» » предимства на колаген

предимства на колаген

Предимства на колаген.

Ползите от колаген добавки е най-вълнуващото нещо да дойде на пазара за здравето и красотата индустрия в последно време. Започнах да добавите колаген към моята диета преди няколко години и аз съм повече от доволни от резултатите.

Колаген в козметични продукти.

Вие сте най-вероятно да бъдат запознати с колаген чрез продукти за красота. Индустрията на красотата са особено развълнуван за ползите от колаген, защото има такава подмладяващ ефект върху кожата, косата и ноктите. Им проблем е, че колагенът не се абсорбира добре, ако изобщо, през кожата чрез кремове. Включването му в храната или като добавка е най-добрият начин да получите всички прекрасни ползи от колаген.

Щракнете тук, за да купуват колаген добавка

Какво е колаген?

предимства на колагенКолагенът е протеин в съединителната тъкан на всички бозайници, включително и хората. На 16 вида, I, II и III са общата колагена, намерени при хора. Колаген съставлява повече от 25 % от протеините в тялото ни; в действителност тя е често наричан като лепило, което ни държи заедно. Това е вторият най-голям компонент в телата ни след вода.

Колаген типове. Тип I, II и III колагена представляват до 90 % от колаген в нашите тела. Тип I е необходим за здрава кожа, връзки, кости, зъби и сухожилия. Колаген тип II се намира във вашия хрущяли и очите. Докато тип III се изисква за тонус на мускулите, кръвоносните съдове и отново през кожата.

Колаген чудно естествен продукт. Тялото на новороденото бебе е богата на колаген, но от за 25-годишна възраст способността да възпроизвежда колаген е намален. След 35-годишна възраст той спира напълно и процеса на стареене получава в пълен ход. Най-добрият източник на колаген от животни е от говеждо месо или пиле, но морски колаген сега се оказва да бъде по-добре. Белтъка или пшеничен зародиш може да бъде единственият източник за вегетарианци.

Щракнете тук, за да купуват колаген добавка

Подмладявам.

 • Ползите от колаген може да помогне да се засили косата и стимулира растежа си.
 • Ноктите могат да станат по-силни, бели петна трябва да изчезнат и ноктите трябва да запази здрав цвят.
 • Кожата ще изглежда по-малко сухи и еластичност е вероятно да се подобри, гладкото млад вид.
 • Кожата също лекува бързо и ще помогне за намаляване на съединителна тъкан.
 • Целулита. Защото на хидратация качества колаген помага да се намали появата на целулит.
 • Загуба на тегло. Колаген, помага в загуба на тегло, тъй като всички протеини и това metabolizes мазнина и спомага за развитието на мускулите.
 • Помага да избледнява старчески петна. В моя случай много тъмна епоха място на гърба на ръката ми е почти изчезнал.

Се чувстват млади.

 • Артрит и болки в ставите. Колагенът може да помогне за облекчаване на болезненост и триене в ставите, както тя възстановява хрущял.
 • Кости. Колагенът е също толкова важно за костите като калций. Ползите от колаген помогне за укрепване на костите и намаляване на риска от тях стават крехки.
 • Добре е за очите ви. Роговицата трябва колаген и това също ще помогне да запазите мускулите в очите си гъвкав, което ви дава по-добро зрение.
 • Болест на сърцето. Колаген ще помогне за отстраняване на плаката от стените на артериите, докато укрепване и ремонт на тях.
 • Фитнес. Колаген изгражда мускулен тонус и помага при сърдечно-съдовите заболявания.
 • Съхранявайте вашия мозък здрави. Glya клетки доставят храна за мозъка и те се поддържат от колаген. Важно е да се уверите, Вашият мозък получава ползите от колаген, така ума си остава в добра форма напредване на възрастта.

Това са само някои от ползите могат да се появят, основно колаген ще бъде предимство за всяка част от тялото си.

Щракнете тук, за да купуват колаген добавка

Как да получите колаген?

Колагенът е трудно да се абсорбира в естествена диета, то основно се намира в желатин. Красота кремове не са много ефективни като кожата няма да абсорбира колаген, докато инжекции са много скъпи само продължава няколко месеца. Въпреки това най-добрата форма на колаген и най-лесният начин за организма да абсорбира това, е да го чрез добавка, и препоръчваме на хидролизиран колаген.

Отличен, максимална сила против стареене и съвместни грижи комбинация формула също е бил възнамерявал да помогне за укрепване на косата, кожата и ноктите, както и предлагане на общ поддръжка.

Колагенът е естествен протеин, скелета и е един от най-богатите компоненти на тялото, почти 80 % от тялото на кожата, мускулите и съединителната тъкан. Изчерпване на колаген в кожата е основната причина за формирането на линии, бръчки и появата на стареене.

 • Подходящи като кожата & общ грижа добавка за мъже и жени
 • Идеален за всеки, който иска да помогне за забавяне на кожата на процесите на стареене
 • Може да помогне за намаляване на симптомите на остеоартрит

Смята се, че от 25-годишна възраст, тялото губи колаген в размер на 1,5 % годишно, така че от 35-годишна възраст, тялото ви ще са загубили 15 % и от 45, 30 %. Това е, когато наистина започнете да забележите промяна в еластичността на кожата и текстура. Правилното колаген баланс в организма е силно желателно и от решаващо значение, ако ви изглежда и структура на лицето трябва да се поддържа.

Щракнете тук, за да купуват колаген добавка

предимства на колаген