» » φαιντερμίνη συμπλήρωμα – χρήσεις και παρενέργειες

φαιντερμίνη συμπλήρωμα – χρήσεις και παρενέργειες

φαιντερμίνη συμπλήρωμα – χρήσεις και παρενέργειεςΦαιντερμίνη χρησιμοποιείται μαζί με μια γιατρός-εγκεκριμένος, μειωμένη σε θερμίδες δίαιτα, άσκηση, και πρόγραμμα για την αλλαγή συμπεριφοράς για να σας βοηθήσει χάσετε βάρος. Φαιντερμίνη χρησιμοποιείται σε άτομα που είναι σημαντικά υπέρβαρος (παχύσαρκοι) και δεν έχουν καταφέρει να χάσει αρκετό βάρος με δίαιτα και άσκηση από μόνη.

Απώλεια βάρους και την κράτηση του μακριά, μπορεί να μειώσει την πολλούς κινδύνους υγείας που συνοδεύουν την παχυσαρκία, συμπεριλαμβανομένων των καρδιακών παθήσεων, διαβήτη, υψηλή αρτηριακή πίεση, καθώς και μια μικρότερη διάρκεια ζωής.

Δεν είναι γνωστό πώς αυτό το φάρμακο βοηθά τους ανθρώπους να χάσουν βάρος. Μπορεί να λειτουργήσει μειώνοντας την όρεξή σας, αύξηση του ποσού της ενέργειας που χρησιμοποιείται από το σώμα σας, ή με την επιρροή ορισμένων τμημάτων του εγκεφάλου. Αυτό το φάρμακο είναι μια όρεξη καταπιεστική και ανήκει σε μια κατηγορία φαρμάκων που ονομάζονται Συμπαθητικομιμητικά αμίνες.

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσει Phen375 από επίσημη ιστοσελίδα

Πώς να χρησιμοποιήσετε συμπλήρωμα φαιντερμίνη

Παίρνετε αυτό το φάρμακο από το στόμα, όπως κατευθύνεται από το γιατρό σας, συνήθως μία φορά την ημέρα, 1 ώρα πριν από το πρόγευμα ή 1 έως 2 ώρες μετά το πρωινό. Αν χρειαστεί, ο γιατρός σας μπορεί να προσαρμόσει τη δόση σας να λάβει μια μικρή δόση μέχρι 3 φορές την ημέρα. Ακολουθήστε προσεκτικά τις οδηγίες του γιατρού σας. Λήψη του φαρμάκου αργά μέσα στην ημέρα, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στον ύπνο (αϋπνία).

Εάν χρησιμοποιείτε κάψουλες παρατεταμένης αποδέσμευσης, η δόση είναι συνήθως λαμβάνεται μία φορά την ημέρα πριν από το πρόγευμα ή τουλάχιστον 10 έως 14 ώρες πριν τον ύπνο. Χελιδόνι το ολόκληρο φάρμακο. Μην σπάτε ή μασάτε κάψουλες παρατεταμένης αποδέσμευσης. Αυτόν τον τρόπο μπορούν να απελευθερώσουν όλους το φάρμακο ταυτόχρονα, αυξάνοντας τον κίνδυνο ανεπιθύμητων ενεργειών.

Εάν χρησιμοποιείτε τα δισκία φτιαγμένα να διαλυθεί στο στόμα, η δόση είναι συνήθως να λαμβάνονται μία φορά την ημέρα το πρωί, με ή χωρίς τροφή. Κατ ' αρχάς, στεγνώστε τα χέρια σας πριν από το χειρισμό του δισκίου. Τοποθετήστε τη δόση σας στην κορυφή της γλώσσας μέχρι να διαλυθεί και, στη συνέχεια, το καταπιούν με ή χωρίς νερό.

Η δοσολογία βασίζεται σε σας ιατρική κατάσταση και την απάντηση στη θεραπεία. Ο γιατρός σας θα προσαρμόσει τη δόση για να βρείτε το καλύτερο δόση για εσάς. Χρησιμοποιείτε αυτό το φάρμακο τακτικά, και ακριβώς όπως προδιαγράφεται για να πάρετε το μεγαλύτερο όφελος από αυτό. Για να σας βοηθήσει να θυμηθείτε, Πάρ ' το στους ίδιους χρόνους κάθε ημέρα.

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσει Phen375 από επίσημη ιστοσελίδα

Αυτό το φάρμακο είναι συνήθως λαμβάνονται για μόνο μερικές εβδομάδες σε ένα χρόνο. Δεν πρέπει να ληφθεί με άλλα κατασταλτικά της όρεξης. Το ενδεχόμενο της σοβαρές παρενέργειες αυξάνει με περισσότερο χρήση αυτού του φαρμάκου και χρήση αυτού του φαρμάκου μαζί με ορισμένα άλλα φάρμακα διατροφή.

