» » странични ефекти на Graviola

странични ефекти на Graviola

Graviola е малък, вечнозелени дървета, която произвежда големи, сърце форма плод. Отиване на плода изглежда е жълтеникаво зелени, докато интериора изглежда да е бял. Това дърво обикновено расте в Бразилия регион и други топли тропически региони на Южна Америка и Северна Америка. Някои от други области, където тя расте са Перу, Венецуела и Мексико.

Тя се отглежда в някои области на Югоизточна Азия. Това дърво има много имена освен Graviola и някои от тях са soursop, бразилски лапа лапа, guanábana, guanábano, guanavana, guanaba, corossol épineux, huanaba, toge-banreisi, Дуриан benggala, nangka Бланда, cachiman épineux. Graviola идва от семейство на Annonaceae, род е Annona и му видове е muricata.

Щракнете тук, за да купуват Graviola капсули

странични ефекти на Graviola

Частите, които се използват са листа, плодове, семена, кора и корени. Плодове, семена и листа са множество билкови лекарствени употреби. Плодът е богат на въглехидрати, главно фруктоза. Той също така съдържа витамин С, витамин В1 и витамин B2.

Graviola е растение, което е около 30-метровата и произвежда плодове който има много традиционни приложения. Това растение съдържа химически съединения, известни като алкалоиди, които засягат хората физиологично. В този свят, има много различни билки и естествен лекарство че хората вярва, може да им помогне възстановяване, когато те са болни и Graviola е един от тези билки.

Graviola е известно, че лекува всички видове заболявания някои от тях са диабет, малария, диария, трихофития, кожни проблеми, сърдечни проблеми, артрит, рак, чернодробни проблеми само да спомена няколко. Той също така се използва за успокоява нервите, лечение на проблеми със стомаха и облекчаване на треска. Освен че, намалява подуване и облекчава болки в ставите.

Graviola намалява растежа на раковите клетки; Това съобщи юни 1997 г. брой на "списание на лекарствени химия. Това е посочено, че Graviola екстракт убива вируси, спре възпаление, понижаване на кръвната захар и стимулиране на повръщане, когато някой е взел отрова.

Щракнете тук, за да купуват Graviola капсули

Странични ефекти на Graviola

Ако сте един от тези хора си задават този въпрос, след това тук е вашият отговор. Важно е да знаете, че не всеки, който е трябвало да се Graviola. Хората, които не трябва да използват или да Graviola включва тези със сърдечни проблеми, сърдечни проблеми или някой с кръвно налягане рецепта. Бременни жени също трябва да избягвате използването Graviola, тъй като това предизвиква преждевременно маточни контракции и това може да бъде опасно за нея и бебето, тя очаква. Освен, че жени, които кърмят трябва да избягвате използването му.

Graviola може да убие нервните клетки в мозъка или други части на тялото. Затова ако имате някакви състояние, включващи нервните функции, като болестта на Паркинсон като Graviola може да направи вашето състояние по-лошо и по тази причина е препоръчително за всеки, който има такива проблеми или условие, за да се избегне, като Graviola.

Преди да започнете да използвате всички растителни медицина, това е много важно да се знае си страничен ефект. Някои хора игнорират за да направите това и те rush и започнете да използвате билкови препарати, но в края те съжалява за Преживяната, това, което те не са очаквали. Това е много важно да разберете на страничен ефект от Graviola преди да го използвате. Един от Graviola странични ефекти е, че Той понижава нивото на кръвното налягане; Това може да бъде предимство за тези, които страдат от високо кръвно налягане, който обикновено се изисква да бъдат намалени. Въпреки това хората, които имат по-ниско Задаване нивото на кръвното налягане трябва да бъдат внимателни при вземането на Graviola.Graviola може да предизвика гадене и повръщане на някои и това е най-вероятно да се случи на тези, които имат чувствителен стомах. В повечето случаи този вид проблем се случва, когато един човек е като повече от една билкови лекарства. Ако имате такъв проблем и тя не спира, тогава не трябва да чакате за дълго време, консултирайте се с лекар.

Преди да започнете да използвате Graviola, е препоръчително, че вие търсите съвет от лекар, това е защото органи реагира по различен начин. Един лекар ще проведе проверка горе на вас и то ще ви посъветва дали да се използва Graviola или не, или как да го използвате.

Въпреки това вие трябва да не се страхуват да използват Graviola, тъй като неговите странични ефекти, както много хора, които са го използвали са преодоляване на страничните ефекти.

Щракнете тук, за да купуват Graviola капсули

Предимства на Graviola

Graviola листа се използват за лечение на следните; чревни колики, чернодробни проблеми, диария, артрит, дизентерия, бронхит абсцеси и оток. Тя се използва за лечение на различни кожни заболявания, трихофития, диабет, вътрешни язви и хипертония. Освен това той се използва като успокоително, анти-спастичен и също като малария се пребори.

Graviola семена се използва като стягащо. Те се използват като ценен инсектицид и използвани за унищожаване и убива кожни паразити и въшки.

Кората на Graviola се използва като успокоително и той помага на хората със сърдечни проблеми и също така го лекува кашлица. Graviola плод се използва за да убият паразити и да лекува диария, както и намаляване на висока температура. Graviola корени се използват за подпомагане на диабетици и тя също така работи като наркотик.

Като цяло Graviola има много приложения и това е основно лекарствени алтернатива за лечение на всички видове на симптоми и заболявания, както и рак. Той е помогнал на много хора, които имат различни проблеми с Хийт. Въпреки че казваме, че Graviola е много ефективен при лечението на заболявания и много други приложения, ние трябва да се отбележи, че има странични ефекти. Следователно трябва да вземете предпазни мерки, когато го използвате, независимо дали се приема, че под формата на плодове, листа или под формата на хапче. Това е много важно да се знае, че голямо количество Graviola може да доведе до някои сериозни странични ефекти.

Щракнете тук, за да купуват Graviola капсули