» » колаген добавки за грижа за кожата

колаген добавки за грижа за кожата

Идеята, че преглъщане някои колаген добавки, получени от крави хрущял, ще допринесе за здравето на вашия собствените тялото колаген е, по наше мнение, трудно за преглъщане! И още хиляди хора консумират колаген и така наречени "хидролизиран" колаген, като добавки с убеждението, че тя ще им помогнат да възвърнат младежки вид.

С остаряването, на естественото производство на колаген, започва да се забавя и свободните радикали щети, причинени от излагане на слънце и замърсяване означава, кожата губи своята еластичност и става по-склонна към бръчки.

Щракнете тук, за да купуват колаген добавка

Колаген добавки

колаген добавки за грижа за кожатаКолаген добавки се очаква да се обърне на този естествен загуба на колаген, но това е трудно да се види как преглъщане някои крава колаген евентуално може да помогне. За начало колаген е най-богатата протеин в тялото и така вече имаме няколко килограма от него.

Така че няколко милиграма на крава колаген в добавка е напълно без значение, особено, тъй като нашите храносмилателни ензими ще го съборят до няколко прости аминокиселини-като ние не може да абсорбира колаген все пак!

Добрата новина е, че можете да търсите след собствените си колаген, като ядете много плодове и зеленчуци, да останеш далеч от слънцето и не пушат.

За дълго време една група от хранителни вещества, намерени в плодове и зеленчуци, наречени флавоноиди, са признати като важно за здравето. Но по-скоро, подразделение на флавона, наречен anthocyanidins са били идентифицирани като особено важно в подкрепа и ремонт на конструкции на богати на колаген в тялото. В растенията тези anthocyanidins са отговорни за пигменти, които дават плодове и плодове си баснословен наситени цветове.

Някои данни показват, че anthocyanidins защита и укрепване на колаген и еластин от буквално блокиране на действието на свободните радикали и деструктивни ензими, наречени collagenases, знае, че постепенно отслабват нашата колаген, както ние възраст. Проблемът е, повечето хора просто не ядат достатъчно от тези храни, за да имат значителен ефект.

Щракнете тук, за да купуват колаген добавка

Колаген добавки за грижа за кожата

Изглежда, че по-голямата част от западния свят е на стремежа да се бори с признаците на стареене, но това става все по-популярни, за да търси по натрапчиви начини за това. Така че, защо е точно това външния вид на кожата ни разгражда с възрастта и какво да правим за него?

Колагенът е протеин в съединителната тъкани в тялото ни и е основен компонент на кожата ни. Тъй като ние възраст, вътрешния слой на кожата ни губи колаген, което го прави по-малко еластична и твърда и по-уязвими за повреди и забележими признаци на остаряването, например sagginess на кожата и бръчки.

колаген добавки за грижа за кожата

В млада кожа колаген рамка е непокътната и кожата остава хидратирана и еластична. Го е устойчиви на много лицеви изрази, ние или приемат ежедневната експозиция на околната среда. Но с течение на времето, структурата на подкрепа отслабва и кожата губи своята еластичност. Кожата започва да губи си тон като колаген поддръжка носи надолу.

Най-вероятно сте чували за "колаген инжекции", или "колаген кремове", на индустрията на красотата отговорът да помага на мъжете и жените се борят на признаците на стареене.  Въпреки това по-скоро, вътрешни колаген добавки е препоръчително като ефективен начин да се помогне на борбата на признаците на стареене. Проучванията показват, че като колаген капсули активира образуването на нов колаген от тялото, като по този начин действа като анти-стареене допълнят.

Щракнете тук, за да купуват колаген добавка

Молекулата на колаген исторически е бил смятан твърде големи, за да бъде погълната вътрешно, но нови постижения са били забелязани в вземане на колаген бионаличност под формата на добавки. Най-колаген базирани красота добавки на пазара съдържат това, което се нарича "хидролизиран колаген" – вещество, произведено от разграждане, получени от животински кости и/или съединителната тъкан колаген. Колаген се разбива чрез процес, наречен хидролиза, което включва разлагането на съединения чрез реакция с водните молекули.

Колаген добавки може да подобри нежелателни облик, причинени от изчерпването на колаген с възрастта. Здрави хора обикновено не се нуждаят да вземат колаген добавки, но много хора избират да ги за насърчаване на младежки вид. Колаген добавки идват в различни дозировки, защото те се използват за други цели, като управлението на артрит. Когато се използва като добавка, красота, Колагенът трябва да бъде ограничена до около пет или шест грама дневно.

Когато се колаген добавки, важно е да има достатъчно витамин С и амино киселина "лизин" в храната. Някои колаген добавки съдържат витамин С, тъй като е отговорен за изграждането на колаген в тялото и за колаген да работи. Алфа липоевата киселина е друга добавка да помислите с колаген, тъй като това увеличава ефективността на витамин С в организма.

Ако сте обмисля използването на колаген добавки против стареене цел или лечение на хронично състояние, говорете с вашия лекар или физическо здраве професионални преди да започнете вашата добавка режим.

Щракнете тук, за да купуват колаген добавка