» » κολλαγόνο σχόλια και πληροφορίες

κολλαγόνο σχόλια και πληροφορίες

Το κολλαγόνο είναι μια ουσία που παράγεται φυσικά από τον οργανισμό. Ωστόσο, η παραγωγή της εν λόγω ουσίας μειώνεται καθώς οι άνθρωποι μεγαλώνουν. Τα αποτελέσματα της χαμηλής παραγωγής περιλαμβάνουν τις ρυτίδες, λέπτυνση του δέρματος και εύθραυστα μαλλιά, μεταξύ άλλων.

Υπάρχουν μια σειρά από κολλαγόνο συμπληρώματα διαθέσιμα στην αγορά που μπορεί να αποκαταστήσει το ποσό του κολλαγόνου στο σώμα. Πολλά άτομα χρησιμοποιούν συμπληρώματα κολλαγόνου για τη μείωση των γραμμών και των ρυτίδων.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε κολλαγόνο συμπλήρωμα

Τι είναι το κολλαγόνο;

κολλαγόνο σχόλια και πληροφορίεςΤο κολλαγόνο είναι μια πρωτεΐνη που βρίσκεται στο συνδετικών ιστών του σώματος. Είναι σημαντική στη λήψη ορισμένων μέρη του σώματος όπως τα νύχια ισχυρή και είναι επίσης ένας σημαντικός παράγοντας στον τομέα της υγείας του κοινού. Κολλαγόνο συμπληρώματα έρχονται σε διάφορες μορφές. Ένα από τα πιο κοινά ονομάζεται ζελατίνη.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα η ζελατίνη έχει χρησιμοποιηθεί σε αντικατάσταση του κολλαγόνου και έχει σκεφτεί να ενισχύσει τα νύχια και μαλλιά. Άτομα που πάσχουν από παθήσεις όπως η οστεοαρθρίτιδα και ρευματοειδή αρθρίτιδα συχνά λαμβάνουν κολλαγόνο συμπληρώματα για να αντικαταστήσει κολλαγόνου στις αρθρώσεις.

Το κολλαγόνο συμπληρώματα που χρησιμοποιούνται κυρίως σε αυτή την περίπτωση έχει κολλαγόνου του κοτόπουλου ως δραστικό συστατικό. Υπάρχουν επίσης κολλαγόνου κρέμες που εφαρμόζονται στο δέρμα για να βοηθήσει στη μείωση των ρυτίδων και γραμμών.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε κολλαγόνο συμπλήρωμα

Πώς λειτουργεί το κολλαγόνο

Το κολλαγόνο είναι μια μορφή ινώδης πρωτεΐνη που είναι κανονικά παρόντες στα σώματα των ανθρώπων και ακόμη και θηλαστικών. Παρέχει μια υποστηρικτική δομή για διάφορους ιστούς του σώματος όπως μύες, οστά και τους συνδέσμους και τους εμποδίζει να καταρρέει. Λειτουργεί με μια άλλη Ένωση που ονομάζεται ελαστίνη για την παροχή δύναμη και σταθερότητα στους ιστούς.

Κολλαγόνο εργάζεται επίσης για να κρατήσει το δέρμα αναζητούν σταθερή, σφιχτό, ευέλικτη και νεανική όψη. Νέους φυσικά παραγωγή κολλαγόνου από άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Με την ηλικία, το κολλαγόνο στο σώμα αναλύεται οδηγεί να ρυτίδων και διπλώνει γύρω από το στόμα. Ως εκ τούτου, η διέγερση κολλαγόνου οδηγεί σε μια πιο νεανική εμφάνιση του δέρματος. Η ουσία έχει χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα στην καταπολέμηση της τα σημάδια της γήρανσης.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε κολλαγόνο συμπλήρωμα

Κολλαγόνο στην πλαστική χειρουργική

Κολλαγόνο εργάζεται για να μειώσει τα σημάδια της γήρανσης από plumping το δέρμα, καθιστώντας την σταθερή και ευέλικτο λόγω του ινώδους και σταθερή δομή της ουσίας. Πολλοί Πλαστικοί χειρουργοί χρησιμοποιούν την ουσία για να δώσει στους πελάτες τους μια νεανική εμφάνιση. Στην περίπτωση αυτή, το κολλαγόνο εγχέεται απευθείας στο δέρμα στις περιοχές με καταθλίψεις που δημιουργήθηκε από τις ρυτίδες.