Αυτό το φάρμακο μπορεί να προκαλέσει απόσυρση αντιδράσεις, ειδικά αν έχει χρησιμοποιηθεί τακτικά για μεγάλο χρονικό διάστημα ή σε υψηλές δόσεις. Σε τέτοιες περιπτώσεις, τα συμπτώματα στέρησης, (όπως η κατάθλιψη, αυστηρή κούραση) ενδέχεται να παρουσιαστεί όταν ξαφνικά σταματήσετε να χρησιμοποιείτε αυτό το φάρμακο. Για την πρόληψη απόσυρση αντιδράσεις, ο γιατρός σας μπορεί να μειώσει τη δόση σας σταδιακά. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας ή τον φαρμακοποιό για περισσότερες λεπτομέρειες, και έκθεση κάθε απόσυρση αντιδράσεις αμέσως.

φαιντερμίνη συμπλήρωμα – χρήσεις και παρενέργειες

Σπανίως, ανώμαλη συμπεριφορά αναζητούν τα ναρκωτικά (εθισμού) είναι δυνατή με αυτό το φάρμακο. Μην αυξήσει τη δόση σας, παραδώστε συχνότερα, ή χρησιμοποιήσετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ό, τι προβλέπεται. Σταματήστε το φάρμακο όταν κατευθύνεται έτσι.

Αυτό το φάρμακο μπορεί να σταματήσει να λειτουργεί καλά, αφού έχετε πάρει αυτό για μερικές εβδομάδες. Μιλήστε με το γιατρό σας αν αυτό το φάρμακο σταματά να λειτουργεί καλά. Να μην αυξήσει τη δόση αν δεν κατευθύνεται από το γιατρό σας. Γιατρό σας μπορεί να σας κατευθύνει για να σταματήσετε να παίρνετε αυτό το φάρμακο.

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσει Phen375 από επίσημη ιστοσελίδα

Παρενέργειες της φαιντερμίνη συμπλήρωμα

Ζάλη, ξηροστομία, δυσκολία στον ύπνο, ευερεθιστότητα, ναυτία, έμετος, διάρροια ή δυσκοιλιότητα μπορεί να συμβεί. Αν τα αποτελέσματα αυτά επιμένουν ή επιδεινώνονται, κοινοποιεί το γιατρό σας ή τον φαρμακοποιό αμέσως.

Να θυμάστε ότι ο γιατρός σας έχει ορίσει αυτό το φάρμακο γιατί αυτός ή αυτή έχει κριθεί ότι το όφελος για εσάς είναι μεγαλύτερο από τον κίνδυνο ανεπιθύμητων ενεργειών. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν αυτό το φάρμακο δεν έχει σοβαρές παρενέργειες.

Ενημερώστε το γιατρό σας αμέσως εάν οποιαδήποτε από αυτά τα απίθανο αλλά σοβαρές παρενέργειες: γρήγορο/παράτυπες/pounding καρδιακή, ψυχική/κλίμα αλλάζει (π.χ., ταραχή, ανεξέλεγκτης οργής, παραισθήσεις, νευρικότητα), ανεξέλεγκτες μυϊκές κινήσεις, αλλαγή στην σεξουαλική ικανότητα/ενδιαφέρον.

Σταματήστε να παίρνετε αυτό το φάρμακο και να αναζητήσουν άμεση ιατρική βοήθεια εάν παρουσιαστεί κάποια από αυτές τις σπάνιες αλλά πολύ σοβαρές παρενέργειες: σοβαρή κεφαλαλγία, Μπερδεμένη ομιλία, κατάσχεση, αδυναμία στη μία πλευρά του σώματος, αλλαγές στην όραση (π.χ., θολή όραση).

Αυτό το φάρμακο μπορεί να προκαλέσει σπάνια σοβαρά (μερικές φορές θανατηφόρα) πνευμονική ή καρδιακή προβλήματα (πνευμονική υπέρταση, καρδιακή βαλβίδα προβλήματα). Ο κίνδυνος αυξάνεται με περισσότερο χρήση αυτού του φαρμάκου και χρήση αυτού του φαρμάκου μαζί με άλλα φάρμακα/φυτικά προϊόντα όρεξη καταπιεστική. Εάν παρατηρείτε οποιων δήποτε από τις ακόλουθες ενέργειες που είναι απίθανο, αλλά πολύ σοβαρές παρενέργειες, Σταματήστε να παίρνετε αυτό το φάρμακο και συμβουλευτείτε αμέσως τον γιατρό σας ή τον φαρμακοποιό: πόνος στο στήθος, δυσκολία στην αναπνοή με άσκηση, μειώθηκε η ικανότητα να ασκήσει, λιποθυμία, πρήξιμο των αστραγάλων/πόδια/ποδιών.

Μια πολύ σοβαρή αλλεργική αντίδραση σε αυτό το φάρμακο είναι σπάνια. Ωστόσο, να αναζητήσουν άμεση ιατρική βοήθεια εάν παρατηρήσετε οποιοδήποτε από τα ακόλουθα συμπτώματα της μια σοβαρή αλλεργική αντίδραση: εξάνθημα, φαγούρα/πρήξιμο (ειδικά του προσώπου/γλώσσα/λαιμού), σοβαρή ζάλη, δυσκολία στην αναπνοή.

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσει Phen375 από επίσημη ιστοσελίδα