» » πού να αγοράσετε Graviola κάψουλες;

πού να αγοράσετε Graviola κάψουλες;

Graviola έχει ληφθεί για τις φυσικές θεραπεύοντας ιδιότητές για χρόνια και οφείλεται σε πληροφορίες που παρείχαν τα τελευταία χρόνια RainTree διατροφή, το Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών Υγείας και ένα δημοφιλές Δρ τηλεόραση δείχνουν, υπήρξε τεράστιο ενθουσιασμό να Graviola.

Graviola, επίσης γνωστή ως Γουανάμπανα, Guanabana και Brizillian πόδι Pawis ένα ισχυρό φυτικό συμπλήρωμα ότι αυτόχθονες Ινδιάνους της Νότιας Αμερικής έχουν χρησιμοποιηθεί για αιώνες για να ενισχύουν τις φυσικές άμυνες του σώματος.

Graviola είναι ένα μικρό, όρθια αειθαλές δέντρο, 5-6 μέτρα ύψος, με μεγάλες, γυαλιστερό, σκούρα πράσινα φύλλα. Παράγει ένα μεγάλο, σε σχήμα καρδιάς, βρώσιμα φρούτα που είναι 15-20 cm σε διάμετρο, είναι κίτρινο-πράσινο χρώμα, και έχει λευκή σάρκα μέσα. Graviola είναι γηγενής στο μεγαλύτερο μέρος της τις θερμές τροπικές περιοχές στη νότια και τη Βόρεια Αμερική, συμπεριλαμβανομένου του Αμαζονίου. Ο καρπός είναι πωλούνται στις τοπικές αγορές στις τροπικές περιοχές, όπου καλείται guanábana στις ισπανόφωνες χώρες και graviola στη Βραζιλία.

Αυτό που κάνει τόσο μοναδικό graviola είναι η ευρεία ποικιλία των βιοδραστικών φυτοθρεπτικά συστατικά, τα οποία δρουν φυσικά στα επίπεδα κυτταρικό και συστηματική.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Graviola κάψουλες

Διασημότητα γιατρός μιλάει για Graviola:

Ένας διάσημος γιατρός τηλεόραση έκανε ένα τμήμα τροπικό δάσος διορθωτικά μέτρα. Αυτός συνιστάται Graviola, επίσης γνωστή ως Βραζιλίας paw paw. Graviola είναι ένα πρασινωπό-κίτρινο φρούτο στο εξωτερικό, με λευκή σάρκα στο εσωτερικό. Ωστόσο, τα πιο θεραπευτικά μέρη του δέντρου graviola είναι τα φύλλα, φλοιός, ρίζες και σπόρους, τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί από τους αυτόχθονες λαούς του Αμαζονίου χιλιάδες χρόνια.

πού να αγοράσετε Graviola κάψουλες;

Διασημότητα γιατρός μιλάει για Graviola:

Ένας διάσημος γιατρός τηλεόραση έκανε ένα τμήμα τροπικό δάσος διορθωτικά μέτρα. Αυτός συνιστάται Graviola, επίσης γνωστή ως Βραζιλίας paw paw. Graviola είναι ένα πρασινωπό-κίτρινο φρούτο στο εξωτερικό, με λευκή σάρκα στο εσωτερικό.

Ωστόσο, τα πιο θεραπευτικά μέρη του δέντρου graviola είναι τα φύλλα, φλοιός, ρίζες και σπόρους, τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί από τους αυτόχθονες λαούς του Αμαζονίου χιλιάδες χρόνια.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Graviola κάψουλες

Πού να αγοράσετε Graviola κάψουλες;

«Δεν είναι όλα τα συμπληρώματα Graviola (Γουανάμπανα) δημιουργούνται ίσοι.»

Προτού να αγοράσετε ένα συμπλήρωμα του Graviola, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τι αγοράζετε. Κατασκευαστές συμπλήρωμα fly-by-Night σπεύδουν να δημιουργήσουν το δικό τους προϊόν και “ σε μετρητά ” σχετικά με αυτό το τεράστιο υγείας τρέλα.

Προϊόν μας περιέχει 1000 mg 100% καθαρό Graviola ανά μερίδα, με 60 κάψουλες σε κάθε φιάλη.

Έχουμε πώλησης συμπληρώματα για 15 χρόνια με χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες. Φθηνότερες μάρκες Graviola χρησιμοποιούν υλικά πληρώσεως και δεν είναι 100% καθαρό. Εάν σας χρησιμοποιώντας Graviola θέλετε μόνο το καλύτερο Graviola έδαφος σκόνη των φύλλων, ατμού, και φρούτα.

