» » ползи за здравето на Soursop

ползи за здравето на Soursop

Soursop е плод, който има безброй ползи за здравето, ако са включени в диетата. С включването на този плод в храната, като десерт или здравето добавка редица заболявания могат да бъдат излекувани. Природата е най-добре лекар, тъй като тя осигурява лекарства без никакви странични ефекти.

Един такъв известен натурален ‘ медицина "е soursop, който е научно име като Annona muricata. Известен с различни имена като graviola, guanabana, бразилски pawpaw, и т.н., soursop е натоварен с редица хранителни вещества и се използва като алтернативна медицина за лечение на много заболявания.

Според проучване soursop и рак лечение са свързани и този тропически, бодлив плод могат да бъдат полезни при контролирането на разпространението на рака. Не само плодовете, но също така семена, листа, кора и корени на растението, помогне за много облекчаване на болест.

Щракнете тук, за да купуват Soursop екстракт капсули

Какво е Soursop?

Soursop, която наподобява Ягодов apple, е вкусен плод, който е сърцето форма и тъмно зелен цвят, когато е сурово. Покрити с хребети от външната страна и мека, сочна плът отвътре, soursop плод е сладък тръпчив вкус. Този плод може да се намери главно в тропическите гори на Югоизточна Азия и Южна Америка.

ползи за здравето на Soursop

Сега това растение се отглежда търговски поради своите кулинарни, както и медицински цели. Бялата маса, която се намира във вътрешността на плода се използва за бонбони, напитки и се използва като подправка. Листата, корен, кора и семената са включени като традиционна мярка за векове. Можете да ядат плодове или консумират екстракти от soursop, налични в магазини за здравословни храни, да се възползват си терапевтична стойност.

Щракнете тук, за да купуват Soursop екстракт капсули

Ползи за здравето на Soursop

Както бе споменато по-рано, всяка част от soursop дърво се използва за лечение на редица физически заболявания. Този плод не само насърчава добро здраве, но също така спомага за борбата срещу паразити във вътрешността на тялото. Тъй като тя е заредена с редица хранителни вещества, от съществено значение за цялостното развитие на тялото, soursop се прави в екстракт и е продаден в здравеопазването магазини и дори онлайн.

Хранителни вещества, присъстващи в soursop са аминокиселини, аскорбинова киселина (витамин С), калций, въглехидрати, фибри, желязо, ниацин, фосфор, Рибофлавин и тиамин и др. Ползите от soursop, може да се възползва от яденето на плодове или му добавки в препоръчителната доза. Можете да се възползват от тези предимства от главата до петите.

  • Аскорбинова киселина увеличава количеството на антиоксиданти в тялото. Тези помощ борба срещу свободните радикали в тялото и да запазите редица инфекции и смущения в залива.
  • Този плод също помага за облекчаване на болката и дискомфорта, причинени от запек. Тъй като плодът съдържа разтворими и неразтворими фибри, той добавя насипни на изпражнения и улеснява лесно изхвърляне от тялото.
  • Една от ползите за здравето на soursop листа може да се види в ефективно лечение на язви в устата. Фино смесването листа с вода и да се прилага върху циреи ще помогне намаляване на размера на язви, навреме ги излекуват напълно и намали дразнене.
  • Пиене soursop чай, която се прави от измисляйки soursop листа или корен във вода е известно да се намали лумбаго. Лумбаго е един вид от болки в гърба, специално в долната част на гърба или лумбалната област. Чай всеки ден също ще помогне за облекчаване на възпаление на мускулите на гърба.
  • Целулоза, приготвена с пресни soursop листа и розова вода, ако се прилага върху кожата ще предотврати появата на акне, пъпки и други кожни проблеми.
  • Soursop плодов сок, ако се консумират два пъти дневно, може да помогне за разрешаване бъбречни заболявания, чернодробни проблеми, инфекция на пикочните пътища (също посочен като уретрит) и хематурия (или кръв в урината) и др.
  • Месестата част на плода, ако се приложи към всяка рана ще ускори процеса на оздравяване и също така да предотврати всяка бактериална инфекция.
  • Отварата от soursop цветя и млади филизи ще помогне лекува възпаление на синусите и в гърлото и носа. То също помага при отделянето на слуз да намали дразнене.
  • Можете успешно да се отървете от главата въшки и легло бъгове с използването на soursop лист отвара. Тя не само ще унищожи паразитите, но също така ги държи далеч.
  • Soursop се използва като лекарство за кашлица, диария, треска и лошо храносмилане. Включително добавки на soursop ще намалят интензивността на тези условия и да подобри възстановяване.

В заключение, въпреки че редица ползи за здравето на soursop могат да бъдат извлечени чрез включване на този плод в диетата, е необходимо да се помни, че трябва да се консумират в граница да се избегнат ненужни ефекти върху тялото система.

Щракнете тук, за да купуват Soursop екстракт капсули