» » κολλαγόνο συμπληρώματα για περιποίηση προσώπου

κολλαγόνο συμπληρώματα για περιποίηση προσώπου

Η ιδέα ότι η κατάποση κάποια κολλαγόνο συμπληρώματα, που προέρχεται από αγελάδες χόνδρο, θα συμβάλλουν στην υγεία σας κολλαγόνου του σώματος είναι, κατά τη γνώμη μας, είναι δύσκολο να καταπιεί! Και ακόμα, χιλιάδες άνθρωποι καταναλώνουν κολλαγόνου και έτσι ονομάζεται «υδρολυμένη» κολλαγόνου, ως συμπληρώματα με την πεποίθηση ότι θα βοηθήσει τους ανακτήσει μια νεανική εμφάνιση.

Με τη γήρανση, φυσική παραγωγή κολλαγόνου του σώματος αρχίζει να επιβραδύνει και ελευθέρων ριζών που προκαλούνται από την έκθεση στον ήλιο και ρύπανση σημαίνει το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του και γίνεται πιο επιρρεπείς σε ρυτίδες.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε κολλαγόνο συμπλήρωμα

Κολλαγόνο συμπληρώματα

κολλαγόνο συμπληρώματα για περιποίηση προσώπουΚολλαγόνο συμπληρώματα υποτίθεται ότι πρέπει να αντιστραφεί αυτή η φυσική απώλεια του κολλαγόνου, αλλά είναι δύσκολο να δούμε πώς η κατάποση κάποια αγελάδα κολλαγόνο ενδεχομένως θα μπορούσε να βοηθήσει. Για αρχή, το κολλαγόνο είναι η πιο άφθονη πρωτεΐνη στο σώμα και έτσι έχουμε ήδη αρκετά κιλά του.

Έτσι τα λίγα χιλιοστόγραμμα του κολλαγόνου αγελάδα σε ένα συμπλήρωμα είναι εντελώς άσχετο, ιδιαίτερα δεδομένου ότι μας πεπτικά ένζυμα θα το σπάσει σε λίγα απλά αμινοξέα – όπως εμείς δεν μπορεί να απορροφήσει το κολλαγόνο ούτως ή άλλως!

Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να δείτε μετά από δική σας κολλαγόνου με την κατανάλωση άφθονα φρούτα και λαχανικά, μένοντας έξω από τον ήλιο, και εάν δεν καπνίζουν.

Μια ομάδα θρεπτικές ουσίες, που βρίσκονται στα φρούτα και λαχανικά, ονομάζονται φλαβονοειδή έχουν αναγνωρισθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα ως σημαντικά για την υγεία. Αλλά πιο πρόσφατα, ένα τμήμα της οικογένειας φλαβονοειδών που ονομάζεται ανθοκυανιδίνες έχουν αναγνωριστεί ως ιδιαίτερα σημαντικά στην υποστήριξη και επισκευή κολλαγόνο-πλούσιο δομές του σώματος. Στα φυτά, οι ανθοκυανιδίνες ευθύνονται για τις χρωστικές ουσίες που δίνουν φρούτα και τα μούρα τους θαυμάσια πλούσια χρώματα.

Κάποια στοιχεία δείχνουν ότι οι ανθοκυανιδίνες προστασία και ενίσχυση κολλαγόνου και της ελαστίνης, αναστέλλοντας κυριολεκτικά τη δράση των ελεύθερων ριζών και καταστρεπτικά ένζυμα που ονομάζεται collagenases που είναι γνωστό ότι αποδυναμώσει σταδιακά το κολλαγόνο μας καθώς γερνάμε. Το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι απλά δεν τρώνε αρκετά από αυτά τα τρόφιμα να έχουν σημαντικές επιπτώσεις.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε κολλαγόνο συμπλήρωμα

Κολλαγόνο συμπληρώματα για περιποίηση προσώπου

Φαίνεται ότι η πλειοψηφία του δυτικού κόσμου είναι σε μια προσπάθεια για την καταπολέμηση της τα σημάδια της γήρανσης, αλλά αυτό όλο και πιο δημοφιλής για να ψάξουν για λιγότερο παρεμβατική τρόπους για να κάνει αυτό. Λοιπόν, γιατί είναι ακριβώς ότι η εμφάνιση του δέρματος μας υποβαθμίζει με την ηλικία και τι να κάνουμε για αυτό;

Το κολλαγόνο είναι μια πρωτεΐνη που βρίσκεται στο συνδετικών ιστών σε όλο μας το σώμα, και είναι ένα σημαντικό συστατικό του δέρματός μας. Καθώς μεγαλώνουμε, το εσωτερικό στρώμα του δέρματος μας χάνει κολλαγόνου, τη καθιστώντας λιγότερο εύπλαστο και σταθερή και πιο ευάλωτα σε βλάβες και αισθητή σημάδια της γήρανσης, όπως sagginess του δέρματος και ρυτίδες.

