» » οφέλη του κολλαγόνου

οφέλη του κολλαγόνου

Οφέλη του κολλαγόνου.

Τα οφέλη των συμπληρωμάτων κολλαγόνου είναι το πιο συναρπαστικό πράγμα για να έρθει στην αγορά για τον κλάδο της υγείας και ομορφιά, τον τελευταίο καιρό. Άρχισα προσθέτοντας κολλαγόνου διατροφή μου μερικά χρόνια πριν και είμαι περισσότερο από ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα.

Το κολλαγόνο σε προϊόντα ομορφιάς.

Είστε πιο πιθανό να είναι εξοικειωμένος με κολλαγόνο μέσω προϊόντα ομορφιάς. Η βιομηχανία ομορφιάς είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με τα οφέλη του κολλαγόνου, επειδή έχει μια τέτοια μια αναζωογονητική επίδραση στην σας δέρμα, μαλλιά και τα νύχια. Το πρόβλημά τους είναι ότι το κολλαγόνο είναι δεν απορροφώνται καλά, εάν καθόλου, μέσα από το δέρμα μέσω κρέμες. Υπαγωγή του στη διατροφή σας ή τη λήψη ενός συμπληρώματος είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε όλα τα θαυμάσια οφέλη του κολλαγόνου.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε κολλαγόνο συμπλήρωμα

Τι είναι το κολλαγόνο;

οφέλη του κολλαγόνουΤο κολλαγόνο είναι μια πρωτεΐνη που βρίσκεται στο συνδετικό ιστό των όλα τα θηλαστικά συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων. Από τα 16 είδη, ι, ΙΙ και ΙΙΙ είναι η κοινή κολλαγόνα που βρέθηκαν στον άνθρωπο. Κολλαγόνο συνθέτει το περισσότερο από το 25% των πρωτεϊνών στο σώμα μας? στην πραγματικότητα είναι συχνά αναφέρεται ως η κόλλα που μας κρατάει μαζί. Είναι το δεύτερο μεγαλύτερο στοιχείο στους οργανισμούς μας μετά το νερό.

Είδη κολλαγόνου. Τύπου ι, II και III κολλαγόνα αντιπροσωπεύουν μέχρι το 90% του κολλαγόνου στο σώμα μας. Τύπος απαιτείται για το υγιές δέρμα, σύνδεσμοι, οστά, δόντια και τένοντες. Κολλαγόνο τύπου II βρίσκεται σε χόνδρους και τα μάτια σας. Ενώ ο τύπος ΙΙΙ απαιτείται για μυϊκό τόνο, αιμοφόρα αγγεία, και πάλι στο δέρμα.

Κολλαγόνο ένα περίεργο φυσικό προϊόν. Το σώμα του ένα νεογέννητο μωρό είναι πλούσια σε κολλαγόνο, εντούτοις από περίπου την ηλικία των 25 τη δυνατότητα να αναπαράγουν κολλαγόνο μειώνεται. Μετά την ηλικία των 35 συνολικά σταματά και η παλαίωση παίρνει σε πλήρη εξέλιξη. Η καλύτερη πηγή του κολλαγόνου από ζώα είναι από βόειο κρέας ή κοτόπουλο, ωστόσο ένα θαλάσσιο κολλαγόνο αποδεικνύεται τώρα να είναι καλύτερα. Ασπράδια αυγών ή φύτρο σιταριού μπορεί να είναι η μόνη πηγή για χορτοφάγους.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε κολλαγόνο συμπλήρωμα

Φανούν νεώτεροι.

 • Τα οφέλη του κολλαγόνου μπορεί να βοηθήσει να ενισχύσει τα μαλλιά και την τόνωση της ανάπτυξης.
 • Τα νύχια μπορεί να γίνει ισχυρότερη, λευκές κηλίδες πρέπει να εξαφανιστούν και της κοίτης των ονύχων πρέπει να διατηρούν ένα υγιές χρώμα.
 • Δέρμα θα εμφανιστεί λιγότερο ξηρό και ελαστικότητα είναι πιθανό να βελτιώσει, δίνοντας μια ομαλή εμφάνιση νέων.
 • Δέρμα, επίσης, θεραπεύει γρήγορα και θα βοηθήσει στη μείωση του ουλώδους ιστού.
 • Κυτταρίτιδα. Λόγω τις ενυδατικές του ιδιότητες, κολλαγόνο βοηθά στη μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας.
 • Απώλεια βάρους. Κολλαγόνο βοηθά στην απώλεια βάρους, όπως είναι όλα πρωτεΐνη και αυτό να μεταβολίζει το λίπος και να βοηθά την ανάπτυξη των μυών.
 • Βοηθά να ξεθωριάζει σημεία ηλικίας. Στην περίπτωσή μου, μια πολύ σκοτεινή εποχή σημείο στο πίσω μέρος του χεριού μου έχει σχεδόν εξαφανιστεί.

