има някои потенциално сериозни недостатъци.

Странични ефекти могат да включват:

 • Повишено кръвно налягане
 • Световъртеж
 • Сухота в устата
 • Безсъние
 • Нервност
 • Запек

Фентермин не е добър вариант, ако имате определени медицински състояния, включително сърдечно-съдови заболявания, високо кръвно налягане, хиперфункция на щитовидната жлеза или глаукома, или ако сте бременна, може да забременеете или са кърменето. Фентермин не трябва да се комбинира с други лекарства, загуба на тегло.

Щракнете тук, за да купуват Phen375 от официалния сайт

фентермин доза за загуба на тегло