» » Κριτικές συμπλήρωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος

Κριτικές συμπλήρωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος

Κριτικές συμπλήρωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτοςΠοτέ μία από εκείνες τις ημέρες που ακριβώς φάνηκε να ξεκινήσετε για το λάθος πόδι και ως εκ τούτου όλη την ημέρα φαινόταν «off»; Ίσως είχε να κάνει με το πώς ξεκινήσατε την ημέρα.

Δεν είναι η ώρα να επανεξετάσουμε αστραπιαία ταχύτητα πρωινό του τίποτα, αλλά που περιέχουν μεταποιημένες «πράγματα» ποιος-ξέρει-τι; Γιατί να μην προσθέσετε μια ταχεία, υγιεινά, ενέργειας-εγχυθεί ποτά πρωινό σας για να ωθήσει την αξία του ό, τι άλλο μπορείτε να φάτε;

Δεν είναι πλέον εσείς (ή το παιδί σας) πρέπει να καθίσει στο γραφείο σας αίσθημα πεσμένα ή ληθαργικό όλο το πρωί γιατί έπρεπε να σηκωθεί 'πολύ νωρίς"για την εργασία ή το σχολείο. Ή βασίζονται σε ένα πρόχειρο φαγητό πρωινό.

Στην ιδανική περίπτωση, θα ήταν καλύτερο να προετοιμάσει ένα υγιεινό πρωινό από τον ακατέργαστη ολόκληρα τα τρόφιμα που απολαμβάνετε και που τροφοδοτούν και συντηρούν το σας. Ωστόσο, πολλοί από εμάς απλά δεν έχουν το χρόνο να κάνει αυτό κάθε πρωί, ή να ξυπνήσουν αργά και να είναι σε θέση να αποσπάσουν κάτι υγιές σε.

Μια υγιή επιλογή θα ήταν ένα φιαγμένο από υψηλής ποιότητας, ολόκληρη, τα ωμά τρόφιμα που πλημμυρίζουν το σώμα σας με το «βασικό» αντιοξειδωτικό- και επίσης προσφορά σας με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη επίπεδα που βοηθούν να κρατήσουν το πας χωρίς το μεσημέρι «crash» σας μπορεί να πάρει από την εξαερωτήρων-βαρύ πρωινό.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε συμπλήρωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος

Σκόνη πρωτεΐνης είναι το καλύτερο συμπλήρωμα

Είμαι βέβαιος ότι θα είστε ευτυχείς να ξέρετε ότι μου σύσταση προβλέπει υγεία του ανοσοποιητικού υποστήριξη – κάτι που κάθε γονέας θέλει για τα παιδιά τους (ειδικά κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους), και ενήλικες θέλουν για τον εαυτό τους επίσης.

Συν, εσείς πρόκειται να αγαπούν πόσο γρήγορα και εύκολο αυτό είναι. Παίρνει περίπου ένα λεπτό να αναμειγνύεται υγρό και σκόνη. Μπορείτε να πιείτε από μόνη της ή να προσθέσετε ένα ζευγάρι οργανικά ωμά αυγά ελεύθερης βοσκής και ίσως μερικά φρέσκα μούρα. Θα έχετε μια εξαιρετικά θρεπτικό ποτό για να προσθέσετε στο πρωινό σας που θα σας βοηθήσει να σας ημέρα ξεκίνησε με το δεξί.

Το σώμα σας έχει σχεδιαστεί για να είναι υγιής. Αν δώσετε αυτό με τις πρώτες ύλες που χρειάζεται, όπως υγιεινές τροφές, άσκηση, καθαρό νερό, επαρκή ύπνο και αποφυγή «τοξικές» επιδράσεις, θα κινηθεί μακριά από το λιγότερο-από-τη βέλτιστη υγεία και προς την υγεία.

Ένας από τους τρόπους που το σώμα σας πετυχαίνει τον στόχο αυτό είναι με τη χρήση αντιοξειδωτικών να περιορίσει τη ζημία ελεύθερων ριζοσπαστών που μπορεί να υπονομεύσει την υγεία σας.

Οι ελεύθερες ρίζες είναι αντιδραστική σωματίδια που αναπηδούν γύρω από τα κύτταρα σας, βλάπτει τα πάντα αγγίζουν. Γίνονται ενεργό (ή αντιδραστικός) λόγω στρες, κακή διατροφή, τοξίνες στο περιβάλλον σας, και ακόμη και ως αποτέλεσμα της διαδικασίας του μεταβολισμού.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε συμπλήρωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος

Συμπλήρωμα με όλα σκόνη πρωτεΐνης τυρογάλακτος φυσικό

Ιδίως καθώς γερνάτε, το σώμα σας σταδιακά να χάνει την ικανότητά του να παράγουν αμινοξέα ζωτικής σημασίας — τις βασικές πρωτεΐνες που χρειάζεστε για την παραγωγή ενέργειας, δράσεις του ανοσοποιητικού συστήματος και συσσώρευση της πρωτεΐνης των μυών.