κολλαγόνο συμπληρώματα για περιποίηση προσώπου

Στο νεανικό δέρμα, το κολλαγόνο πλαίσιο είναι άθικτο και το δέρμα να παραμένει ενυδατωμένο, ελαστικό. Είναι ανθεκτική σε τις πολλές εκφράσεις του προσώπου που εγκρίνουμε καθώς και καθημερινή περιβαλλοντικής έκθεσης. Όμως, διαχρονικά, αποδυναμώνει τη δομή υποστήριξης και το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του. Το δέρμα αρχίζει να χάνει το ύφος όπως το κολλαγόνο υποστήριξη φθείρει.

Πιθανότατα έχετε ακούσει «ενέσεις κολλαγόνου», ή «κρέμες κολλαγόνο», η βιομηχανία ομορφιάς απάντηση για να βοηθήσει τους άνδρες και γυναίκες καταπολέμηση τα σημάδια της γήρανσης.  Ωστόσο, πιο πρόσφατα, εσωτερική κολλαγόνο συμπληρώματα έχει προταθεί ως ένας αποτελεσματικός τρόπος για να βοηθήσει στην καταπολέμηση της τα σημάδια της γήρανσης. Μελέτες έχουν δείξει ότι η λήψη κάψουλες κολλαγόνου ενεργοποιεί το σχηματισμό του νέου κολλαγόνου από τον οργανισμό, ενεργώντας έτσι ως συμπλήρωμα αντι-γήρανσης.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε κολλαγόνο συμπλήρωμα

Το μόριο του κολλαγόνου ιστορικά έχει θεωρηθεί πάρα πολύ μεγάλα για να απορροφηθούν εσωτερικά αλλά νέες προόδους που έχουν σημειωθεί στην παραγωγή κολλαγόνου βιοδιαθέσιμο με τη μορφή συμπληρωμάτων. Πιο κολλαγονούχες ομορφιά συμπληρωμάτων στην αγορά περιέχουν αυτό που ονομάζεται «υδρολυμένο κολλαγόνο' – μια ουσία που παράγεται από διασπά το κολλαγόνο που προέρχεται από οστά ζώων ή/και των συνδετικών ιστών. Αναλύεται το κολλαγόνο μέσω μιας διαδικασίας που ονομάζεται υδρόλυση, που περιλαμβάνει την αποσύνθεση των ενώσεων από αντίδραση με μόρια νερού.

Κολλαγόνο συμπληρώματα μπορεί να βελτιώσει την ανεπιθύμητη εμφάνιση που προκαλούνται από εξάντληση κολλαγόνο με την ηλικία. Υγιείς ανθρώπους γενικά δεν χρειάζεται να λάβουν συμπληρώματα κολλαγόνο, αλλά πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να λάβουν να προωθήσουν μια νεανική εμφάνιση. Κολλαγόνο συμπληρώματα έρχονται σε διαφορετικές δόσεις, επειδή χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς, όπως η διαχείριση της αρθρίτιδας. Όταν χρησιμοποιείται ως συμπλήρωμα της ομορφιά, το κολλαγόνο πρέπει να περιορίζεται σε περίπου πέντε ή έξι γραμμάρια καθημερινά.

Όταν λαμβάνοντας κολλαγόνο συμπληρώματα, είναι σημαντικό να έχουν επαρκή βιταμίνη C και το αμινοξύ 'λυσίνη' στη διατροφή. Μερικά συμπληρώματα κολλαγόνο επίσης περιέχει βιταμίνη C, όπως είναι υπεύθυνη για την κατασκευή του κολλαγόνου στο σώμα και απαιτείται για το κολλαγόνο λύνω. Άλφα λιποϊκό οξύ είναι ένα άλλο συμπλήρωμα να εξετάσει το ενδεχόμενο λήψης με κολλαγόνο, καθώς μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητα της βιταμίνης C στο σώμα.

Εάν εξετάζετε τη χρήση συμπληρωμάτων κολλαγόνου για αντι-γήρανσης σκοπούς ή για θεραπεία της μια χρόνια κατάσταση, μιλήσετε με το γιατρό ή τη φυσική υγεία επαγγελματική πριν από την έναρξη σας σχήμα συμπλήρωμα.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε κολλαγόνο συμπλήρωμα