» » фентермин добавка – употреба и странични ефекти

фентермин добавка – употреба и странични ефекти

фентермин добавка – употреба и странични ефектиФентермин се използва лекар одобрени, калории диета, упражнения и поведение промяна програма да ви помогне да губят тегло. Фентермин се използва при хора, които са значително наднормено тегло (затлъстяване) и не са в състояние да достатъчно отслабнете с диета и физически упражнения.

Загуба на тегло и отстраняването може да намали много рискове за здравето, които идват с наднормено тегло, включително сърдечно-съдови заболявания, диабет, високо кръвно налягане и по-кратък живот.

Не е известно как това лекарство помага на хората да губят тегло. Тя може да работи чрез намаляване на апетита, увеличаване на количеството енергия, използвана от тялото си, или като влияние върху определени части на мозъка. Това лекарство е потискане на апетита и принадлежи към клас лекарства, наречени подтискащ амини.

Щракнете тук, за да купуват Phen375 от официалния сайт

Как да използвате фентермин добавка

Вземам това лекарство от устата, както е указано от вашия лекар, обикновено веднъж на ден, 1 час преди закуска или 1-2 часа след закуска. Ако е необходимо, Вашият лекар може да коригира дозата ви да вземе една малка доза до 3 пъти на ден. Следвайте внимателно инструкциите на вашия лекар. Приема на това лекарство късно през деня може да предизвика проблеми със съня (безсъние).

Ако използвате капсули претърпени освобождаване, дозата обикновено се приема веднъж дневно преди закуска или най-малко 10 до 14 часа преди лягане. Поглъщат цялата медикаменти. Не смаже или дъвчат капсули претърпени освобождаване. Този начин да освободите всички наркотици наведнъж, повишаване на риска от странични ефекти.

Ако използвате таблети, направени да се разтвори в устата, дозата обикновено се приема веднъж на ден сутрин, с или без храна. Първо сухо си ръцете преди обработка на таблетка. Поставете си доза на върха на езика, докато се разтвори, след това го погълнат, с или без вода.

Дозировката се основава на Вашето медицинско състояние и отговор на терапия. Вашият лекар ще коригира дозата да се намери най-добрата доза за вас. Използвайте това лекарство редовно и точно както е предписано за да получите най-полза от него. За да помогне да си спомните, го вземат по едно и също време всеки ден.

Щракнете тук, за да купуват Phen375 от официалния сайт

Това лекарство обикновено се приема само за няколко седмици в даден момент. Тя не трябва да се вземат с други потискащи апетита. Възможността за сериозни странични ефекти се увеличава с по-дълги употребата на това лекарство и употребата на този наркотик заедно с някои други диета наркотици.

Това лекарство може да предизвика реакции на отнемане, особено ако тя е била използвана редовно за дълго време или във високи дози. В такива случаи симптомите на абстиненция (като депресия, тежка умора) може да възникне внезапно спрете да използвате това лекарство. За да предотвратите реакции на отнемане, Вашият лекар може да намали дозата постепенно. Консултирайте се с вашия лекар или фармацевт за повече информация и да съобщават незабавно всяко реакции на отнемане.

фентермин добавка – употреба и странични ефекти

Рядко абнормни наркотици за търсене поведение (пристрастяване) е възможно с това лекарство. Не увеличи дозата ви, да го по-често или го използва за по-дълго време от предписаното. Правилно спрете лечението когато насочен така.

Това лекарство може да спре да работи добре след като сте били това за няколко седмици. Говорете с вашия лекар, ако това лекарство спира да работи добре. Не увеличават дозата, освен ако режисиран от вашия лекар. Вашият лекар може да ви насочи да спрете приема на това лекарство.

Щракнете тук, за да купуват Phen375 от официалния сайт

Страничните ефекти от фентермин добавка

Замаяност, сухота в устата, проблеми със съня, раздразнителност, гадене, повръщане, диария или запек може да възникне. Ако тези реакции се задържи или влоши, уведомете вашия лекар или фармацевт незабавно.

Не забравяйте, че вашият лекар е предписал това лекарство, защото той или тя е преценило, че ползата за вас е по-голям от риска от странични ефекти. Много хора, които използват това лекарство не са сериозни странични ефекти.

Кажете на вашия лекар незабавно, ако някоя от тези малко вероятно, но сериозни странични ефекти се появяват: бързо/нередовни/удари сърцебиене, умствена/настроение промени (например, възбуда, Неконтролираният гняв, халюцинации, нервност), неконтролируеми мускулни движения, промени в сексуалното способност/интерес.

Спрете приема на това лекарство и да се потърси незабавно медицинска помощ, ако някой от тези редки, но сериозни странични ефекти се появяват: силно главоболие, slurred реч, припадък, слабост на едната страна на тялото, визия промени (например, замъглено зрение).

Този наркотик рядко може да причини сериозни (понякога фатална) белодробни или сърдечни проблеми (белодробна хипертония, сърдечна клапа проблеми). Рискът се увеличава с по-дълги употребата на това лекарство и употребата на този наркотик заедно с други потискащи апетита лекарства/билкови продукти. Ако забележите някой от следните малко вероятно, но много сериозни странични ефекти, спрете приема на това лекарство и се консултира с вашия лекар или фармацевт незабавно: болка в гърдите, затруднено дишане с упражнения, намалява способността да се упражнява, припадане, подуване на краката/глезените/краката.

Много сериозна алергична реакция към този наркотик е рядко. Въпреки това, да потърсят незабавна медицинска помощ, ако забележите някой от следните симптоми на сериозна алергична реакция: обрив, сърбеж/оток (особено на лицето/език/гърлото), тежки замаяност, затруднено дишане.

Щракнете тук, за да купуват Phen375 от официалния сайт