» » κολλαγόνο συμπλήρωμα παρενέργειες

κολλαγόνο συμπλήρωμα παρενέργειες

Κολλαγόνο συμπληρώματα χορηγούνται σε εκείνους τους ανθρώπους των οποίων το σώμα είναι σε θέση να συνθέσουν αυτή η πρωτεΐνη. Αν και αποτελεσματική, υπάρχουν επίσης μερικές κολλαγόνο συμπλήρωμα ανεπιθύμητες ενέργειες, οι οποίες θα πρέπει να γνωρίζετε.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε κολλαγόνο συμπλήρωμα

κολλαγόνο συμπλήρωμα παρενέργειεςΤο ανθρώπινο σώμα αποτελείται από πρωτεΐνες και άλλα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, που έχουν ζωτική σημασία για μια σειρά από λειτουργίες. Οι μύες αποτελούνται από πρωτεΐνες που βοηθά να ενώνουν τα σκέλη. Μια τέτοια πρωτεΐνη, ενεργεί κολλαγόνου, όπως η δομική μονάδα για το σώμα. Υπάρχουν υψηλά επίπεδα αυτό συγκεκριμένη ινώδης πρωτεΐνη, η οποία μπορεί να βρεθεί σε οστών, χόνδρων, μυς, δέρμα και τένοντες. Κολλαγόνο διαδραματίζει καίριο ρόλο στη διατήρηση του δύναμη και τη σταθερότητα των ιστών του σώματος.

Βοηθά επίσης να κρατήσει το δέρμα τεντωμένο και εύπλαστο. Ωστόσο, με το πέρασμα του χρόνου, το ποσό του κολλαγόνου αρχίζει να καταστρέφουν, που μπορεί να προσδιοριστεί με την παρατήρηση των σημαδιών της γήρανσης. Άτομα με μειωμένα επίπεδα του κολλαγόνου στο σώμα μπορεί να εμφανίσουν επιδείνωση αντοχή των οστών και την χαλάρωση του δέρματος. Ως εκ τούτου να αποφευχθεί αυτό το πρόβλημα πολλά άτομα επιλέγουν συμπληρώματα με κολλαγόνο, που χρησιμοποιεί τα συνθετικά κολλαγόνου που μιμείται το αρχικό.

Το συμπλήρωμα εισάγεται στο σώμα από το στόμα, με τη μορφή κρέμες και επίσης μέσα από Υποδερμικές βελόνες. Στη συνέχεια λειτουργεί ως η φυσική σύνθεση κολλαγόνου και μειώνει τα προβλήματα που προκαλούνται λόγω της ανεπάρκειας αυτή πρωτεΐνη. Ωστόσο μια υπερβολική δόση ή την κακομεταχείριση μπορεί να οδηγήσει σε κολλαγόνο συμπλήρωμα παρενέργειες, που μπορεί να οδηγήσει σε ανεπιθύμητες επιπλοκές σε περίπτωση απουσίας της μια σωστή διάγνωση και θεραπεία.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε κολλαγόνο συμπλήρωμα

Προτεινόμενη δοσολογία συμπληρωμάτων κολλαγόνου

Κολλαγόνο συμπληρώματα συνιστώνται για εκείνα τα άτομα που πάσχουν από δερματικά προβλήματα, καθώς και όσοι έχουν παραμορφώσεις όπως πάρα πολύ λεπτής χείλη, κρεμώντας μάγουλα ή ρυτίδες. Προέρχεται από διάφορες πηγές όπως κοτόπουλο, αγελάδα και τη θαλάσσια ζώα συνθετικά κολλαγόνου.

Η κατάλληλη δόση αυτών των συμπληρωμάτων καθορίζεται με βάση παράγοντες όπως την ηλικία και την υγεία κατάσταση του το πρόσωπο που λαμβάνει την θεραπεία. Ο γιατρός μπορεί επίσης να ελέγξετε εάν το άτομο πάσχει από οποιαδήποτε ασθένεια στα πλαίσια της διοίκησης. Κολλαγόνο συμπληρώματα που πωλούνται με τη μορφή κάψουλες, χάπια, κρέμες και μπορούν επίσης να ληφθούν με τη μορφή ενέσεων.

