» » πού να αγοράσετε Yacon σιρόπι

πού να αγοράσετε Yacon σιρόπι

Πού να αγοράσετε Yacon σιρόπι.

Μετά την μεγάλη ανακοίνωση Δρ Oz του την τελευταία ανακάλυψη έξοχος-τρόφιμα, Yacon σιρόπι έχει γίνει προφανώς τρομάξει στα ράφια των καταστημάτων υγιεινής διατροφής σε ολόκληρη τη χώρα.

Το σιρόπι που εξάγεται από το Περού κονδύλων Yacon και περιέχει 30-50 τοις εκατό ΦΩΣ fructooligosacharides (FOS) έχει προσδιοριστεί ως μια πρεβιοτικές αιθέρια εντέρου καλή υγεία, γλυκαντική ουσία σούπερ χαμηλή σε θερμίδες και μια εξαιρετική πηγή φυτικών ινών. Εκτός από το Yacon σιρόπι, σπαράγγια, μπανάνες και σκόρδο καλές πηγές ΦΩΣ.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Yacon σιρόπι από επίσημη ιστοσελίδα

Δρ Οζ συνιστά σιρόπι Yacon

πού να αγοράσετε Yacon σιρόπιΔεδομένου ότι πολλοί άνθρωποι που έχουν μια δύσκολη περίοδο που προμηθεύονται Yacon σε οποιαδήποτε μορφή, σε τοπικό επίπεδο-ακόμη και στις πιο μητροπολιτικές περιοχές – υπάρχει πάντα το Διαδίκτυο! Δεν μπορεί να είναι πολύ εύκολο να βρει και λίγο στην ακριβή πλευρά. Βρίσκουμε ότι η Αμαζώνα φέρνει ένα ζευγάρι των διαφορετικών εμπορικών σημάτων, το σιρόπι, καθώς και αφυδατωμένα Yacon ίδια.

Τις ιστοσελίδες για τυχερός βιταμίνη, Γένεση σήμερα και iHerb ακόμα σήμερα προσφέρουν Yacon σιρόπι σε απόθεμα όπως απαραίτητη ζουν τρόφιμα. Την στιγμή αυτού του γραψίματος, το σιρόπι Yacon ήταν σε απόθεμα και έτοιμος να πλοίο. Τα πράγματα αλλάζουν, όμως, έτσι ίσως χρειαστεί να κάνετε μια μικρή έρευνα για να πραγματοποιήσετε την αγορά.

Να είστε βέβαιος να αγοράζετε από μια πηγή με μια μεγάλη φήμη. Όταν οι άγνωστες πηγές αρχίζουν επιθετικά μάρκετινγκ το πιό πρόσφατο προϊόν της υγείας, μπορείτε να βρείτε κάτι που μόλις και μετά βίας, μοιάζει με το είδος που αγοράσατε αρχικά.

Σιρόπι Yacon μπορούν να βρεθούν στα καταστήματα υγιεινής διατροφής. Εάν μπορείτε να το βρείτε σε τοπικό επίπεδο, όχι μόνο θα υποστηρίζετε τοπικών επιχειρήσεων, αλλά θα σας αποφεύγοντας στέλνοντας δαπάνες και καθυστερήσεις. Να είστε βέβαιος να αγοράσει 100% καθαρό σιρόπι Yacon.

Το ενεργό συστατικό στο σιρόπι Yacon, ΦΩΣ, είναι διαθέσιμα και μπορεί να ληφθεί ως συμπλήρωμα. Αυτά είναι σημαντικά λιγότερο δαπανηρή από ό, τι Yacon σιρόπι, αν και αν ψάχνετε για μια γλυκιά απόλαυση, σιρόπι Yacon θα μπορούσε να είναι σας νέα πηγαίνω-στους όταν την εξημέρωση σας γλυκό δόντι.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Yacon σιρόπι από επίσημη ιστοσελίδα

Πόσο πρέπει να αναμείνετε να πληρώσετε για το σιρόπι Yacon;

Ανάλογα με την έξοδο από την οποία έχετε αγοράσει, θα μπορούσατε να ξοδέψετε $12, ή θα μπορούσατε να ξοδέψετε $50. Ή θα μπορούσατε να αγοράσετε αυτό το γαλόνι αγορά για $200. Απόσταση σε μίλια σας μπορεί να διαφέρουν.

Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις;

Όσον αφορά την εναλλακτική λύση που είναι μια γλυκαντική ουσία χωρίς το side effects των άλλων γλυκαντικών ουσιών και τα οφέλη της Yacon σιρόπι-no, εκεί isn'ta. Μερικοί λαοί επιλέγουν να αγοράσουν απλά ΦΩΣ κάψουλες με πολύ χαμηλότερο κόστος. Αυτά είναι διαθέσιμα επίσης μέσα από τις πηγές που παρατίθενται παραπάνω.

πού να αγοράσετε Yacon σιρόπι

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Yacon σιρόπι από επίσημη ιστοσελίδα

Τι μπορείτε να κάνετε με το σιρόπι Yacon;

πού να αγοράσετε Yacon σιρόπιΈχει μια βαθιά πλούσια καραμέλα-όπως γεύση. Η γεύση έχει επίσης σχέση με μήλα, χικάμα, σταφίδες και τα σύκα. Χρησιμοποιήστε το όπως ακριβώς θα κάνατε agave νέκταρ, πετιμέζι, μέλι ή σιρόπι σφενδάμου. Πλιγούρι βρώμης, τηγανίτες-τακτική ή γλουτένη- και γιαούρτι που όλοι να επωφεληθούν από ένα ψιλόβροχο του Yacon σιρόπι.

Στροβιλισμού μερικά στο τσάι ή τον καφέ σας ή να προσθέσετε σε σας επόμενη περιπέτεια ψήσιμο. Μπορείτε να το αντικαταστήσετε σε οποιαδήποτε συνταγή ζητά το πετιμέζι, μέλι ή agave. Έχουμε κατά νου, όμως, ότι είναι ελαφρώς λιγότερο γλυκό ότι οποιαδήποτε από αυτές.

Πού να αγοράσετε Yacon σιρόπι;

Ενώ μερικές μελέτες έχουν διεξαχθεί και δημιουργήθηκαν κάποιες απόψεις ότι Yacon σιρόπι μπορεί να παρέχουν ορισμένα οφέλη για την υγεία, περισσότερες μελέτες πρέπει να συμβεί. Έχουμε κατά νου ότι η μία μελέτη, η Δρ Οζ αναφέρουμε πραγματοποιήθηκε το 2009. Ναι, είχε πέντε από τους συνομηλίκους του αξιολόγηση των ευρημάτων.

Ναι, έχει εξετάσει άλλες έρευνες, αλλά τη συλλογή όσο το βιώσιμο μελέτες και απόδειξη των οφελών είναι μάλλον λεπτός, αυτή τη στιγμή. Αυτό δεν έχει ακόμη μελετηθεί εκτενώς και περαιτέρω μελέτες θα παράσχει αναμφισβήτητα πολύ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αποτελεσματικότητα του προϊόντος.

Αγοράσετε τοπικά ή από γνωστές, αξιόπιστες πηγές, και να αγοράσουν μόνο 100% καθαρό σιρόπι Yacon.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Yacon σιρόπι από επίσημη ιστοσελίδα