πού να αγοράσετε Graviola κάψουλες;

Οφέλη του Graviola κάψουλες

Graviola είναι συχνά θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα δώρα του τροπικού δάσους του Αμαζονίου. Πλούσιο σε ευεργετικά συστατικά όπως τα φυτοχημικά-annonacins, είναι ένα βασικό βότανο σε πολλούς από μας πολλαπλών βότανο τύπους όπως N-τεταμένη. Graviola είναι στην αγνή, πιο ισχυρός μορφή, χωρίς υλικά πληρώσεως, κλασέρ, πράκτορες ροής ή οποιαδήποτε άλλα χημικά προϊόντα.

Κάθε κάψουλα περιέχει 500 mg της βιολογικής καλλιέργειας Graviola, αιθέριο και βιώσιμο συγκομίζονται στο τροπικό δάσος του Αμαζονίου. Όπως όλοι μας βότανα, μας Graviola είναι η συγκομιδή και επεξεργασία με ιδιαίτερη φροντίδα, για να σας φέρει ένα προϊόν που είναι αγνά, ζωντανή και φυσικά όσο το δυνατόν.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Graviola κάψουλες

Παραδοσιακή χρήση:

Graviola ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά από τη Shamanic ιατρική άνδρες του Αμαζονίου, που χρησιμοποιούνται όλα μέρη του βοτάνου σε ποικίλους τρόπους. Χρησιμοποιείται ευρέως από μητρική Ινδιάνους της Νοτίου Αμερικής, τους αυτόχθονες ανθρώπους των Άνδεων και της Καραϊβικής που χρησιμοποίησε ως μια φυσική θεραπεία για ένα αριθμό προβλημάτων υγείας, συμπεριλαμβανομένων των λοιμώξεων, πεπτικά προβλήματα και υψηλή αρτηριακή πίεση.

Όπως η σύγχρονη έρευνα μαθαίνει περισσότερα σχετικά με αυτό το καταπληκτικό φυτό, η χρήση του Graviola συνεχίζει να αυξάνεται. Είναι χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος, να μειώσει το στρες και η υψηλή αρτηριακή πίεση, ως θεραπεία για εσωτερικές λοιμώξεις που προκαλούνται από βακτήρια, σκουλήκια και παράσιτα. Δεδομένου ότι περισσότερη έρευνα πραγματοποιείται, περαιτέρω ιδιότητες αυτό το χορτάρι θα πιθανό να βρεθεί.

Προτεινόμενη χρήση:

Όπως πολλά άλλα τροπικό δάσος βότανα, Graviola λειτουργεί καλά μόνο και όταν συνδυάζεται με άλλα βότανα. Βότανα που βοηθούν να απελευθερώσει το σώμα από τις τοξίνες είναι ιδιαίτερα χρήσιμο, όπως είναι εκείνες που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα και ενισχύσεις στην ανάκτηση από ασθένεια. Νύχι της γάτας είναι συχνά χρησιμοποιείται με Graviola και κάνουν ένα ισχυρό συνδυασμό.

Τα πιο ισχυρά και ασφαλή μέρη του δέντρου Graviola είναι το φύλλο και στέλεχος. Υπήρξε κάποια ανησυχία σχετικά με τη χρήση των σπόρων? ως εκ τούτου μας Graviola προϊόντα έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ τα φρούτα ή ο σπόρος. Υγρά εκχυλίσματα Graviola είναι διαθέσιμα στην αγορά, αλλά υπάρχει πολλά στοιχεία που να δείχνουν ότι όλα τα ευεργετικά phytochemicals μπορεί να αποτελεσματικά ή εύκολα εξαχθεί.

Με έδαφος κάψουλες βότανο, ωστόσο, το βότανο είναι πολύ κοντά σε καθαρή μορφή και πάσχει λίγο σε καμία απώλεια στοιχείων. Μας pure συμπλήρωμα Graviola γίνεται από τα φύλλα και το μίσχο των εγκαταστάσεων Graviola. Όπως και με πολλά συμπληρώματα, είναι σημαντικό να πίνετε άφθονο νερό. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό με Graviola, δεδομένου ότι μπορεί να βοηθήσει το σώμα σας να απαλλαγεί από τα νεκρά κύτταρα και τις τοξίνες.

Συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη: 3 κάψουλες 3 φορές την ημέρα, ή όπως διευθύνω από επαγγελματία υγείας.

Συστατικά: 100% καθαρή Graviola (Annona Muricata) φύλλων και μίσχων.

Κατάλληλο για χορτοφάγους και Vegans. Δωρεάν από μαγιά, σόγια, το σιτάρι, καρύδια και γαλακτοκομικά προϊόντα.

Προειδοποιεί:Αυτό το συμπλήρωμα δεν πρέπει να ληφθούν εάν είστε έγκυος ή το στήθος-ταΐζοντας.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Graviola κάψουλες