» » παρενέργειες του Graviola

παρενέργειες του Graviola

Graviola είναι ένα μικρό, αειθαλές δέντρο, που παράγει ένα μεγάλο, καρδιά-διαμορφωμένα φρούτα. Η εξωτερική του καρπού φαίνεται να είναι κιτρινωπό πράσινο, ενώ το εσωτερικό φαίνεται να είναι λευκό. Αυτό το δέντρο αυξάνεται συνήθως στην περιοχή Βραζιλία και άλλες ζεστό τροπικές περιοχές της Νότιας Αμερικής και Βόρεια Αμερική. Μερικές από τις άλλες περιοχές, όπου φύεται είναι στο Περού, Βενεζουέλα και το Μεξικό.

Είναι επίσης καλλιεργείται σε ορισμένες περιοχές της Νοτιοανατολικής Ασίας. Αυτό το δέντρο έχει πολλά ονόματα εκτός από Graviola και μερικά από αυτά είναι soursop, Βραζιλίας paw paw, guanábana, guanábano, guanavana, guanaba, corossol épineux, huanaba, σε συν-banreisi, durian benggala, nangka blanda, cachiman épineux. Graviola προέρχεται από μια οικογένεια Annonaceae, γένους είναι Annona και τα είδη είναι muricata.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Graviola κάψουλες

παρενέργειες του Graviola

Τα μέρη που χρησιμοποιούνται είναι φύλλα, φρούτα, σπόροι, φλοιό και τις ρίζες. Τα φρούτα, σπόρους, και τα φύλλα έχουν πολυάριθμες βότανα και θεραπευτικές χρήσεις. Τα φρούτα είναι πλούσια σε υδατάνθρακες και κυρίως φρουκτόζη. Επίσης περιέχει βιταμίνη C και βιταμίνη Β1, βιταμίνη Β2.

Graviola είναι ένα φυτό που είναι περίπου 30-πόδι-ψηλό και παράγει φρούτα που έχει πολλές παραδοσιακές χρήσεις. Το φυτό αυτό περιέχει χημικές ενώσεις, γνωστή ως αλκαλοειδή που επηρεάζουν τους ανθρώπους φυσιολογικά. Σε αυτόν τον κόσμο, υπάρχουν πολλά διαφορετικά βότανα και φυσική θεραπεία ότι οι άνθρωποι πιστεύει ότι μπορούν να τους βοηθήσουν να ανακτήσει όταν είναι άρρωστα και Graviola είναι ένα από τα βότανα.

Graviola είναι γνωστό για τη θεραπεία κάθε λογής ασθένειες ορισμένα από τα οποία διαβήτη, της ελονοσίας, διάρροια, ringworm, δερματικά προβλήματα, προβλήματα, αρθρίτιδα, καρκίνο, ηπατικά προβλήματα της καρδιάς να αναφέρω μόνο μερικά. Χρησιμοποιείται επίσης για να ηρεμίας τα νεύρα, να αντιμετωπίζει προβλήματα στο στομάχι και να ανακουφίσει πυρετό. Εκτός από το ότι, μείωση πρήξιμο και ανακουφίζει από πόνο στις αρθρώσεις.

Graviola μειώνει την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων? αυτό αναφέρθηκε Ιουνίου 1997 τεύχος του περιοδικού"της χημείας. Λέγεται ότι Graviola εκχύλισμα σκοτώνει τους ιούς, σταματήσει φλεγμονή, μειώνουν το σάκχαρο του αίματος και τόνωση εμετό όταν κάποιος έχει λάβει δηλητήριο.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Graviola κάψουλες

Παρενέργειες του Graviola

Εάν είστε ένας από εκείνους τους ανθρώπους που αναρωτιούνται για αυτό το ζήτημα, τότε εδώ είναι η απάντησή σας. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι δεν είναι όλοι όσοι υποτίθεται ότι θα λάβει Graviola. Άνθρωποι που δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούν ή να λάβει Graviola περιλαμβάνει άτομα με καρδιακά προβλήματα, καρδιακά προβλήματα ή κάποιος με συνταγή της αρτηριακής πίεσης. Οι έγκυες γυναίκες πρέπει επίσης να αποφύγετε χρησιμοποιώντας Graviola όπως προκαλεί πρόωρη συσπάσεις της μήτρας, και αυτό μπορεί να είναι επικίνδυνο σε εκείνη και το μωρό που αναμένει. Εκτός από το ότι οι γυναίκες που θηλάζουν πρέπει να αποφεύγουν τη χρήση αυτή.

Graviola μπορούν να σκοτώσουν τα κύτταρα νεύρων στον εγκέφαλο ή άλλα μέρη του σώματος. Ως εκ τούτου, αν έχετε οποιεσδήποτε συνθήκες που αφορούν την λειτουργία των νεύρων, όπως η νόσος του Πάρκινσον λαμβάνοντας Graviola μπορεί να κατάστασή σας πάρει χειρότερα και για το λόγο αυτό είναι σκόπιμο για κάποιον με τέτοια προβλήματα ή κατάσταση να αποφύγουν τη λήψη Graviola.

Πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε φυτικό φάρμακο που είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε την παρενέργεια. Μερικοί άνθρωποι αγνοούν να το πράξουμε και προσπερνούν, αρχίστε να χρησιμοποιείτε το φυτικό φάρμακο, αλλά στο τέλος λυπούνται για το βιώνουν αυτό που δεν περίμεναν. Είναι πολύ σημαντικό να μάθετε την παρενέργεια της Graviola πριν το χρησιμοποιήσετε. Μία από τις παρενέργειες του Graviola είναι ότι μειώνει το επίπεδο της πίεσης αίματος? Αυτό μπορεί να είναι ένα πλεονέκτημα για όσους πάσχουν από υψηλή αρτηριακή πίεση, που συνήθως απαιτεί να μειωθούν. Ωστόσο, άνθρωποι που έχουν ένα χαμηλότερο που επίπεδο της αρτηριακής πίεσης πρέπει να είναι προσεκτικοί κατά τη λήψη Graviola.Graviola μπορεί επίσης να προκαλέσει ναυτία και έμετος σε κάποια και αυτό είναι πιο πιθανό να συμβεί σε όσους έχουν ευαίσθητο στομάχι. Στις περισσότερες περιπτώσεις αυτού του είδους πρόβλημα συμβαίνει όταν ένα άτομο παίρνει περισσότερα από ένα φάρμακα φυτικής προέλευσης. Αν έχετε τέτοιο πρόβλημα και δεν σταματά στη συνέχεια σας δεν πρέπει να περιμένει για πολύ καιρό, συμβουλευτείτε ένα γιατρό.

Προτού να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε Graviola είναι αξιοσύστατος ότι επιδιώκετε συμβουλής από γιατρό, αυτό είναι επειδή το σώμα αντιδρά διαφορετικά. Ένας γιατρός θα διεξάγει έλεγχο επάνω σε σας, και αυτός θα σας συμβουλεύσει αν θα χρησιμοποιήσετε Graviola ή όχι, ή πώς να το χρησιμοποιήσει.

Ωστόσο, δεν πρέπει να φοβάται να χρησιμοποιήσει Graviola λόγω των παρενεργειών, όπως πολλοί άνθρωποι που έχουν χρησιμοποιήσει έχουν ξεπεράσει τις παρενέργειες.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Graviola κάψουλες

Οφέλη του Graviola

Graviola φύλλα χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία τα ακόλουθα? εντερικές κολικούς, προβλήματα συκωτιού, διάρροια, αρθρίτιδα, δυσεντερία, βρογχίτιδα αποστήματα και οίδημα. Είναι επίσης χρησιμοποιείται για τη θεραπεία διαφόρων δερματικών παθήσεων, ringworm, διαβήτη, εσωτερική έλκη και υπέρταση. Πέρα από αυτό, χρησιμοποιείται ως ηρεμιστικό, ένα αντι-σπασμωδικές και επίσης ως ελονοσία να παλέψουν.

Graviola σπόροι που χρησιμοποιούνται ως στυπτικό. Είναι χρησιμοποιείται ως ένα πολύτιμο εντομοκτόνο, και χρησιμοποιούνται για την καταστροφή και τη θανάτωση παράσιτα του δέρματος και ψείρες.

Ο φλοιός του Graviola χρησιμοποιείται ως ηρεμιστικό και βοηθά άτομα με καρδιακά προβλήματα και επίσης θεραπεύει το βήχα. Graviola φρούτων χρησιμοποιείται για να σκοτώσουν τα παράσιτα και να θεραπεύσει διάρροια, καθώς και τη μείωση πυρετό. Graviola ρίζες χρησιμοποιούνται διαβητική άτοµα και λειτουργεί επίσης ως ένα ναρκωτικό.

Γενικά, Graviola έχει πολλές χρήσεις, και είναι βασικά μια φαρμακευτικά εναλλακτική λύση για τη θεραπεία κάθε λογής συμπτώματα και ασθένειες, καθώς και του καρκίνου. Έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους που έχουν διάφορα προβλήματα ρεικιών. Ακόμα κι αν έχουμε πει ότι Graviola είναι πολύ αποτελεσματικό για τη θεραπεία ασθενειών και έχουν πολλές άλλες χρήσεις θα πρέπει να υπογραμμιστεί ότι έχει παρενέργειες. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να πάρετε προφυλάξεις, όταν το χρησιμοποιείτε αν παίρνετε αυτό σε μορφή φρούτων, φύλλα ή σε μορφή χαπιού. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε ότι η μεγάλη ποσότητα Graviola μπορεί να οδηγήσει σε ορισμένες σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Graviola κάψουλες