Ως εκ τούτου, την ανάγκη να συμπληρώσουμε με αυτά τα αμινοξέα αυξάνεται καθώς γερνάτε και να αυξήσεις ακόμη περισσότερο σε περιόδους υψηλής σωματική καταπόνηση, όπως μετά από μια προπόνηση, ή όταν αναρρώνουν από τραυματισμό ή ασθένεια.

Ορός γάλακτος σε πρωτεΐνες που περιέχει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα. Plus διαθέτει την υψηλότερη βαθμολογία ποιότητας πρωτεΐνη μεταξύ όλες τις πρωτεΐνες. Έτσι, είναι μια πλήρης πρωτεΐνη.

Πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι ένα υποπροϊόν της διαδικασίας παραγωγής τυριού. Κάποτε ήταν απορρίπτονται ή χρησιμοποιούνται για τη διατροφή των ζώων, αλλά οι ερευνητές αργότερα ανακάλυψε την απίστευτη ορού γάλακτος πρωτεΐνης οφέλη για τους ανθρώπους.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε συμπλήρωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος

Πρωτεΐνη ορού γάλακτος υψηλής ποιότητας μπορεί να έχει δραματικές επιπτώσεις. Οφέλη περιλαμβάνουν:

 • Υποστηρίζει την υγεία του ανοσοποιητικού σας
 • Υποστηρίζει τα επίπεδα ενέργειας σας
 • Υποστηρίζει την υγεία σας αρθρώσεων και των μυών
 • Υποστηρίζει σας έντερο ευεργετικά βακτήρια
 • Προωθεί σας μυϊκή δύναμη, την αντοχή και την ανάκαμψη
 • Προστατεύει τα κύτταρα όλους τους ιστούς σας μέσω τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες
 • Προβλέπει συνολικά βέλτιστη υγεία κρίσιμη αμινοξέα και πρωτεΐνες
 • Υποστηρίζει την βέλτιστη μεταβολικό ρυθμό και την καύση επίπεδο λίπους του σώματός σας

Μπορείτε να δείτε γρήγορα γιατί η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι τόσο ευεργετική για όσους ζουν σε έναν ενεργό τρόπο ζωής.

Προσωπικά, μου αρέσει το πόσιμο κουνήματα από την πρωτεϊνική σκόνη ορρού γά — δεν υπάρχει κανένας καλύτερος τρόπος να Χαιρετήστε την ημέρα ή να τελειώσει μια προπόνηση από ό, τι με ένα νόστιμο κρύο πρωτεΐνη ανακινείται.

Να ενισχύσει την πρωτεΐνη περιεχομένου ακόμη περισσότερο, μερικές φορές προσθέτω δύο οργανικά, ελεύθερης βοσκής αυγά που μπορώ να αγοράσω από έναν τοπικό αγρότη. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό γεύμα μετά την προπόνηση. Αυτό κρατά συμβαίνει όλο το πρωί.

Αλλά, εύρεση μια σκόνη πρωτεΐνης που περιέχει το σωστό πρωτεΐνες, στο πιο αποτελεσματικό μείγμα, με τα πιο θρεπτικά και ευεργετικά αποτελέσματα, και τα γούστα πραγματικά καλή μπορεί να είναι μια πραγματική πρόκληση.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε συμπλήρωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος

Σκόνη πρωτενης τυρογάλακτος πραγματικά υψηλής ποιότητας είναι δύσκολο να βρεθεί

Στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι εντελώς αδύνατο.

Ίσως έχετε κάνει ό, τι έχω κάνει, και προσπάθησα ακριβώς για κάθε μάρκα εκεί έξω … και επίσης να θέσει υπό αμφισβήτηση τα ίδια τα είδη των πραγμάτων που έκανα:

 • Τι είναι όλα εκείνα τα συστατικά τυχαία;
 • Πώς μπορώ να ξέρω περιέχει το καλύτερο πρωτεΐνες που χρειάζομαι πραγματικά;
 • Γιατί περιέχει τόσες πολλές τεχνητές γλυκαντικές ουσίες;
 • Πώς μπορώ να προσδιορίσω όπου η σκόνη πρωτεΐνης προήλθε από (π.χ., είναι οι αγελάδες τρέφονται κόκκους ή βοσκοτόπων που τρέφονται, και ούτω καθεξής);
 • Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ζέστη και το κρύο επεξεργασίας και πώς επηρεάζει η σκόνη πρωτεΐνης;
 • Να διαλέξω απομονωμένες πρωτεΐνες ή ένα πυκνό;
 • Χρειάζεται να ανησυχούν για τα επίπεδα βαρέων μετάλλων στη σκόνη πρωτεΐνης;