κολλαγόνο συμπλήρωμα παρενέργειες

Μπορείτε να πάρετε 2 κάψουλες κολλαγόνου με νερό με άδειο στομάχι μετά από ένα γεύμα. Σε περίπτωση που είχατε ένα βαρύ γεύμα, στη συνέχεια να κρατήσει ένα κενό τρεις έως τέσσερις ώρες πριν από τη λήψη της κάψουλας. Αυτό συμβαίνει επειδή το κολλαγόνο πρέπει ανάλυση και να αφομοιώνονται, που μπορεί να καταστήσει αναποτελεσματική. Σε περίπτωση ενέσεις, ο γιατρός μπορεί να εισφέρει ένα φιαλίδιο (περίπου 100 ml), δύο φορές σε μια εβδομάδα. Κρέμες μπορούν να εφαρμοστούν, όπως συνιστάται στην απαιτούμενη περιοχή του σώματος.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε κολλαγόνο συμπλήρωμα

Κινδύνους των συμπληρωμάτων κολλαγόνου

Αν και υπάρχουν μια σειρά από οφέλη των συμπληρωμάτων κολλαγόνου, έχουν επίσης αναφερθεί σε λίγες περιπτώσεις αλλεργικών αντιδράσεων. Οι παρενέργειες μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με το κολλαγόνο συμπλήρωμα θεραπεία χορηγείται στο πρόσωπο. Ο κύριος λόγος για την εμφάνιση της αυτές τις παρενέργειες είναι ότι το Σώμα απορρίπτει το συμπλήρωμα, ή αν με υπερβάλλοντα ζήλο τρόπο, το άτομο παίρνει περισσότερο από τη συνιστώμενη δοσολογία.

  • Μία από τις κοινές παρενέργειες δισκία κολλαγόνου και άλλα συμπληρώματα είναι μια αλλεργική αντίδραση. Στην περίπτωση αυτή, άτομα μπορεί να εμφανίζουν συμπτώματα όπως έκρηξη του δερματικά εξανθήματα, προκαλείται από ναυτία, έμετος, δυσκολία στην αναπνοή, μια βουτιά στην αρτηριακή πίεση και έλκη του δέρματος.
  • Μερικά άτομα μπορεί επίσης να υποφέρουν από την ευαισθησία των τροφίμων, ειδικά όταν πρόκειται για προφορική κολλαγόνο συμπληρώματα. Δεδομένου ότι πολλά από τα συμπληρώματα κολλαγόνου είναι κατασκευασμένα από κοτόπουλο ή αγελάδα προϊόντα, τα άτομα στο χάπι τείνουν να αναπτύξουν ευαισθησία προς ορισμένα τρόφιμα.
  • Κολλαγόνο δισκία μπορεί επίσης να αφήσει ένα αίσθημα άσχημη γεύση στο στόμα. Συνεχής χρήση των χαπιών μπορεί να οδηγήσει στο σχηματισμό ενός επιστρώματος στην γλώσσα το οποίο μπορεί να αλλάξει τη γεύση και να αφήσει μια κακή αναπνοή.
  • Ένεση κολλαγόνου έχει επίσης το μερίδιο των κινδύνων. Το site της ένεσης μπορεί να μολυνθεί σε περίπτωση σύριγγα δεν είναι στείρα. Μώλωπες και το δέρμα μελάγχρωση που μπορεί να διαρκέσει για περισσότερο από μία εβδομάδα παρατηρείται επίσης στο σημείο της ένεσης. Μόνιμες ουλές μπορεί επίσης να προκύψει σε ορισμένες περιπτώσεις, αν το μώλωπες δεν αντιμετωπίζεται αμέσως.
  • Μια άλλη σοβαρή επιπλοκή του κολλαγόνου είναι η εμφάνιση της νέκρωσης του δέρματος. Αυτό είναι μια σοβαρή κατάσταση όπου υπάρχει ανεπαρκής αιμάτωση στους ιστούς, που οδηγεί σε μονόπλευρη ματιά. Το περίγραμμα του προσώπου και δέρματος σταθερότητα μπορεί να υποφέρουν. Σε ακραίες περιπτώσεις, τα κύτταρα χαθεί ελλείψει του σωστή κυκλοφορικού.
  • Άτομα που πάσχουν από αυτοάνοσες διαταραχές πρέπει να αποφευχθεί αυστηρά λήψη συμπληρωμάτων κολλαγόνου σε οποιαδήποτε μορφή. Αυτό ισχύει ειδικά για άτομα που πάσχουν από τον ιό του απλού έρπητα. Το σώμα αντιμετωπίζει ως μια ξένη ουσία και τείνει να απορρίψει, με αποτέλεσμα μια αλλεργική αντίδραση που παρατηρείται ως πρήξιμο του προσώπου και άκρων.
  • Άλλες επιπλοκές της κολλαγόνο συμπληρώματα περιλαμβάνουν ανώμαλη ρυθμό της καρδιάς, δυσκοιλιότητα, σώμα γενικευμένη αδυναμία, υπερασβεστιαιμία, μυϊκούς πόνους και πόνο στις αρθρώσεις κλπ.

Ο ειδικός ιατρός καθορίζει τη δοσολογία του συμπληρώματος κολλαγόνο βασίζεται στην απαίτηση του ατόμου. Είναι πάντα καλύτερο να συμβουλευτείτε έναν ειδικό όταν παίρνετε συμπληρώματα για οποιαδήποτε ανεπάρκεια ή ασθένεια.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε κολλαγόνο συμπλήρωμα