Αισθάνονται νεότεροι.

 • Αρθρίτιδα και πληγή αρθρώσεις. Κολλαγόνου μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση πόνου και τριβής στις αρθρώσεις σας όπως είναι ξανά χόνδρου.
 • Οστά. Κολλαγόνο είναι εξίσου σημαντική για τα οστά σας, όπως το ασβέστιο. Τα οφέλη του κολλαγόνου να βοηθήσουν να ενισχύσουν τα οστά και να μειώσει την πιθανότητα τους να γίνονται εύθραυστα.
 • Καλό για τα μάτια σας. Ο κερατοειδής πρέπει κολλαγόνου και αυτό θα βοηθήσει επίσης να κρατήσει τους μυς στα μάτια σας εύπλαστο, προσφέροντάς σας την καλύτερη όραση.
 • Καρδιακές παθήσεις. Κολλαγόνο θα βοηθήσει στην απομάκρυνση της πλάκας από τα τοιχώματα των αρτηριών ενώ την ενίσχυση και την επισκευή τους.
 • Γυμναστήριο. Κολλαγόνο χτίζει μυϊκό τόνο και βοηθά την καρδιαγγειακή υγεία.
 • Κρατήσει τον εγκέφαλό σας υγιή. Glya κύτταρα παρέχουν διατροφή στον εγκέφαλό σας και αυτές που υποστηρίζονται από το κολλαγόνο. Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι το μυαλό σας παίρνει τα οφέλη του κολλαγόνου, έτσι ώστε το μυαλό σας παραμένει σε καλή κατάσταση καθώς γερνάτε.

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα οφέλη που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε, βασικά κολλαγόνο θα είναι ένα πλεονέκτημα για κάθε μέρος του σώματός σας.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε κολλαγόνο συμπλήρωμα

Πώς παίρνετε το κολλαγόνο;

Το κολλαγόνο είναι δύσκολο να απορροφούν σε μια φυσική διατροφή, βρίσκεται ουσιαστικά σε ζελατίνη. Κρέμες ομορφιά δεν είναι πολύ αποτελεσματικό, όπως το δέρμα θα απορροφήσει δεν κολλαγόνου, ενώ, ενέσεις είναι πολύ ακριβά, διαρκεί μόνο λίγους μήνες. Ωστόσο, η καλύτερη μορφή του κολλαγόνου και ο ευκολότερος τρόπος για το σώμα να απορροφήσει, είναι να το πάρετε μέσω ένα συμπλήρωμα, και σας προτείνουμε το κολλαγόνο προϊόντα υδρόλυσης.

Μια εξαιρετική, μέγιστη φροντίδα Αντιγήρανση και κοινή συνδυασμός ΔΥΝΑΜΗΣ έχει επίσης υποτίθεται για την ενίσχυση του μαλλιά, δέρμα και νύχια καθώς επίσης και προσφέροντας κοινή υποστήριξη.

Το κολλαγόνο είναι μια φυσική πρωτεΐνη του σκελετού και είναι ένα από τα πιο πλούσια συστατικά του σώματος, αντιπροσωπεύοντας σχεδόν το 80% του δέρματος, μυών και του συνδετικού ιστού του σώματος. Εξάντληση του κολλαγόνου στο δέρμα είναι ο κύριος λόγος για το σχηματισμό των γραμμών, ρυτίδες και την εμφάνιση της γήρανσης του πληθυσμού.

 • Κατάλληλο, όπως ένα δέρμα & κοινή φροντίδα συμπλήρωμα για άνδρες και γυναίκες
 • Ιδανικό για όσους αναζητούν να βοηθήσει να επιβραδύνει κάτω από το δέρμα του διαδικασία γήρανσης
 • Μπορεί να βοηθήσει να μειώσει τα συμπτώματα της οστεοαρθρίτιδας

Πιστεύεται ότι από την ηλικία των 25, το σώμα σας χάνει κολλαγόνου σε ποσοστό 1,5% ετησίως, έτσι από την ηλικία των 35, το σώμα σας θα έχουν χάσει 15% και από 45, 30%. Αυτό είναι όταν μπορείτε πραγματικά να αρχίσετε να παρατηρείτε μια αλλαγή στην ελαστικότητα του δέρματός σας και την υφή. Κολλαγόνο σωστή ισορροπία στο σώμα είναι επομένως ιδιαίτερα επιθυμητή, και ζωτικής σημασίας, εάν σας φαίνεται και η δομή του προσώπου είναι να διατηρηθούν.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε κολλαγόνο συμπλήρωμα

οφέλη του κολλαγόνου