» » απώλεια βάρους με Svetol πράσινο εκχύλισμα καφέ

απώλεια βάρους με Svetol πράσινο εκχύλισμα καφέ

Απώλεια βάρους με Svetol πράσινο εκχύλισμα καφέ.

Υπάρχει ένα μαγικό χάπι διατροφής λίγο που έχει hogging το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σε βάρος απώλεια κόσμο τον τελευταίο καιρό. Όντας μεταξύ του Δρ Οζ πιο συνιστάται συμπληρώματα, πράσινο εκχύλισμα καφέ φαίνεται να είναι η απάντηση για καθένα που συνεχίζει να αγωνίζεται με την απώλεια βάρους.

Ακόμα κι αν υπάρχουν μελέτες που δείχνουν πόσο καλά λειτουργεί και Oz, μάλιστα, έκανε τη δική του μελέτη, υπάρχουν ακόμα μερικοί άνθρωποι που δεν πιστεύουν μόνο οι ισχυρισμοί. Σίγουρα, μπορεί να είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς σε νέα συμπληρώματα απώλειας βάρους, δεδομένου ότι υπάρχουν τόσα πολλά εκεί έξω που ποτέ δεν δώσει τα αποτελέσματα που υπόσχονται. Αλλά αυτή τη φορά είναι διαφορετικό. Γιατί? Ας δούμε.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Svetol εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ

Πώς μπορεί να σας χάσει τόσο πολύ βάρος κάνει το πράσινο καφέ;

απώλεια βάρους με Svetol πράσινο εκχύλισμα καφέΑυτό το απόσπασμα έχει ένα συστατικό ότι άλλα συμπληρώματα δεν και που είναι χλωρογενές οξύ. Χλωρογενές οξύ βρίσκεται μόνο στο φυσικό καφέ φασόλια (πριν αυτοί ποτέ καβουρδίζονται).

Εάν αυτές οι πράσινοι κόκκοι του καφέ ψήνονται, το Χλωρογενικό οξύ είναι συστηματικά detstroyed. Ως εκ τούτου, πίνοντας το αγαπημένο σας Κύπελλο καφέ κάθε μέρα δεν πρόκειται να σας δώσει τα οφέλη της εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ.

Τι μελέτες έχουν γίνει;

Υπάρχουν πραγματικά διάφορες μελέτες που έχουν γίνει να δείξει πώς ο πράσινος καφές εκχύλισμα σας βοηθά να χάσετε βάρος. Στην πρώτη μελέτη, που δημοσιεύθηκε στο The διαβήτης, μεταβολικό σύνδρομο και παχυσαρκία εφημερίδα, οι συμμετέχοντες πήρε το εκχύλισμα για δώδεκα εβδομάδες.

Έκαναν καμία αλλαγή στη διατροφή τους. Στην πραγματικότητα, που έτρωγαν μια εκπληκτική σειρά από θερμίδες για τους ανθρώπους που προσπαθούν να χάσουν βάρος-τρώει κατά μέσο όρο σχεδόν 2.500 θερμίδες ανά ημέρα.

Καθοδηγήθηκαν, επίσης, να μην ασκήσουν πια από το συνηθισμένο. Αυτό θα οδηγούσε κανονικά σχεδόν πάντα να παχύνει. Αλλά με κάποιο τρόπο δεν αποκτούν οποιοδήποτε βάρος. Έχασαν βάρος. Όχι μόνο έκανε πέφτουν περίπου 17 κιλά, αλλά ήταν σε ένα καλό δρόμο δεδομένου ότι περίπου το 15 τοις εκατό του ότι ήταν καθαρά απώλεια λίπους σωμάτων.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Svetol εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ

Η νέα μελέτη που χαρακτηρίζονται σε Δρ Οζ

Μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο (2012), Δρ Οζ αποκάλυψε μια έκπληξη: είχε πραγματοποίησε τη δική του μελέτη και αποκάλυψε τα αποτελέσματα ζωντανά στην εκπομπή με τους συμμετέχοντες στο το ζωντανό ακροατήριο. Δρ Οζ ποτέ άλματα σε μια μόδα, μόνο και μόνο επειδή όλοι οι άλλοι.

Κάνει πάντα τη δική του έρευνα σε κάτι πριν τη σύστασή του για την επίδειξή του. Αλλά ήταν τόσο αισιόδοξος σχετικά με εκχύλισμα πράσινου καφέ που αποφάσισε να κάνει μια πραγματική μελέτη να δει ο ίδιος τι είδους αποτελέσματα θα παίρνουν.

