» » къде да купя Yacon сироп

къде да купя Yacon сироп

Къде да купя Yacon сироп.

След д-р Оз голям обявяване на откритието си най-новите супер-храна Yacon сироп стана очевидно плаши на здравето хранителни щандове на магазините в цялата страна.

Сиропът се извлича от перуански клубен Yacon и съдържа 30 – 50 процента, fructooligosacharides (FOS) FOS е определена да бъде prebiotic съществено значение за добра червата здраве, супер ниско калорични подсладител и отличен източник на фибри. Освен Yacon сироп, аспержи, банани и чесън добри източници на Илия.

Щракнете тук, за да купуват Yacon сироп от официалния сайт

Д-р Оз препоръчва Yacon сироп

къде да купя Yacon сиропТъй като много хора имат трудно време снабдяват Yacon под всякаква форма локално – дори в по-урбанизирани зони – винаги има в интернет! Тя не може да бъде много лесно да намирам и малко по скъп страна. Ние откриваме, че Амазонка носи няколко различни марки на сироп, както и дехидратирана Yacon, самата.

Сайтове за късмет витамин, Битие днес и iHerb все още в момента предлагат Yacon сироп в наличност както прави съществени живот храни. По време на това писание Yacon сироп е в наличност и готови за кораба. Нещата се променят, обаче, така че да се наложи да направя малко търсене, за да направите вашата покупка.

Се уверете, че сте закупуване от източник с голяма репутация. Когато непознати източници започват агресивно пазара на новите здравни продукти, можете да намерите нещо, което едва прилича елемент, който първоначално закупени.

Yacon сироп може да се намери в магазини за здравословни храни. Ако можете да го намерите локално, вие не само ще бъде подкрепа на местния бизнес, но вие ще се избегне транспортни такси и закъснения. Не забравяйте да закупи 100 % чист Yacon сироп.

Активната съставка в Yacon сироп, FOS, е на разположение и може да се приема като добавка. Това са значително по-евтин от Yacon сироп, въпреки че ако търсите за сладък лечение, Yacon сироп може да бъде вашата нова отидете до когато Укротяване на вашите сладки зъб.

Щракнете тук, за да купуват Yacon сироп от официалния сайт

Колко трябва да очаквате да платите за Yacon сироп?

В зависимост от изхода от който купувате можете да похарчите $12 или бихте могли да прекарват $50. Или можете да го закупите купи галон за $200. Вашият километраж може да варира.

Има ли алтернативи?

Що се отнася до една алтернатива, която е подсладител без side effects на други подсладители и ползите от Yacon сироп-не, няма. Някои хора избират да закупуват просто FOS капсули много по-ниска цена. Те са достъпни и чрез източници, цитирани по-горе.

къде да купя Yacon сироп

Щракнете тук, за да купуват Yacon сироп от официалния сайт

Какво можеш да направиш с Yacon сироп?

къде да купя Yacon сиропТя има дълбоко богати карамел подобен аромат. Вкусът е също така в сравнение с ябълки, jicama, стафиди или смокини. Използвайте го, точно като теб би нектар от агаве, меласа, мед или кленов сироп. Овесени ядки, палачинки-редовно или глутен- и кисело мляко всички се възползват от ръми на Yacon сироп.

Завъртете някои в си чай или кафе или да го добавите към следващото си приключение на печене. Можете да го заместите във всяка рецепта призовава за меласа, мед или агаве. Имайте предвид, обаче, че е малко по-малко сладки че някой от тези.

Къде да купя Yacon сироп?

Докато някои проучвания са били проведени и някои мнения са се образували Yacon сиропа може да предоставят определени ползи за здравето, повече изследвания трябва да се случи. Имайте предвид, че едно изследване, което д-р Оз цитирани е проведено през 2009 г. Да, той е имал пет от неговите връстници оценка на резултатите.

Да, той е разглеждали други изследвания, но бране доколкото е жизнеспособна изследвания и доказване на обезщетенията е доста тънък по това време. То е не още проучен подробно и по-нататъшни изследвания несъмнено ще предоставят много повече информация за ефективността на продукта.

Покупка локално или от познати, надеждни източници и само купуват 100 % чист Yacon сироп.

Щракнете тук, за да купуват Yacon сироп от официалния сайт