» » δοσολογία φαιντερμίνη για αδυνάτισμα

δοσολογία φαιντερμίνη για αδυνάτισμα

Η συνιστώμενη δόση του φαιντερμίνη για τη μορφή κάψουλας είναι 15 mg, 30 mg ή 37.5 mg μία φορά την ημέρα. Με τα δισκία, η συνιστώμενη δόση είναι 18.75 mg (μισό δισκίο) ή 37.5 mg (ένα δισκίο) μία φορά την ημέρα.

Αν χρειαστεί, παροχέα υπηρεσιών υγείας σας μπορεί να αυξήσει τη δόση σας στο μισό δισκίο δύο φορές την ημέρα. Το φάρμακο προορίζεται για βραχυπρόθεσμη χρήση μόνο.

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσει Phen375 από επίσημη ιστοσελίδα

Δοσολογία με φαιντερμίνη

δοσολογία φαιντερμίνη για αδυνάτισμαΗ δόση της φαιντερμίνη γιατρό σας συνταγογραφεί θα ποικίλλουν, ανάλογα με διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων:

 • Εάν αναπτύσσετε ενοχλητική ή επικίνδυνη φαιντερμίνη παρενέργειες
 • Πώς αποκρίνεστε σε το φάρμακο
 • Το συγκεκριμένο φαιντερμίνη προϊόν
 • Άλλες ιατρικές καταστάσεις που μπορεί να έχετε
 • Άλλα φάρμακα που μπορεί να λάβετε σήμερα.

Όπως συμβαίνει πάντα, δεν ρυθμίσετε τη δόση σας εκτός εάν παροχέα υπηρεσιών υγείας σας ειδικά οδηγίες σας για να το πράξει.

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσει Phen375 από επίσημη ιστοσελίδα

Δοσολογία φαιντερμίνη για αδυνάτισμα

Η συνιστώμενη δόση του κάψουλες φαιντερμίνη για αδυνάτισμα είναι 15 mg, 30 mg ή 37.5 mg μία φορά την ημέρα το πρωί. Για φαιντερμίνη δισκία, η συνιστώμενη δόση είναι 18.75 mg (μισό δισκίο) ή 37.5 mg (ένα δισκίο) μία φορά την ημέρα το πρωί.

Εάν είναι απαραίτητο, το παροχέα υπηρεσιών υγείας σας μπορεί να συστήσει λαμβάνοντας μισό δισκίο δύο φορές την ημέρα να ελέγχετε την όρεξή σας, αν και αυτό αυξάνει τον κίνδυνο της αϋπνίας.

Φαιντερμίνη είναι που προορίζονται για βραχυπρόθεσμη χρήση μόνο (για λίγες εβδομάδες). Χρησιμοποιείτε πλέον δεν είναι πιθανό να είναι αποτελεσματική, δεδομένου ότι το σώμα προσαρμόζεται για την καταστολή της όρεξης ιδιότητες του φαρμάκου. Επίσης, φαιντερμίνη είναι συνήθεια-που αποτελούν και έχει τη δυνατότητα να κακοποιηθεί, άλλος ένας λόγος γιατί η χρήση του πρέπει να περιορίζεται σε λίγες εβδομάδες.

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσει Phen375 από επίσημη ιστοσελίδα