Τι είναι το πιο δύσκολο κομμάτι της εξεύρεσης μια πρωτεϊνική σκόνη ορρού γά ποιότητας; Τα περισσότερα εμπορικά σήματα έξω εκεί πραγματικά δεν σας δίνουν απαντήσεις σε όλα αυτά τα ζητήματα.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε συμπλήρωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος

Δεν όλα ορού γάλακτος σε σκόνη είναι ίσες

Στην έρευνά μου, έχω μάθει ένα τεράστιο ποσό για τις σκόνες πρωτεΐνης διαθέσιμα ορού γάλακτος στην αγορά. Σοκαρίστηκα από ό, τι ανακάλυψα και νομίζω ότι θα είστε, πάρα πολύ.

Για τους εκκινητές, πολλά εμπορικά διαθέσιμα ορού γάλακτος πρωτεΐνη σκόνες είναι σημαντικά κατεστραμμένο και διατροφικά ελλιπής λόγω πολλαπλών τεχνικών εργασιών και επειδή η αρχική πηγή του ορού είναι σε κίνδυνο.

Επιπλέον, κάποια δημοφιλή ηγετικά σήματα σε σκόνη πρωτεΐνης μπορεί να περιέχει επικίνδυνα επίπεδα βαρέων μετάλλων. Μια Consumer Reports δοκιμή έδειξε ότι τρία από τα 15 πρωτεΐνη ποτά δοκιμαστεί περιείχε επικίνδυνη επίπεδα αρσενικού, καδμίου και μολύβδου.

Όλα αυτά σημαίνουν ότι πριν ακόμη και έχετε ανοίξει το δοχείο, είστε σε μπελάδες. Και αυτό απλά δεν είναι σωστό. Αυτός είναι ο λόγος μου δημιουργήθηκε μια λίστα που συγκρίνει τα dos και don'ts κατά την επιλογή μιας ποιότητας πρωτεΐνη ορού γάλακτος σε σκόνη.

Γίνετε μια εύνοια. Ελέγξτε έξω αυτόν τον κατάλογο και να σιγουρευτείτε ότι αγοράζετε μια σκόνη πρωτεΐνης ορού γάλακτος που έχει όλα τα εννέα από αυτά τα προσόντα που απαιτούνται για να είναι μια πραγματική νικητής.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε συμπλήρωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος

Δώστε στο σώμα σας το καλύτερο σκόνη πρωτενης τυρογάλακτος

Κάθε μέρα το σώμα σας αντιμετωπίζει μια σειρά από παράγοντες άγχους που αμφισβητούν συνεχώς την υγεία και την ευημερία σας. Τα πάντα, από καθημερινές εντάσεις στη σωματική άσκηση στη διατροφή σας μπορεί να στέλεχος φυσική ισορροπία του σώματος σας.

Τονίσω, γήρανση και την άσκηση – ιδιαίτερα υπερβολική προπόνηση – μπορούν να διασπάσουν άμυνες του οργανισμού σας.

Να παραμείνει και να διατηρήσει καλύτερη υγεία σας, εδώ είναι μερικά προληπτική πράγματα που μπορείτε να κάνετε:

 • Περιορίσει το περιττό άγχος και εξουδετέρωση της κανονικής άγχος από εξάσκηση τεχνικές χαλάρωσης
 • Φάτε μια ισορροπημένη διατροφή που περιλαμβάνει αφθονία φρέσκα, ωμά, οργανικά φρούτα και λαχανικά
 • Συμμετάσχουν σε ένα πρόγραμμα άσκησης τακτική και λογική
 • Συμπλήρωμα με μια σκόνη πρωτεΐνης ορού γάλακτος όλος-φυσικό, όπως ορού γάλακτος θαύμα ™

Με θαύμα ορού γάλακτος ™, μπορείτε να αισθάνονται σίγουροι σας να προμηθεύει το σώμα σας με όλα τα βασικά αμινοξέα, όλα τα ιχνοστοιχεία ευεργετικά ορού γάλακτος που είναι άθικτο, και τη μέγιστη βιολογική αξία που θα πρέπει να παραμείνουν υγιείς, να ανακτήσει γρήγορα, και να μπει στην καλύτερη μορφή της ολόκληρη τη ζωή σας.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε συμπλήρωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος