» » Как да изберем колаген добавки?

Как да изберем колаген добавки?

Колаген добавки са изключително популярни, тъй като колаген поддържа кожата и е от съществено значение за нашите тела естествен ареал на движенията. Колагенът е жизнено важно за основната структура на мускули, сухожилия, хрущяли, сухожилия и кости. Увисване на кожата и бръчки развиват чрез загубата на колаген.

За много природни рецепти можете да направите у дома и да използвате заедно с колаген добавки, за да пазят кожата си търсят най-различни аз препоръчвам да проверите изключително популярна Естествено Skinsational. Рецептите в тази книга са идеално допълнение към правилния добавка.

Щракнете тук, за да купуват колаген добавка

Как да изберем колаген добавки?

Как да изберем колаген добавки?Много хора с артрит или болка в костите, свързани с отчет увеличава функция и намалява болката при използване на колаген добавки. Ако сте се обмисля ортопедична хирургия или са в болка, силно разгледа колаген добавка програма за да видите, ако можете да подобрите своя функционалност, издръжливост и да намали болката нива.

Много хора също използват колаген локално и чрез добавки за подобряване на външния вид на косата, кожата и ноктите. В момента много устна plumpers, продукти за кожата и други колаген добавки увеличение колаген при подаване на заявление и ТУ това защото колаген се смята за създаване на по-младежки вид.

Колаген инжекции, сметана и други лицеви колаген продукти стават все по-популярни и достъпни.

Ако сте се обмисля началото на режим на колаген добавки, има няколко неща, които трябва да се помисли първо.

Щракнете тук, за да купуват колаген добавка

Определяне на вашите нужди

Ако сте като колаген за артрозни изменения, болки в костите или да поправи вредата, вие ще искате да разгледа глюкозамин комбинации-като глюкозамин, хондроитин, MSM – които са често на разположение.

Ако се интересувате от колаген добавки за естетически кожата цели, ще бъде по-заинтересовани от не-Glucosamine добавки. Обърнете внимание, че има три вида на колаген: колаген I, II и III. Колаген II се използва главно за нужди, свързани с артрит.

Определяне на придружителен добавки

Витамин С основна функция е да се направи колаген, и лизин помага в образуването на колаген. Ако не може да понася витамин C добавки подагра или други лекарства, помисли C естер форма на витамин С, който е известен като аскорбил Palmatate; Тя е лесно достъпна и е по-малко кисела, така че тялото понася по-добре.

Можете да си купите витамин C добавки онлайн. Ако не можете да вземете витамин С като добавка, изглежда да се увеличи приема на витамин С храна, тъй като колаген трябва да има витамин С да работи.

Алфа липоева киселина, докато не е необходимо да се направи колаген добавки работи и в себе си, ще служи за “ рециклиране ” на витамин С хранителни вещества вече в тялото си, като по този начин повишаване на ефективността на витамин С, който вече се работи, за да формират и поддържат колаген. Алфа липоевата киселина също е голям универсален антиоксидант за намаляване на подуване, свързани с болки в костите или нараняване. Ще премахне токсини и подобряване на функционалността на течност в ставата, която причинява болка и е чудесно за външния вид на кожата си, както добре.

Глюкозамин работи в тандем с колаген добавки за артрит и други костно болка проблеми, но не оказват пряко въздействие производството на колаген и поддръжка. Ако намерението ви е да се запази на колаген, имате за естетически проблеми, като например да се предотврати бръчки, витамин С е необходима добавка. Други типични “ красота ” свързани с причините за вземането на колаген включват слаби нокти и чуплива коса.

Ако целта ви е да купуват съвместно добавки за управление на болката, потърсете добавка комбинация, предназначени за тази употреба, като глюкозамин таблетки. Глюкозамин и хондроитин добавки са сравнително евтини и могат да бъдат ефективни. Така че тя обикновено се използва за костите здравословни причини.

Щракнете тук, за да купуват колаген добавка

Определи подходящата дозировка

Дозировки се определя от причината за вземане на колаген. Там не изглежда да бъде предозиране риск, тъй като колаген е водоразтворим и бързо се елиминира от организма. Това обаче означава, че трябва да се захранват редовно.

FDA смята колаген добавки да бъдат вещество храна. Ако сте като колаген за красота, свързани причини или обща кост подкрепата, която не е свързана с ревматоиден артрит, около 5-6 грама е достатъчна. Чудесен вариант е “ супер колаген + C, тип I и III ” от Neocell лаборатории. Този набор от 250 хапчета продава за около $20 на Амазонка.

Ако ви се иска да адрес артрит болка, специално ревматоиден артрит, дози на колаген II трябва да бъде по-конкретен и може да варира някъде от 5 до 10 грама на ден. Използването на колаген тип II намалява съвместни подуване, възпаление и болка, така че може да бъде ефективно решение.

Йейл ортопедични хирурзи препоръчвам глюкозамин и колаген добавки да се опита да се избегне инвазивна операция, когато това е възможно. Марки като Шиф съвместни свободен плюс с глюкозамин хондроитин МОМ & колаген прах суха смес съдържа адекватни дози за тази цел.

Изберете ценови диапазон

Глюкозаминът и Колагенът комбинации са по-скъпи, но обикновено се считат заслужава, тъй като те често са много ефективни при намаляване на болката и лечение употреба повишава функция. По принцип ще разберете в срок от три месеца, ако те са помогнали на вашите артрит болка. Много варианти са на разположение като Шиф марка "Свободно движение".

Вашия лекар или фармацевт може да вероятно ще препоръча една марка, които според тях е особено полезно; приятели с arthritic условие често имат добри предложения за ефективни добавки, както и.

Изберете една марка, която може разумно да се закупи за ежедневна употреба, без skimping на разходите. Добър универсални, не-глюкозамин колаген добавка се нарича “ супер колаген + C, тип I и III ” от Neocell лаборатории.

Щракнете тук, за да купуват колаген добавка

Оцени алергии, медикаменти и Лайфстайл конфликти

Някои добавка капсули съдържат захар, пшеница, мая, глутен, соя, сол или ракообразни, така че трябва да прегледате на витамин бутилка етикети за всички потенциални алергени. Ракообразни, особено, е риск с глюкозамин сулфат и и могат да противоречат с някои лекарства, високо кръвно налягане.

Също така прецени дали вашият колаген е пиле или говеждо-базирани ако имате притеснения над mad cow заболяване или говеждо продукти. Вегетарианците също ще искат да се оцени внимателно източник на колаген, във всичките им добавки. Глюкозамин обикновено не съществува като продукт за вегетарианците и вегетарианците.

Алтернативна форма на колаген добавки просто е като по-високи дози от витамини, които естествено произвеждат колаген, като витамин C. витамин добавки са на разположение в много форми, като течен витамин С, който е много популярен хранителна добавка. Някои вегетарианци също се считат продукти като например “ мулти-Scorb ” от прогресивно Labs, която съдържа всички добавки, за да допринесе за запазване и изграждане на свой собствен колаген с познати животински продукти.

Как да изберем колаген добавки?

Щракнете тук, за да купуват колаген добавка