απώλεια βάρους με Svetol πράσινο εκχύλισμα καφέ

Έφερε στη του μεσαίος ομάδα εμπειρογνωμόνων για την επίβλεψη της μελέτης. Ακολούθησαν σχεδόν 100 γυναίκες: οι μισοί από αυτούς είχαν το απόσπασμα για να πάρει κάθε μέρα, και οι μισοί από αυτούς έλαβε εικονικό φάρμακο. Μόνο το έκανε αυτό για δύο εβδομάδες, τότε αυτές οι κυρίες επανέφερε εν να είναι για το θεαθήναι, όπως τα αποτελέσματα αποκαλύφθηκαν ζωντανά. Και μάντεψε τι;

Όχι μόνο έκανε τις κυρίες που έπαιρναν το εκχύλισμα διπλάσιες χάσει κιλά, αλλά ένας ακόμη και είπε ότι έπεσε δύο ολόκληρο φόρεμα μεγέθους σε μόνο δύο εβδομάδες.

Γιατί αγαπάμε πράσινο εκχύλισμα καφέ

Πρώτα απ ' όλα, προφανώς λειτουργεί. Είναι έχει αποδειχθεί επανειλημμένα και τις μαρτυρίες από τους πραγματικούς χρήστες είναι καταπληκτική. Από επιβραδύνουν την απορρόφηση του λίπους και την ενίσχυση του μεταβολισμού, βοηθά να χάσετε βάρος, έστω και αν είστε «δίαιτα» ή εργάζονται έξω ή όχι.

Έτσι, εάν είστε κουρασμένοι της προσπάθειας διατροφή μετά από διατροφή, μόνο να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν έχετε τον αυτοέλεγχο να επιμείνουμε σε αυτό, στη συνέχεια ανασηκώστε το κεφάλι σας επάνω υψηλό γνωρίζοντας ότι τελικά υπάρχει κάτι που μπορεί να λειτουργήσει για σας.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Svetol εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ

Η σημασία του Svetol

Ενώ το εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ σίγουρα λειτουργεί, αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε καφέ πράσινο συμπλήρωμα για πώληση (on-line ή στο κατάστημα) είναι τόσο καλό όσο το επόμενο. Μερικά αποσπάσματα δημιουργούνται με υλικά πληρώσεως που δεν κάνουν τίποτα για σας. Συν, εάν δεν έχουν ένα ελάχιστο των 45% χλωρογενές οξύ στη συνέχεια δεν μπορεί να λειτουργήσει.

Όπως λέει ο Δρ Οζ, να είστε βέβαιος ότι καμία εξαγωγή που επιλέγετε να αγοράσετε έχει τουλάχιστον 45% χλωρογενές οξύ. Βεβαιωθείτε ότι η ετικέτα λέει συγκεκριμένα περιέχει Svetol ή, μπορεί επίσης να κληθεί GCA (αντιοξειδωτικό πράσινο καφέ). Svetol προέρχεται από κόκκους καφέ Robusta, και πάντα έχει 45 έως 50% χλωρογενές οξύ, γι ' αυτό και σας συνιστούμε να εμπλακούμε σε εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ Svetol.

απώλεια βάρους με Svetol πράσινο εκχύλισμα καφέ

Μια λέξη στο σοφό για πράσινο εκχύλισμα καφέ

Ενώ είναι δοκιμαστεί ξανά και ξανά σε ενήλικες, δεν έχει υπάρξει καμία έρευνα για το πώς αυτό επηρεάζει τα παιδιά ή ένα αγέννητο παιδί. Ως εκ τούτου, δεν συνιστάται να το χρησιμοποιήσει εάν είναι ή μπορεί να είναι έγκυος. Επίσης, δεν πρέπει να δοθεί στην εξέταση.

Έχουν υπάρξει μηδέν παρενέργειες που βρέθηκαν να σχετίζονται με πράσινο εκχύλισμα καφέ. Ωστόσο, περιέχει μια πολύ μικρή ποσότητα καφεΐνης. Έχει λιγότερο από μια κανονική φλιτζάνι καφέ. Αλλά αν είστε πολύ senstive σε caffeeine τότε μπορεί να θέλετε να μιλήσετε με το γιατρό σας προτού αρχίσετε να παίρνετε κάθε εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Svetol εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