Το κολλαγόνο γεμίζει τις ρυτίδες να καταστούν λιγότερο αισθητή. Οι ενέσεις κολλαγόνου μπορεί να διαρκέσει μέχρι και έξι μήνες μετά την οποία πρέπει να περάσουν από την ίδια διαδικασία για να ξαναγεμίσετε τις ρυτίδες. Η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει μερικές ώρες ή λεπτά ανάλογα με την έκταση των ρυτίδων.

Το κολλαγόνο έχει διάφορες άλλες χρήσεις συμπεριλαμβανομένων κατασκευή τεχνητού δέρματος για θύματα εγκαυμάτων. Το κολλαγόνο που χρησιμοποιούνται σε αυτή τη διαδικασία κανονικά προέρχεται από βοοειδή ή ιπποειδή πηγές για να αντικαταστήσει το χαμένο δέρμα ως αποτέλεσμα της εγκαύματα τρίτου μέρους. Πρόσφατα, κολλαγόνο από ανθρώπινες πηγές και έχει γίνει διαθέσιμη για δέρμα αντικατάσταση σε περίπτωση εγκαύματα, αν και είναι πιο ακριβά.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε κολλαγόνο συμπλήρωμα

Οφέλη από συμπληρώματα κολλαγόνου

Πολλοί άνθρωποι παίρνουν συμπληρώματα κολλαγόνο λόγω της σημαντικά οφέλη στην υγεία έχει στο σώμα. Ανεκδοτικά εκθέσεις επισημαίνουν ότι υπάρχουν ορισμένες βελτιώσεις όταν λαμβάνεται. Ωστόσο, λίγη έρευνα έχει γίνει για τη στήριξη της αποτελεσματικότητας αυτών των συμπληρωμάτων.

Η ουσία είναι φιλοδοξούσε να βοηθήσει τα άτομα με αρθρίτιδα και άλλες ασθένειες που επηρεάζουν τις αρθρώσεις ή τα οστά. Κολλαγόνο που βοηθά να αυξηθεί η κινητικότητα και να μειώσει τον πόνο. Κολλαγόνο θεωρείται επίσης για να βελτιώσει την εμφάνιση του δέρματος, τα νύχια και μαλλιά. Υπάρχουν διάφορα επίκαιρα υγείας προϊόντα που διατίθενται για την ενίσχυση της το βλέμμα του δέρματός σας. Ενέσεις κολλαγόνου είναι συνήθως χορηγείται από τους πλαστικούς χειρούργους για να διορθώσει το δέρμα εσοχές και παχουλός επάνω το δέρμα.

κολλαγόνο σχόλια και πληροφορίες

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε κολλαγόνο συμπλήρωμα

Κολλαγόνο για αρθρίτιδα

Διάφορες μελέτες δείχνουν ότι το κοτόπουλο κολλαγόνο συμπληρώματα μπορεί να είναι αποτελεσματική στη θεραπεία των πόνο, πρήξιμο και δυσκαμψία γύρω από τις αρθρώσεις. Αυτού του τύπου κολλαγόνου είναι ως επί το πλείστον χρησιμοποιείται από άτομα που πάσχουν από ρευματοειδή αρθρίτιδα. Μελέτες επίσης δείχνουν ότι το κολλαγόνο συμπληρώματα που χρησιμοποιούνται με πρωτεΐνες και αμινοξέα συμπληρώματα βοηθούν στη βελτίωση της κινητικότητας και της ευελιξίας σε αθλητές.

Κολλαγόνο παρενέργειες

Οι παρενέργειες από τη λήψη συμπληρωμάτων κολλαγόνου ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του κολλαγόνου συμπλήρωμα που έχει χρησιμοποιηθεί. Κρέμες κολλαγόνο θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο για το πορτοφόλι και όχι στο πρόσωπο ή το δέρμα. Προφορική κολλαγόνο συμπληρώματα μόνο θα θέτουν σε κίνδυνο, εάν κάποιος έχει ευαισθησίες των τροφίμων? Οι περισσότεροι κολλαγόνο συμπληρώματα είναι κατασκευασμένα από προϊόντα που προέρχονται από αγελάδες ή τα κοτόπουλα.

Ενέσεις κολλαγόνου μπορεί να προκαλέσει ορισμένες ανεπιθύμητες ενέργειες σε άτομα με αλλεργικές αντιδράσεις σε ενέσεις. Ωστόσο, οι δοκιμές που συνήθως γίνονται πριν από την ένεση για να προσδιορίσετε αν το άτομο έχει αυτό το είδος της αλλεργίας. Άτομα με αυτοάνοσα νοσήματα, όπως απλό έρπητα μπορεί να εμφανίσουν μια φωτοβολίδα-up, επειδή το σώμα αντιδρά στην νέα ουσία.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε κολλαγόνο συμπλήρωμα