Γενικές πληροφορίες για τη δόση σας φαιντερμίνη

Εκτιμήσεις για τους ανθρώπους που παίρνουν φαιντερμίνη περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 • Φαιντερμίνη έρχεται σε μορφή δισκίου και κάψουλα. Συνήθως λαμβάνεται από το στόμα, μία φορά την ημέρα, αν και μερικοί άνθρωποι μπορεί να πρέπει να πάρετε δύο φορές την ημέρα.
 • Σας δόση πρέπει να ληφθούν, είτε πριν από το πρόγευμα ή μία έως δύο ώρες μετά το πρωινό, ανάλογα με το συγκεκριμένο φαιντερμίνη προϊόν.
 • Αυτό το φάρμακο θα πρέπει να συνδυαστεί με μια σωστή δίαιτα. Δεν είναι γραφτό να χρησιμοποιηθεί χωρίς να κάνει δίαιτα.
 • Μην πάρετε φαιντερμίνη συχνότερα ή σε υψηλότερες δόσεις από προδιαγεγραμμένη, καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε εθισμό ή εξάρτηση.
 • Για το φάρμακο να λειτουργήσει σωστά, πρέπει να λαμβάνεται όπως προδιαγράφεται.
 • Εάν είστε αβέβαιοι για οτιδήποτε σχετίζεται με τη δόση σας φαιντερμίνη, παρακαλώ Μιλήστε με το γιατρό, νοσοκόμα, ή τον φαρμακοποιό.
Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσει Phen375 από επίσημη ιστοσελίδα

Φαιντερμίνη είναι μια καλή επιλογή για απώλεια βάρους

Φαιντερμίνη (Adipex-P, Suprenza) είναι ένα φάρμακο συνταγών τύπου αμφεταμίνης που χρησιμοποιείται για να καταστείλει την όρεξη. Απώλεια βάρους μπορεί να βοηθήσει μειώνοντας την πείνα σας ή να νιώσετε πλήρης επιμηκύνσεις. Μπορεί να συστηθεί ως μέρος ενός γενικότερου προγράμματος αδυνατίσματος φαιντερμίνη, εάν είστε σημαντικά υπέρβαρη — δεν είναι εάν θέλετε να χάσετε λίγα κιλά.

Φαιντερμίνη μπορεί να είναι ένας τρόπος να βάλει μπρος την απώλεια βάρους σας. Αλλά μόλις σταματήσετε τη λήψη του, είναι πιθανό να επανακτήσει το βάρος που έχασες. Αυτός είναι ο λόγος φαιντερμίνη πρέπει να είναι μέρος ενός σχεδίου που περιλαμβάνει την υγιεινή διατροφή και η τακτική άσκηση — είναι πιο πιθανό να διατηρήσουν την απώλεια βάρους σας πάροδο του χρόνου, αν δεν βασίζονται αποκλειστικά σε φάρμακα.

Φαιντερμίνη είναι ένα φάρμακο σχέδιο IV, μια κατάταξη που προσδιορίζεται στα φάρμακα που διαθέτουν δυναμικό για κατάχρηση, αν και το πραγματικό δυναμικό είναι χαμηλό. Φαιντερμίνη είναι εγκεκριμένη μόνο για βραχυπρόθεσμη χρήση — 12 εβδομάδες ή λιγότερο.

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσει Phen375 από επίσημη ιστοσελίδα

Παρενέργειες της φαιντερμίνη

Αν και φαιντερμίνη είναι ένα από τα συνηθέστερα ορισμένο βάρος-απώλεια φάρμακα, έχει ορισμένα δυνητικά σοβαρά μειονεκτήματα.

Οι παρενέργειες μπορεί να περιλαμβάνουν:

 • Αυξημένη αρτηριακή πίεση
 • Ζάλη
 • Ξηροστομία
 • Αϋπνία
 • Νευρικότητα
 • Δυσκοιλιότητα

Φαιντερμίνη δεν είναι μια καλή επιλογή αν έχετε ορισμένες ιατρικές παθήσεις, συμπεριλαμβανομένων των καρδιακών παθήσεων, υψηλή πίεση αίματος, υπερδραστηριότητα του θυρεοειδούς αδένα ή γλαύκωμα, ή εάν είστε έγκυος, μπορεί να μείνει έγκυος ή είναι ο θηλασμός. Επίσης φαιντερμίνη δεν πρέπει να συνδυαστεί με άλλα φάρμακα που απώλεια βάρους.

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσει Phen375 από επίσημη ιστοσελίδα

δοσολογία φαιντερμίνη για αδυνάτισμα