» » екстракт от Svetol зелено кафе на зърна

екстракт от Svetol зелено кафе на зърна

Екстракт от зелено кафе е просто екстракт от печен боб или сурово кафе. Той е богат на хлорогенна киселина, мощен антиоксидант, който ще се отърве тялото от свободните радикали и насърчаване на добро здраве. Като просто Svetol зелено кафе екстракт също може да помогне блокира натрупването на мазнини, насърчаване на загуба на тегло, ограничаване на въглехидрати абсорбция и помогне за регулирането нивата на кръвната захар след хранене.

Щракнете тук, за да купуват Svetol екстракт от зелено кафе на зърна

Какво е svetol зелено кафе на зърна екстракт?

Svetol ®, екстракт от-печени зелено кафе, който запазва решаваща здравните ползи от кафето.

екстракт от Svetol зелено кафе на зърнаКафето растение е малко дърво, което се произвежда плодове, наречен череши. Като част от процеса на събиране и производство черешите са сушени на слънце за няколко седмици, докато месото им се разделя, освобождаване на Боб. Този Боб е това, което е известно като зелено кафе.

Когато зелено кафе се прави в напитка, Фасулът се обработват в една фабрика, която е специализирана в печене. Процеса на печене включва подлагане на зелено кафе на високи температури за няколко секунди или минути, за да се освободи аромат и вкус на кафето.

Процесът на печене е отговорен за унищожаването на някои активни компоненти, които се съдържат в зелено кафе на зърна, специално хлорогенна киселини, които са полезни за здравето. В производството на Svetol ®, те внимателно изберете-печени зелени кафе на зърна, като по този начин запазване на ползите от тези активни съставки.

Следната таблица представя съдържанието на хлорогенна киселина (изразено в % от сушени тегло) в зелено кафе на зърна, на базата на производствената процедура използва и разнообразието на Боб, преди и след печене.

Щракнете тук, за да купуват Svetol екстракт от зелено кафе на зърна

Извличане на ползи от Svetol зелено кафе на зърна

През последните няколко години епидемиологични проучвания, извършени върху потребителите, разположени в Европа, Америка, и Азия са предвидени ясни доказателства за положителна корелация между консумацията на кафе и намалява риска от диабет тип 2. Хората, които консумират повече от пет чаши кафе на ден демонстрира намалява риска от диабет тип 2.

Високо кафе потребление също е свързана с подобрени глюкозен толеранс, което доказва регулаторен ефект върху нивата на кръвната захар.

екстракт от Svetol зелено кафе на зърна

Кофеинът е най-добре познат активната съставка, открити в кафето, но има роля в регулирането на нивата на кръвната захар?

Безкофеиново кафе също е доказано за намаляване на риска от диабет тип 2, което показва, че други компоненти, открити в кафето също допринасят за кръвната захар регламент. Различни клинични изследвания показват, че кофеинът не е само активната съставка, която помага за намаляване на риска от диабет тип 2. Тези констатации са обещаващи, тъй като се препоръчва хората да ограничат потреблението си на кофеин.

Намалява риска от диабет тип 2 не може да се дължи единствено на ефекта на кофеин; Това е най-вероятно се дължи на една сложна синергия между различните компоненти на кафето.

Какви са основните активни компоненти, които допринасят за кръвната захар Регламент?

Хлорогенна киселини, познати от научния свят да бъде активните компоненти на кафе, играе първостепенна роля в кръвната захар регламент.

Естествено присъства в много храни, като кафе, хлорогенна киселини са активни молекули, известни със способността им да намали освобождаването на чернодробна глюкоза в кръвта, което им дава мощен роля в кръвната захар регламент.

Въпреки това някои изследвания са показали, че е необходимо да се консумират еквивалент на няколко стотин чаши кафе на ден да се постигне този ефект. Поради това трябва да е възможно да се увеличи дневния прием на хлорогенна киселини, с помощта на добавка, предназначена за тази цел.

Щракнете тук, за да купуват Svetol екстракт от зелено кафе на зърна

Svetol зелено кафе на зърна екстракт за загуба на тегло

Последователни диети, богати ястия, както и липсата на физически упражнения могат да допринесат за наддаване на тегло. Поддържане на балансиран режим на хранене е най-добрият начин да спре тънък- и за защита на вашето здраве.

За да избегне на наддаване на тегло, е необходимо да се използват всички калории, които консумираме ежедневно. Здравните специалисти препоръчват хранене разнообразие от храни, балансиране на нашата диета и упражнява редовно, за да се поддържа здравословно тегло.

Балансиран хранителен режим се основава на хранителните нужди на всеки отделен съответствие с фактори като възраст, пол, височина и тегло. Въпреки че не съществува определен модел за балансирано хранене, има някои утвърдени съвети, които може да се използва за да ни постигне нашите собствени баланс: ядат повече плодове и зеленчуци и намаляване на консумацията на рафинирани продукти (сладки или чубрица), ограничаване на добавени мазнини и консумирането на храни с нисък гликемичен индекс, като ориз, паста и картофи.

Хранителната пирамида е прост инструмент, който помага да приоритизирате всекидневните хранителните потребности. На практика дневна консумация храна трябва да се разпределят както следва:

  • Поне 50 % въглехидрати, съчетани с плодове, зеленчуци, нишесте (ориз, картофи, макарони, бобови растения и др.)
  • 30 до 35 % липиди (масла, масло, сирене и др.)
  • 11-15 % протеин (месо, риба, яйца и някои бобови растения)
Щракнете тук, за да купуват Svetol екстракт от зелено кафе на зърна

Освен че ще поддържате тегло, този хранителен баланс ще ви позволи да изглежда след цялостното ви здраве. Плодове и зеленчуци са известни с тяхната способност да предоставят много ползи за здравето, като защита срещу болести и предотвратяване на затлъстяването. PNNS (френска национална програма на здравословното хранене) препоръчва да се консумират поне 5 порции плодове и зеленчуци на ден, във всякаква форма (сурови, варени пресни, консерви и др.).

екстракт от Svetol зелено кафе на зърна

Докато основната цел на здравословното хранене е да се поддържа достатъчно количество енергия, най-енергични част от храна (като хранителни вещества) също е решаващо значение за здравето. Днес тази не енергичен част често е пренебрегвана.

Тя е от основно значение за поддържане на балансиран режим на хранене толкова често, колкото е възможно. Препоръчва се използването на хранителни добавки, тъй като те осигуряват хранителни вещества, може да липсва от нашата диета и/или съставят за излишък на нездравословни мазнини и захари.

Въз основа на тази превантивна хранителни подход, Naturex разработи набор от растителни екстракти, включително Svetol ®, екстракт от зелен декофеинизирано.

Щракнете тук, за да купуват Svetol екстракт от зелено кафе на зърна

Къде да купя Svetol екстракт от зелено кафе на зърна?

Просто търсете продукти, които използват Svetol ® като активна съставка! За да намерите продукти, които използват Svetol ® като активна съставка, просто гледам за "Svetol ®" в списъка на съставките и/или върху логото на опаковката на продукта. Не забравяйте, че Svetol ® е уникален и не може да се сравнява с други зелени кафе екстракти. Svetol ® е само зелени екстракт от кафе с доказана ефикасност при публикувани клинични проучвания.

екстракт от Svetol зелено кафе на зърна

Щракнете тук, за да купуват Svetol екстракт от зелено кафе на зърна